Újabb videón látható a BlackBerry Classic

Hirdetés

A BlackBerry korábban már jelezte, hogy 2014-ben mindössze két csúcsmodellel rukkolnak elő, melyek közül az egyik a Passport, a másik pedig a Classic. Előbbi már egy ideje piacra került, az első hetekben pedig hatszázezer darabot értékesített belőle a kanadai vállalat, ami igencsak jó eredménynek számít, legalábbis házon belül mindenképpen. A másik készülék viszont a klasszikus irányvonalat viszi tovább, és nem titkolt módon a Q10 utódjának szánják.

A fent látható videón egy rövid bemutatóban szemléltetik a telefont, ám inkább csak a külsőt lehet jobban megfigyelni, a funkciók kivesézését erősen mellőzték. Kiemelték viszont az Amazon áruház jelenlétét, mellyel számos androidos alkalmazás telepíthető. A Classic hardveresen nem jelent nagy ugrást az elődhöz képest, kétmagos, 1,5 GHz-re skálázott processzor, 2 GB RAM, 8 megapixeles kamera, 2515 mAh kapacitású akkumulátor, valamint a megújult BlackBerry OS 10.3.1 operációs rendszer képezi a repertoár részét, ára pedig külföldön 449 dollár, azaz nettó áron átszámolva 111 ezer forint lesz.

Előzmények

  • BlackBerry Passport - okmány-iroda

    A kanadaiak útlevéllel megegyező méretű, billentyűzetes újdonsága az elmúlt hónapok egyik leginkább formabontó készüléke, melyben hasznos funkciók debütálnak.

  • BlackBerry Z3 - Ázsiára szabva

    Kedvező áron debütál a kanadaiak legújabb BB10-es készüléke, amelynek kijelzőméretét egyértelműen az ázsiai országok preferenciájára szabták.

  • Ismét fotókon a BlackBerry Classic

    A várhatóan novemberben polcokra kerülő BlackBerry Classic távol-keleti kamerák előtt pózolt hagyományos QWERTY billentyűzetével.

  • BlackBerry Z10 - erre megérte várni

    A BlackBerry legújabb készülékén debütál a kor igényeinek megfelelő BlackBerry 10 operációs rendszer, mely ütősre sikerült.

Hirdetés