- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
válasz
Cyberpunk #135 üzenetére
Majd vigyázok, nehogy meglássák
(#136) Touch-ko
En Apple userkent olvasok Apple-el kapcsolatos hireket. Aztan vannak akik idejonnek bizonygatni, miert es mennyire sz.r az Apple...
Én Apple júzerként (most per pillanatban valóban nincs ilyen divájszom, de volt és lesz még) olvasom az Apple-el kapcsolatos híreket és nem azért jöttem ide, hogy bizonygassam mennyire sz*r. Csak reagáltam egy felvetésre. Persze ezt nem lehet. Egy Apple topicban szentségtörés Apple-t kritizálni, pont mint a WP topicban a Microsoftot, Samsung topicban a Samsungot etc.
-
Syl
nagyúr
válasz
Touch-ko #131 üzenetére
Semmilyen haterkedés nincs bennem. Én szépen megmondtam, hogy melyik hsz-re reagáltam, te meg továbbra is másikon rugózol. És még nekem van f*sza mentalitásom. Hm.
A gay színvilágot meg nem én találtam ki, több helyen olvastam. És szerintem is nagyon "más"
Persze nincs azzal semmi baj, ha valakinek pont ez tetszik. Csak ne akarja másnak megmagyarázni hogy márpedig ez bizony az istenkirály dolog.
Az iOS6 nekem nagyon tetszett, a hetes meg nagyon nem. Ennyi.
Ugyanígy, bár androidot használok, nagyon nem szeretem az alap gugli szín/ikonvilágát. És ezt beismerem. Nem állok le vallás-háborúzni senkivelSzemélyeskedés és haterkedés nélkül hagyom itt félbe dolgot. Nem azért mert elfogy az érv, hanem mert csak eldurvulna a helyzet. Azt meg nem szeressem
(#129) Cyberpunk
Köszi a felajánlást, de sajnos nem csak akarat kérdése
-
Syl
nagyúr
válasz
Cyberpunk #125 üzenetére
>Sokaknál már ez a mobiltelefónia olyan, mint egy vallás
Sajnos nagyon igaz.
Én telefonban iPhone -> Android, táblagépben Android -> iPad utat jártam be és valahogy nem érzem magam egyik elkötelezett hívének sem. Mind a jó, mind a rossz tulajdonságait beismerem, mindkét oldalnak. Ennyi.
Mellesleg, ha valóban lesz 5,5"-es iPhone, "A következő mobilom" listára tuti felkerülMondjuk egyszerűbb lenne, ha itthon nem Linuxot használnék, hanem Mac-et
Mert így az iPad kezelése is rémálom volt.
-
Syl
nagyúr
válasz
Touch-ko #115 üzenetére
Tipikus fanboy ferdítés. Ha megnézed én a #111-es hozzászólásodra reagáltam, amiben ezt írtad:
"Mondom a példát. i3G majd i3Gs. A 3G-t 3. akárhányas szofttal vettük. Mindegy, tökéletes volt."
Az iPhone 3G a 2.0-as software-rel jott ki. Az AppStore a 2.0-val egyutt jott. Az elso generacios iPhone az 1.0-as iPhone software-rel jott, igy a 3G a kov. Gen. OS-t hozta el.Az hogy előtte pár hsz-szel mit írt, az nem érdekel. Én erre a kommentedre reagáltam.
Az iPhone 3G a 2.0-val jott ki. Tudom mert volt nekem...
Nekem most is van (kettő is)
Nem kell bizonygatni semmit.
Nemtudom miert kell ezen pattogni napok ota.
Te pattogsz rajta, mert képtelen vagy felfogni, ő miről beszél.
Ez is olyan tipikus fanboy duma. "Jaj, az apple milyen sokáig ad supportot a telefonra" Aha. Az új OS hány százalékát is kapja meg a régi készülék? Szép táblázatok vannak erről. A világgá kiáltott négy éves telefon kb a verziószám-frissítést meg a gay szín/hangvilágot kapta meg, semmi mást(#117) BlackSoft
Igen, komoly baj van a Sony minőség-ellenőrzésével. (Vagy csak sz*rnak rá és a selejtet iderittyentik keletre
) Nem véletlen hozza ki már most őszre a Z3-at. El akarják feledtetni a Z2 csúfos indulását.
-
Syl
nagyúr
válasz
Touch-ko #111 üzenetére
Banyek, téged a vérgőz úgy elvakít, hogy félreolvasod amit a másik ír
>Az iPhone 3G a 2.0-as software-rel jott ki.
Ő nem azt írta, hogy hogy a 3G iOS3-mal jött ki, hanem hogy ő azzal vette. Nem kell másnak minden egyes mondatát kijavítani
>Ergo 2 evig tokeletes supportot kapott a 3G
Ez az hogy nem. Az iOS3 még jó volt, érdemi újításokat hozott, de a négyes már gyakorlatilag a használhatatlanságig lassította a telefont. Bármit indítasz el rajta - nem telepített szutykokról beszélek, hanem alapvető gyári telefonos dolgok, mint pl. a tárcsázó, telefonkönyv, naptár stb. - 4-5 másodperc mire bármelyik bejön.
-
Syl
nagyúr
válasz
BlackSoft #107 üzenetére
Hol írtam én, hogy te fanboy vagy?
Minden apple topicban van pár ilyen egyén, ahogy Dany007 is fogalmazott: akiket elvakít a rózsaszín köd és nem képesek racionálisan látni a dolgot.
Z2-ről meg csak annyit, hogy anyaghasználata kiváló (üveg és fém, mint a 4/4S-nél), összeszerelése hibátlan (vízálló ugye), a szoftvere pedig nagyon stabil. Május 28-án vettem, pár napra rá jött egy frissítés és azóta megy. Nem akad meg, nem fagy le, nem kell vele vacakolni - just works, ahogy a nagy ember mondta
Azt elismerem (nem vagyok elvakult fanboy, mint itt egyesek - elismerem a hibákat), hogy a Sony minőség ellenőrzése csapnivaló és hogy sok selejtes összeszerelésű Z2 került a piacra. Sokan hibás darabot kaptak és most megy a szívás meg a (jogos) sírás. -
Syl
nagyúr
válasz
BlackSoft #103 üzenetére
>Ezt csak nálam láttam először, szerintem komoly gondok vannak valamivel ott
Jah, egyértelmű, hogy én vagyok farok, az apple-lel semmi gond nem lehet. Amiket másfél év alatt láttam a lányom iPhone4s-én, meg amit a saját iPad4-em mindennapi használatában tapasztaltam (amíg 10 hónap használat után el nem adtam) az csak álom lehet. Tudom-tudom. Rosszul tartom.
Félreértés ne essék! Nem akarom szapulni az apple-t, de a gyomrom felfordul amikor a fanboyok mesébe illő történeteket regélnek a cuccaikról.
(#106) Dany007
A 3G az még 2-es iOS-sel jött ki és valóban, a 4.0 kb használhatatlanra lassította. Van itthon kettő darab iPhone 3G-m! (igaz egyiken a home gomb másfél év után megadta magát)
-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
>Ja, mert amúgy a gyerek apám i4S-ét is nyúzza de azt még nem tudta kiakasztani!
Ja, hát multitaskingra képtelen OS-t nehéz ilyen youtube videók meg játékok egymásranyitogatásával kiakasztani
(#45) Cyberpunk
Nyugi, láttam iOS-t. Volt iPhone-om, volt iPad-em (és valószínű ismét lesz).
Van benne multitask, csak nagyon korlátozott. Pláne az Androidhoz képest. -
Syl
nagyúr
Ha visszanézed a régebbi keynote-okat, láthatod, hogy az Apple nagyon is szélkakas szerepet játszik. Ma már nem mutogatják azokat a diagramokat amiket 2009-2010-ben. Amikor még büszkén hirdették a telefonok piaci részesedését, az aktivált telefonok számát, az áruházból letöltött appok számát stb. Hiszen ezekben a dolgokban az Android már rég átvette tőlük a stafétát. Most olyanokat mutatnak, hogy a Mavericks mennyivel nagyobb arányban terjedt el, mint a Win8, meg hogy az Android telefonok egy része még mindig három-négy éves rendszerrel fut stb.
-
Syl
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest