Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Leallok vitazni, mert baromsagotkat irnak, halvany gozuk sincs sok mindenrol, es jonnek ide osztani az eszt..
Mellesleg 1-2 HSZ-en baromira jokat szorakozom... Egy doboz Carlsberg mellett egesz jol tellik a delelottoma baromsagaikat olvasva.
Ezert is reagalok jo hosszan, hatha felfogja valamelyik "nagytudasu", hogy teved.. Erdekes, hogy minden Apple hir valahogy ogy vegzodik.. Elfogy az erv, jon a "fanboyozas".. Ugyhogy en tok jol elvagyok ezekkel a peldanyokkalkicsit olyan, mintha egy csapat retardaltat probalnal tovabbkepezni, tobb kevesebb sikerrel
Bar mondjuk a szellemileg visszamaradottakra ez serto lehet, mert ok nem direkt olyanok, amilyenek..itt pedig direkt nyomjak a marhasagaikat
-
Dany007
veterán
Na ez a korrekt hozzáállás.
Épp ezt akartam írni még pluszban, hogy azért vannak páran Apple-ösök is, akik azért elismerik, hogy Jobs-nak bizony igaza volt és nekik már nembiztos, hogy kéne tepsi iPhone.
Én is azt mondom - ha olvastad a korábbijaimat -, hogy 2G-3Gs forma volt a legjobban kézre állóbb.
Ettől függetlenül nekem még talán a 4,7 - ami most a pletyka - beleférhet. Mert feláldoznám a kényelmes használatot a nagyobb kijelző / látvány stb érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Gumi és felni topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest