- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Renwick
őstag
BlackBerry jótállás kapcsán van némi tapasztalatom x*100 eladott telefonnal és jó néhány RMA-ügyintézéssel a hátam mögött.
Először is a BlackBerrynek itthon nincs semmilyen hivatalos after sales tevékenysége, egyszerűen annyira kicsi a volumen, hogy nem éri meg egy márkaszervizt fenntartani, vagy akár csak leszerződni egy partnerrel. Arról nem beszélve, hogy jótállási igényeknél ma már gyakorlatilag bármilyen hiba van, nem csavarhúzóznak, hanem ahogy fentebb megjegyezte valaki, swap van.
A telefonokat Kelet-Európában az Ingram Micro Mobility Slovakia, mint disztribútor jogosult hivatalosan forgalmazni, ez egy amerikai disztribútor szlovák leányvállalata, amelyik Magyarországra, az Ingram Micro Magyarországnak exportál készülékeket. Az IM.hu a beérkező telefonok után megfizeti a járulékokat (környezetvédelmi termékdíj, Artisjus-díj), és továbbadja a channel partnereknek, akik a jótállást közvetlenül rajta keresztül intézik. A hibás telefonok tehát Szlovákiában kötnek ki, itt van ugyanis a staff, ami a gyártón keresztül intézi az RMA-t.
Az egészet árnyalja, hogy a BlackBerrynek van partnerprogramja is, ami a hardverek esetén kb. semmi előnnyel nem jár, de például BES licenceket elvileg csak az adhat el, aki előzetesen leszerződik a céggel elég komoly feltételek mellett.
Ez a hivatalos ellátási lánc ma Magyarországon, minden más valamilyen ügyeskedés vagy mutyi, bár ez természetesen nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem legális.
-
-
macskea
őstag
Ha lett volna, mi lett volna. Hát, ki tudja. Elmúltak már azok az idők, hogy minden pénzt el lehet kérni egy telefonért. Ezt egyedül az Apple teheti meg, kérdés, hogy meddig.
32 GB tudtommal már nincs, maradt a 16, 64 és új a 128. Így vitték feljebb a készülékkínálat átlagos árát, miközben az "azonos" készülékek ára nem különösebben emelkedett. Az hogy kihasználják-e az iPhone tulajok a készüléküket vagy sem, azt hiszem tendenciálisan igazad van, valószínűleg a BB tulajok nagyobb valószínűséggel élnek a készülékük adta lehetőségekkel. Androidoshoz képest meg pláne. De ez inkább csak megérzés, nincs semmilyen erre irányuló statisztikám.
-
eventus
veterán
Ha lett volna marketing, akkor a Q/Z10 is kelendő készülék olyan drágán is. Szerencsére Chen most erre is figyel, látható a Passport milyen reklámokat kapott, az utcán is. Apple is csak a marketing miatt tud szinte eladni szifont. 16 GB ennyiért? 32 vagy 64 brutálisabb áron? Neee.. Microusb? Múltkor kértek kölcsön töltőt. - tessék! - ja, ez iphone.. - ciki
Éljen a provident. Sokan tényleg a reklám miatt veszi, illetve képes eladni a fél veséjét, hogy ilyet vegyen. Aztán csak telefonál, fotóz, játszik. Nagyrészt aki BlackBerry készüléket vesz, az az utolsó csavarig kihajtja a szuszt belőle.
-
macskea
őstag
Ott 18 százalék, itt 40 százalék. Ha a mostani árakat nézem, de a hatos bejelentése előtt lett volna ez kevesebb is, mivel akkor történt egy 100 $-os árcsökkentés a régi modelleken (5S, 5C). Persze szigorúan kezdőárak tekintetében meg megint más a helyzet, a Q10 az elején volt talán 190e is (de 170e-ért nyomták a kezembe a telefont, megköszöntem, nem kértem), ahhoz képest üdvözítő a 140e-re mérséklés. De ugye az iOS, ez meg BB10, nagyon nehéz összehasonlítani a kettőt egymással. Ha így nézem ez a helyzet, ha úgy nézem az.
Talán droiddal lehetne, de ott sem a Q10 meg a Z10 a jó összehasonlítási alap, mert ezta két BB10-es készüléket valami borzalmasan melléárazták az elején, meg kell nézni milyen tempóban konszolidálódott ezeknek az ára, és milyenben mondjuk egy Q5 vagy egy Z30.
Az Apple nagyon óvatosan emel, a szolgáltatói árakban meg gyakorlatilag egyáltalán nem. Ő a háttértárral játszik, elég arcátlanul méri a telefonjain a tárhelyet. Más kérdés, hogy ott a kezdőárhoz képest nem fog ötven százalékot esni a készülék egy év alatt.
-
macskea
őstag
Én nem az ár abszolút értékben vett pozícióját vitatom, hanem a Q10 és a Classic ára közötti 40%-os különbség létjogosultságát. Tudatában vagyok, hogy ez kezdőár, ami lesz kevesebb, de mivel épp a Q10-et hivatott váltani, annak az árára is jelentős befolyással lesz. Azaz lemnyomja, legalábbis elvileg, illetve illene. Szóval a két készülék egymáshoz képest való pozícionálása az, ami nekem nem kerek ebben a történetben.
És teljesen általánosan egy filozófiai kérdés: "Miért lenne túlárazott? Ez egy eszköz... ...De a
Classicrabármire ami valóban kell igen, legyen akármennyi." Na épp egy eszközt nem vesz így az ember, mert egy eszköz akkor jó, ha megtérül a belefektetett pénz. Azaz ez az összeg nem lehet akármennyi. Ha lehetne, már rég a p'9983-at nyúznám, de mivel mint eszköz nem ad többet mint a Q5, aminek már annyira lement az ára, hogy lassan csipsz mellé adják promócióban, ezért nem veszem meg, mert tudom, hogy csak a szeretett tárgy iránti vágyódás hajtana, nem pedig a racionalizmus.Ettől függetlenül a Classic minden bizonnyal egy remek készülék lesz (erre minden esélye megvan, mert mind a Q5 mind a Q10 azok), de BB10-es qwerty-k között szerintem most nem a legjobb ajánlat. Az említett két modellről váltani meg egyenesen felesleges.
-
macskea
őstag
Én már csak azért is meg merném játszani a bolti garanciát, mert eddig semmi egzotikus hülyeséget nem csinált a Q5. Még a szervizelés gondolota sem fordult meg a fejemben, szóval igen nagy valószínűséggel nekem is szedres lesz a következő telefonom, de amíg gyakorlatilag azon a pár gombon kívül semmit nem ad a Classic, addig pénzkidobásnak érzem, és szerintem nem is nekem szól igazán, hanem akik még nálam is konzervatívabb vásárlók, és valahogy még Bold-on ragadtak.
-
macskea
őstag
Hát én meg őszintén csodálkozom rajta, hogy azt gondolják, hogy az a pár gomb bárkinek is megér majd 40e-t. (merthogy a Berryboltban most épp 99.990 HUF a Q10) Tudom hogy nyitóár, de azt hiszem a Q10 ára is be fog esni mihelyt valóban kapható lesz a Classic, azaz ez a 40%-os árkülönbség javarészt addig meg fog maradni, amígy a Q10-et egyáltalán lehet majd még kapni.
És igen, sokallom, pláne annak fényében, hogy sufnigaranciával a Q10 ~57e a Passport meg ~160e. Szóval én vagy zsidó lennék, és kockáztatnék azaz Q10 a pult alól, vagy kihagynék két hétvégét, és rápróbálnék a Passportra, szintén némi kockázattal. Bár szerintem ha rászánnék 140-160e-t egy telefonra, akkor valószínűleg 200e-t is.
-
eventus
veterán
BerryBolt: 140 ezer bruttó a Classic! Aki ezt sokkalja..
-
macskea
őstag
válasz
galaxys80 #99 üzenetére
Nem, pontosan értem, mit mondasz. Te azt állítod, hogy megfelelő mennyiségű pénzért minden platform multitask (vagy egészen annak tűnő), én meg azt állítom, hogy a BB10-zel mindenkinek elérhető közelségbe került egy olyan rendszer, ami megfizethető áron kínál a többieknél jobb multitask funkciókat. (azaz nem csak bizonyos "gyári" appok hajlandóak valós multitaskra minden körülmények között pl). Azaz a BB-nél nincs egy olyan feltétel, hogy multitask, ha... hanem az az, pont. És ezzel el is értünk oda, hogy a BB10 valami olyat tud, amit más nem.
De asszem' ezt a témát szerintem is kimaxoltuk.
-
-
Cyberpunk
félisten
Szerintem ennek sosem lesz vége, akár csak az ATI(AMD) vs nVidia, vagy AMD vs Intel csatázásoknak. Sokan azt védik, amit épp használnak, gyakran megfelelő rálátás nélkül, ergo sosem volt más rendszer huzamosabb ideig használva nála, de szapulja, mert úgymond divat azt szidni az interneten. És ugye csak az a jó, ami neki van, ha Samsungja van az a jó, ha iPhone akkor az, na meg történetesen ha BlackBerry akkor az. Vagy csak unatkozik, és jó trollkodni.
-
feddel
senior tag
Sosem lesz vége annak, hogy különböző platformok használói próbálják "meggyőzni" a többieket. Szerintem nem állok messze az igazságtól, hogy ha azt mondom, hogy ez teljesen egyéni dolog, minthogy kinek milyen csajok jönnek be. Van külső kinézet, és hogy hogyan tudja a felhasználó (ki)használni. Hiába van 10 olyan okosság egy (op)rendszerben, ami a többiben nincs, ha arra incs szüksége valakinek. Nekem pl. az android nem jött be, de sok embernek biztos tökéletes. WP8-am 2 is volt, nagyon tetszik (főleg a navi), most viszont a BB Q10-zel azt hiszem célhoz értem. Nagyon tetszik, gombsor, méret, és olyanokat tud, ami nekem(!) kell a munkához, mindenapi kapcsolattartási formákhoz. Kollégák kérdezik, hogy ez miért jobb... próbálom ecsetelni, de bizonyos funkciók nem mindenkinek kellenek.
-
galaxys80
veterán
Továbbra sem értjük meg egymást. Én egy szóval nem mondtam, hogy a BB multitasking-ja ne lenne jó.
Én azt mondom, hogy az általad is felsorolt funkciókat egy felső kategóriás droid vagy IOS is tudja. Más kérdés, hogy mindezt jóval több pénzért. De a kérdés soha nem is ez volt.És ez milyen előnyökkel jár?
Ez a kérdés úgy lett volna pontos, hogy milyen előnyökkel jár a korábban említett készülékekhez képest.Nem célom egyáltalán fogást találni a BB rendszerén. Csak van itt egy fórumtársatok aki minden létező topikban előjön ezzel a multitaskingos dologgal. Gondoltam most már kiderítem mi is ez a szenzáció.
-
macskea
őstag
válasz
galaxys80 #75 üzenetére
Nem akarom belefolyni, de muszáj, mert fájdalmas, amit itt csinálsz, azzal együtt is, hogy abban egyetértünk, nagyon paranoiás lett itt a BB-s közösség:
(#73) galaxys80 "Az hogy nem fagyasztja, hibernálja a memóriában, ha nem ténylegesen fut, lásd például egy desktop rendszert Windows, vagy OSX, Linux."
És ez milyen előnyökkel jár?
Ezt a kérdést komolyan sem veszem, de szerintem te sem. Mondjuk zenét hallgatsz a kocsiban, de közben megy a navigáció is. Mondjuk bluetooth-on össze van kötve a hifivel, vagy ilyesmi. Más albumra váltanál, ezért háttérbe küldöd a navit, és keresel más zenét, vagy a csajod elkezd valamit nézegetni a neten, amiről beszélgettetek, és dolga végesztével visszavált a naivra, ami addig is navigált hanggal, nem ált le, nem hibernálódott, épp úgy futott, mint mondjuk egy PC-n teszi bármilyen program. Vagy mondjuk hogy egy weboldalba beágyazott videó - aminek a hangja a lényeg - nem hogy a háttérben lévő fülön, de a háttérbe rakott böngészüben is szól tovább, miközben te már vígan posztolod valamelyik cimorád facebook oldalára.
(#75) galaxys80 "És most komolyan azt gondolod, hogy I5-5S-6 vagy bármelyik csúcsdroid nem képes erre?"
Ezt senki sem gondolja. Csak az a nagy különbség, hogy ezt egy bő negyvenezres Q5 is tudja, talán még valamivel jobban is, mint az iPhone, és a 150-200e-s csúcs droid. Bő negyvenezerért. Ennyiért iPhone 3GS van használtan, droid meg újonan max olyan, amivel még egy telefonhívás lebonyolítása is különösen nagy kegynek számít.
(#86) galaxys80 Jól tudod, nincs, legalábbi az enyémen csak egy hivatkotás mutatott a youtube.com-ra (ami azért elég google-ös, nem? Ja de.), és fut a böngészüben gond nélkül, akár egyszerre több oldalon több videó is. De vannak a gyári droidos, iOS-es YT kliensnél jobb fizetős vatiációk, 300-600 forintnyi valutáért. Én a SuperTube-ot használom, szerintem a google-nek is ezt kellene tennie.
Ha napi szinten használnád a rendszert, vagy ne adj isten legalább egyszer kipróbáltad volna ilyen helyzetekben tudnád, hogy ez a multitasking tényleg valódi, nagyon is hasznos valamint kényelmes, és nem annyiban merül ki, hogy adott esetben nem dob ki egy háttérbe rakott program, hanem lehibernálva tétlenül ottmarad a memória valamelyik sarkában. Lehet fogást találni a BB10 rendszeren, mert nem tökéletes, de a multitaskingot ne... kérlek ne, mert csak a saját inkompetenciádat bizonygatod vele. Próbáld ki, és rá fogsz jönni, hogy a többi platform megoldása ehhez képest egy rossz vicc, 100e forint felett meg rendesen arcátlanság. Komolyan.
-
600 ezret adtak el.
Persze nekem tűnik soknak a milliós számok mellett már nem olyan nagy. De szép eredmény hisz mostanság a BB-nek nem ment oly fényesen a szekér.
Nekem mindkét kütyü tetszik. Reméljük kijönnek a mélygarázsból
-
galaxys80
veterán
válasz
turbulencia8 #87 üzenetére
Én a teljesen ingyenes Jasmine-t használom ugyan ezekkel a funkciókkal IOS-on. Droid alatt meg végtelen a lehetőség.
Ezt megint csak, azért hoztam fel, mert láthatóan ez nem plusz előny a BB-nek a többi rendszerrel szemben. Sok dolog lehet az, de ez nem.
(#89) jacis
Valóban nem hoz lázba. Sosem vennék magamnak.De ettől még minden rendszer fejlődése, sorsa érdekel.
Gond? -
galaxys80
veterán
Mármint a gyári google féle? Ja nem. Az nincsen BB-re. (vagy rosszul tudom ?)
Androidon és IOS-on is rengeteg Youtube kliens van ami fut a háttérben. Én is ilyet használok.(#80) icezozo
Ha egyszer lesz rá lehetőségem, akkor kipróbálom majd.(#81) icezozo
Én egyáltalán nem troll szándékkal kérdeztem. Tényleg kíváncsi voltam rá.
Viszont továbbra sem érzem azt, hogy jobb lenne egy csúcsdroidhoz vagy IOS-hoz képest.
Ami egyébként egyáltalán nem baj, csak ugye mindig ezt hozzátok fel. -
turbulencia8
őstag
Nagyon szimpatikus ez a telefon, egyre jobban tetszik.
-
galaxys80
veterán
Bocs, de ez nagyon tipikus hsz. volt.
Pont, akkor szokta ezt valaki mondani, mikor maga sem tudná igazán megfogalmazni.
Kipróbálni nem fogom, mert alapvetően nem hoz lázba a BB.
Pedig nyitott vagyok eléggé. Sok év droidozás után váltottam IOS-ra. Cégesnek pedig egy ideig WP-t használtam.
De még a Jolla-t is eléggé érdekes rendszernek tartom. -
Cyberpunk
félisten
válasz
galaxys80 #75 üzenetére
Újratölt az azért, előszokott fordulni, persze kérdés mik vannak éppen megnyitva, mondjuk nekem az iPad-eknél jellemző szöveg eltűnés sosem fordult elő. Engem más akasztott ki, ami miatt szakítottam a szifonnal.
Csak egy megjegyzés, próbáld meg értelmezni a linkelt hozzászólást! Erősen koncentrálva a leírtakra, lés ne az USB hátértárra!
-
galaxys80
veterán
válasz
Cyberpunk #74 üzenetére
Látod ezért nem értem. Nálam IOS alatt sem tölt újra semmit. (emlékeim szerint te is használtad, így neked is tudni kell ezt) Fél sec alatt megnyílik minden. Hogy tud ennél gyorsabb lenni?
De droid alatt is csak akkor tölt újra, ha elfogyott a memória. Márpedig 2-3 GB-nál ez már nehezen elképzelhető.
(#76) icezozo
És most komolyan azt gondolod, hogy I5-5S-6 vagy bármelyik csúcsdroid nem képes erre?
(USB háttértár IOS alatt valóban nem megy)
Másrészről ez, azért messze nem átlagos használat. -
galaxys80
veterán
válasz
Cyberpunk #72 üzenetére
Melyik hsz-emből vontad le ezt a következtetést? Mikor írtam én ezeket?
Az a gond, hogy totál paranoiások lettetek.
Egy korábbi hsz-ben leírta egy fórumozó, hogy csak Magyarországon fogy gyengén a BB, mert sok a birka.
Na én erre reagáltam.Trollkodni itt egyedül Eventus kolléga szokott. Ő viszont minden Apple és Droid topikban megjelenik előbb-utóbb.
"Az hogy nem fagyasztja, hibernálja a memóriában, ha nem ténylegesen fut, lásd például egy desktop rendszert Windows, vagy OSX, Linux."
És ez milyen előnyökkel jár?
(#74) Cyberpunk
Örülök, hogy tetszik.
(#67) icezozo
Kíváncsi leszek.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
galaxys80 #71 üzenetére
Ja akkor hülyék vagyunk, de gondolom most is csak "tényeket közlök". Mint minden BB topicban jön valaki, aki szerint így szar, meg úgy, megcsődbemennekcsakfigyeldmegblablabla. Ismerjük, nem kell előről kezdeni!
Az hogy nem fagyasztja, hibernálja a memóriában, ha nem ténylegesen fut, lásd például egy desktop rendszert Windows, vagy OSX, Linux.
-
galaxys80
veterán
Elsősorban azokra a fanatikus márka hívőkre, mint te.
Amúgy mikor meséled el, hogy mitől,olyan szenzációs a BB multitasking-ja?
Többször, több topikban is feltettem ezt a kérdést, de aztán mindig elsündörögtél.
Pedig tényleg érdekelne.
( A "valós" jelző továbbra sem elégíti ki a kíváncsiságom.)(#66) Cyberpunk
"Elindulnunk." Már te is részvényes lettél.(#69) Cyberpunk
Tévedés. Nem álltam én le vitázni senkivel. Tényeket közöltem. -
galaxys80
veterán
válasz
Praetorianus #48 üzenetére
A világ többi részén pont ugyanannyira gyengén fogynak a BB-k, mint kis hazánkban.
Bár gondolom a BB ezt is lesz....ja. -
Polllen
félisten
válasz
Cyberpunk #58 üzenetére
Azon lepődtem meg, hogy még mindig így van.
icezozo
Blend-t várom is nagyon. No meg a classic topikban sem véletlen vagyok. Jó lenne egy ilyen teló, ha értelmes kamerát kap.eventus
Pont az a lényeg, hogy miért próbálná ki, az aki még nem tette. Ha nem lett volna bb-s eszközöm és nincs rajta előtelepítve, soha sem próbálom ki, mert nekem inkább kényelmetlen jelenlegi formájában, mint kényelmes. -
Polllen
félisten
Persze, hogy használtam, most is fent van a mobilomon. A táblagépemre is feltenném, ha lehetne, de ugye BB-nél még mindig ott tartunk, hogy egy reg 1 eszköz. Ellenben az igénytelen többiek, ahol némelyiknél reg sem kell, automatikus minden. Még az is, hogy ha tableten olvasom az üzeneteket, akkor az újakat a mobilon nem jelzi. Mennyire szenny már mindegyik, de nem?
Egyébként csak kíváncsiságból van fent, mert amúgy kb. senki sem használja aktívan körülöttem.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Praetorianus #48 üzenetére
Szerintem ő a BBM-ről beszélt most, nem konkrét készülékről, hiszen arról folyt egy ideje a diskurzus itt már.
-
Praetorianus
aktív tag
Azt sosem fogom megérteni, hogy ha egy még meg sem jelent telefon leendő népszerűségéről ötletel valaki, akkor miért éppen kis hazánkat emlegeti fel, mint mérőszámot. Szerinted a BB egy 10-es skálán mennyire sz@rja le, hogy Magyarországon hány BB fogy? Szerintem kb 10-es skálán 11... Kis piac vagyunk, ráadásul sok itthon a birka, akik baromira végletekben gondolkodnak, és vagy 300-ért veszi meg a csodafont, amit az aktuális trend diktál, vagy 20-ért az utolsó ótvarfont. Ezért aztán nálunk a szifon meg az aljadroid fogy legjobban. Ezért most a BB-nek le kéne húznia a rolót?
-
-
macskea
őstag
válasz
Cyberpunk #34 üzenetére
Hát röhejes, de én is feltettem a Messengert. A gyári facebook tényleg épp az értesítés és az üzenetküldés oldaláról gáz. A BBM meg tényleg jó, én egy év után áltam, állok át Skype-ról, ami ahhoz képest hogy egy androidos port, szintén meglepően jó, csak képet küldeni ne kelljen. Viszont akire sikerült rámelegíteni a BBM-et, nagyon szereti, és a halálba kíván olyan népszerű cuccokat, mint pl. a Viber. Az egy kifejezetten nagy kazal k@k@.
-
MIFtIli
aktív tag
válasz
Cyberpunk #28 üzenetére
Nem az indulással van a baj. Gyorsan elindul viszonylag. Nem megbízható: éretésitések kiszámíthatatlanul jönnek, beszélgetek valakivel nem látom a választ, pedig már válaszolt, (így azért nehéz beszélgetni
) stb. Ezért használok messengert, ami androidos, eszméletlen lassú, de jönnek az értesítések és az üzenetek is. Egyszerűen nem jó "laggos telefont" használni. Ez a problémám.
Ezek kizárólag az én tapasztalataim. Csak rossz érzés amikor pl egy barátom htc 610-én ugyanezek az alkalmazások repülnek konkrétan.Ez a natív facebook appról szól!
-
Cyberpunk
félisten
Ez egy 22-es csapdája. Ugyan is hogy nincsenek rá natívan ezek az alkalmazasok az elsősorban a program fejlesztőjének a sara. Viszont ha nem veszik, akkor mondhatja minek fejlesszen rá. Főleg hogy megy emulacióból, így nem kell vele foglalkozni. Nem biztos hogy jó döntés volt az emuláció ezért. Na de várjuk ki a végét nagy az érdeklődés az új készülékek iránt. Én minden esetre veszek egyet, noha nekem a multimédia az másodlagos, és nem vágok eret, ha a Facebook 1 sec-el lassabban indul.
-
MIFtIli
aktív tag
Szép telefon és a rendszer nagyon jó, de amíg nem fejlesztenek rá sajnos nem fog széles körben elterjedni. Ami ettől nagyobb baj, hogy nekem is keresnem kell alternatívát, pedig nagyon jó dolgok vannak benne.
(instagram, viber, snapchat, vscocam, autodesk appok, vine, facebook kb 2 évvel van lemaradva.. sorolhatnám még) Persze ezek mind futnak, vagy van rá alternatíva de sebességben persze sehol, akku idő pedig fogy szépen.
A BBM pl nagyon jó, de sajnos egy ismerősöm sem használja, amikor pedig megkérem őket arra, hogy rakják már fel, a válasz csak annyi, hogy minek. Ottvan az fb, viber, whatsapp, skype...
Nekem csalódás a rendszer, mert szeretném a fent említett appokat használni ( és még sok másikat is), de sajnos nem tudom normálisan. Ez szigorúan személyes vélemény, mert akiknek nincs erre szüksége a rendszer maga nagyon jó és egyre jobb lesz, még ha idén nem is jön ki a 10.3.1. -
huszar90
aktív tag
válasz
knyitogato #13 üzenetére
Ugyan ezt éreztem én is
-
Garada
őstag
Nem rossz, de továbbra se tudom elképzelni mindennapos használatra.
-
hue2000
tag
Várom nagyon
-
F34R
nagyúr
Nekem nagyon tetszik, 9900 utan vegre visszatertek ehhez a felulethez, pazar.
-
Crafter32
őstag
A lehető legértelmesebb telefon lesz.
-
TRIvidore
tag
Hiànypotló
-
TK36
aktív tag
Ez dual SIM-es lesz?
-
knyitogato
őstag
Rég éreztem már instantget érzést egy mobillal kapcs...de most igen. De jó lenne céges célokra ez...
-
Polllen
félisten
Ha kap egy értelmes kamerát, lehet benevezek rá.
-
icezozo
addikt
ebbol is lesz keszlet hiany
-
macskea
őstag
Jól emlékszem, hogy a Q10 399$-ról indult? Mert akkor elég érdekes, hogy annál drágábban kezd.
-
Menjen a Busz!
És lesz fehér is!
(A video kicsit gyenge, mintha nem lenne tiszta mire képes... amit ne tudnánk már eleve...)
-
jacis
nagyúr
Hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest