Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
És nekem pont ez az elsődleges szempont
Persze vannak más szempontok is, amik miatt mondjuk nem vennék meg egy telefont... Pl külső dolgok. Ha vastag, ronda, akkor felejtős. Az iPhone 5S nekem pont annyira felel meg minden kritériumnak, mint a Nexus 5. Csak az utóbbin, olyan rendszer fut, ami nagyobb szabadságot ad. (iPhone-t lehet jailbreakelni, és rommá szedni cydiaval, de az már mod...)
-
BlackSoft
addikt
Miért? Nekem az iPhone-ban ott a lényeg, hogy ha jégeső esik, akkor sem laggol be, szarja össze magát a rendszer, és minden működik megfelelően...
Androidos eszközöknél a Nexus 5-ön kívül, nincs telefon, amit használhatónak tudnék nevezni. Az összes készülék csak valami tanulmanynak, koncepciónak hat nekem, mivel több probléma van velük, mint egy lónak, aminek mind a 4 lába törött, és vak.
A Nexus 5, tapasztalataim szerint, olyan 95%-ban problémamentes, mint egy iPhone. És az android mivel több lehetőséget nyújt, nekem kiváló üzleti telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest