Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
Cyberpunk #135 üzenetére
Majd vigyázok, nehogy meglássák
(#136) Touch-ko
En Apple userkent olvasok Apple-el kapcsolatos hireket. Aztan vannak akik idejonnek bizonygatni, miert es mennyire sz.r az Apple...
Én Apple júzerként (most per pillanatban valóban nincs ilyen divájszom, de volt és lesz még) olvasom az Apple-el kapcsolatos híreket és nem azért jöttem ide, hogy bizonygassam mennyire sz*r. Csak reagáltam egy felvetésre. Persze ezt nem lehet. Egy Apple topicban szentségtörés Apple-t kritizálni, pont mint a WP topicban a Microsoftot, Samsung topicban a Samsungot etc.
-
Syl
nagyúr
válasz
Cyberpunk #125 üzenetére
>Sokaknál már ez a mobiltelefónia olyan, mint egy vallás
Sajnos nagyon igaz.
Én telefonban iPhone -> Android, táblagépben Android -> iPad utat jártam be és valahogy nem érzem magam egyik elkötelezett hívének sem. Mind a jó, mind a rossz tulajdonságait beismerem, mindkét oldalnak. Ennyi.
Mellesleg, ha valóban lesz 5,5"-es iPhone, "A következő mobilom" listára tuti felkerülMondjuk egyszerűbb lenne, ha itthon nem Linuxot használnék, hanem Mac-et
Mert így az iPad kezelése is rémálom volt.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
Cyberpunk #125 üzenetére
Tehat akkor minden 3gsre ios7et. Nembaj hogy a boot fel ora, majd eladja az apple mint feature. Tenyleg, jolesz az
Itt nem az updatek letjogosultsagarol van szo, akkor es amennyiben hibajavitast, plusz dolgokat tartalmaznak. De a hasznalhatosag rovasara baromsag teljes verziofrissitest kiadni egyegy regebbi keszulekre. Nincs ertelme.
Btw pont ezert tartom ipari hulladeknak az osszes xperiat. Harommal befurodtem, tobb sony telefonom tuti nem lesz. Ha lepippant hivas kozben akkor sem. -
Dany007
veterán
válasz
Cyberpunk #91 üzenetére
Azt mondjuk már én is tapasztaltam, hogy egy régebbi iOS cucc új frissítéssel erősen betud lassulni, lagolni.
Apám sima 3G-je anno teljesen meghalt a 4.0-as OS-től. Vissza kellett rakni a 3. akárhányast, hogy használható legyen. Totál beakasztotta a gépet.
De ugyanez volt sógorom 3GS-ével is. Az újabb OS-ektől belassult és mindenféle anomáliákat okozott..
Szóval ennyit ér kb az, hogy az Apple még évekig támogatja az adott készülékeit. Hát igen, kb 1 évig max 2-ig még ér valamit, de az utána következő frissítések egy 2 éves készüléket már csúnyán beakasztanak.@Tibee86:
Köszönöm!
Igen tudom.Nem véletlen. Mert rohadtul ba...a az agyamat hogy akkoriban az összes apple fanboy fikázott mindenkit aki 3,55-nél nagyobb kijelzőt szeretett volna, merthogy az milyen szar és használhatatlan...
Ennyi. Most meg itt a kettősmérce... Tényleg úgy van, hogyha az Apple csinálja akkor istencsászár királyság szent és sérthetetlen, ha valaki más akkor meg szar csak úgy.
Pedig ugyanolyan hasznos volt a nagyobb kijelző több évvel ezelőtt is, mint ma. Csak ma már az Apple is rájött erre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest