- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
MIFtIli
aktív tag
válasz
Cyberpunk #28 üzenetére
Nem az indulással van a baj. Gyorsan elindul viszonylag. Nem megbízható: éretésitések kiszámíthatatlanul jönnek, beszélgetek valakivel nem látom a választ, pedig már válaszolt, (így azért nehéz beszélgetni
) stb. Ezért használok messengert, ami androidos, eszméletlen lassú, de jönnek az értesítések és az üzenetek is. Egyszerűen nem jó "laggos telefont" használni. Ez a problémám.
Ezek kizárólag az én tapasztalataim. Csak rossz érzés amikor pl egy barátom htc 610-én ugyanezek az alkalmazások repülnek konkrétan.Ez a natív facebook appról szól!
-
MIFtIli
aktív tag
Szép telefon és a rendszer nagyon jó, de amíg nem fejlesztenek rá sajnos nem fog széles körben elterjedni. Ami ettől nagyobb baj, hogy nekem is keresnem kell alternatívát, pedig nagyon jó dolgok vannak benne.
(instagram, viber, snapchat, vscocam, autodesk appok, vine, facebook kb 2 évvel van lemaradva.. sorolhatnám még) Persze ezek mind futnak, vagy van rá alternatíva de sebességben persze sehol, akku idő pedig fogy szépen.
A BBM pl nagyon jó, de sajnos egy ismerősöm sem használja, amikor pedig megkérem őket arra, hogy rakják már fel, a válasz csak annyi, hogy minek. Ottvan az fb, viber, whatsapp, skype...
Nekem csalódás a rendszer, mert szeretném a fent említett appokat használni ( és még sok másikat is), de sajnos nem tudom normálisan. Ez szigorúan személyes vélemény, mert akiknek nincs erre szüksége a rendszer maga nagyon jó és egyre jobb lesz, még ha idén nem is jön ki a 10.3.1.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest