- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
válasz
Cyberpunk #74 üzenetére
Látod ezért nem értem. Nálam IOS alatt sem tölt újra semmit. (emlékeim szerint te is használtad, így neked is tudni kell ezt) Fél sec alatt megnyílik minden. Hogy tud ennél gyorsabb lenni?
De droid alatt is csak akkor tölt újra, ha elfogyott a memória. Márpedig 2-3 GB-nál ez már nehezen elképzelhető.
(#76) icezozo
És most komolyan azt gondolod, hogy I5-5S-6 vagy bármelyik csúcsdroid nem képes erre?
(USB háttértár IOS alatt valóban nem megy)
Másrészről ez, azért messze nem átlagos használat. -
galaxys80
veterán
válasz
Cyberpunk #72 üzenetére
Melyik hsz-emből vontad le ezt a következtetést? Mikor írtam én ezeket?
Az a gond, hogy totál paranoiások lettetek.
Egy korábbi hsz-ben leírta egy fórumozó, hogy csak Magyarországon fogy gyengén a BB, mert sok a birka.
Na én erre reagáltam.Trollkodni itt egyedül Eventus kolléga szokott. Ő viszont minden Apple és Droid topikban megjelenik előbb-utóbb.
"Az hogy nem fagyasztja, hibernálja a memóriában, ha nem ténylegesen fut, lásd például egy desktop rendszert Windows, vagy OSX, Linux."
És ez milyen előnyökkel jár?
(#74) Cyberpunk
Örülök, hogy tetszik.
(#67) icezozo
Kíváncsi leszek.
-
Polllen
félisten
válasz
Cyberpunk #58 üzenetére
Azon lepődtem meg, hogy még mindig így van.
icezozo
Blend-t várom is nagyon. No meg a classic topikban sem véletlen vagyok. Jó lenne egy ilyen teló, ha értelmes kamerát kap.eventus
Pont az a lényeg, hogy miért próbálná ki, az aki még nem tette. Ha nem lett volna bb-s eszközöm és nincs rajta előtelepítve, soha sem próbálom ki, mert nekem inkább kényelmetlen jelenlegi formájában, mint kényelmes. -
macskea
őstag
válasz
Cyberpunk #34 üzenetére
Hát röhejes, de én is feltettem a Messengert. A gyári facebook tényleg épp az értesítés és az üzenetküldés oldaláról gáz. A BBM meg tényleg jó, én egy év után áltam, állok át Skype-ról, ami ahhoz képest hogy egy androidos port, szintén meglepően jó, csak képet küldeni ne kelljen. Viszont akire sikerült rámelegíteni a BBM-et, nagyon szereti, és a halálba kíván olyan népszerű cuccokat, mint pl. a Viber. Az egy kifejezetten nagy kazal k@k@.
-
MIFtIli
aktív tag
válasz
Cyberpunk #28 üzenetére
Nem az indulással van a baj. Gyorsan elindul viszonylag. Nem megbízható: éretésitések kiszámíthatatlanul jönnek, beszélgetek valakivel nem látom a választ, pedig már válaszolt, (így azért nehéz beszélgetni
) stb. Ezért használok messengert, ami androidos, eszméletlen lassú, de jönnek az értesítések és az üzenetek is. Egyszerűen nem jó "laggos telefont" használni. Ez a problémám.
Ezek kizárólag az én tapasztalataim. Csak rossz érzés amikor pl egy barátom htc 610-én ugyanezek az alkalmazások repülnek konkrétan.Ez a natív facebook appról szól!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Léghűtés topik
- Nyaralás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest