- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Szerintem ennek sosem lesz vége, akár csak az ATI(AMD) vs nVidia, vagy AMD vs Intel csatázásoknak. Sokan azt védik, amit épp használnak, gyakran megfelelő rálátás nélkül, ergo sosem volt más rendszer huzamosabb ideig használva nála, de szapulja, mert úgymond divat azt szidni az interneten. És ugye csak az a jó, ami neki van, ha Samsungja van az a jó, ha iPhone akkor az, na meg történetesen ha BlackBerry akkor az. Vagy csak unatkozik, és jó trollkodni.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
galaxys80 #75 üzenetére
Újratölt az azért, előszokott fordulni, persze kérdés mik vannak éppen megnyitva, mondjuk nekem az iPad-eknél jellemző szöveg eltűnés sosem fordult elő. Engem más akasztott ki, ami miatt szakítottam a szifonnal.
Csak egy megjegyzés, próbáld meg értelmezni a linkelt hozzászólást! Erősen koncentrálva a leírtakra, lés ne az USB hátértárra!
-
Cyberpunk
félisten
válasz
galaxys80 #71 üzenetére
Ja akkor hülyék vagyunk, de gondolom most is csak "tényeket közlök". Mint minden BB topicban jön valaki, aki szerint így szar, meg úgy, megcsődbemennekcsakfigyeldmegblablabla. Ismerjük, nem kell előről kezdeni!
Az hogy nem fagyasztja, hibernálja a memóriában, ha nem ténylegesen fut, lásd például egy desktop rendszert Windows, vagy OSX, Linux.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Praetorianus #48 üzenetére
Szerintem ő a BBM-ről beszélt most, nem konkrét készülékről, hiszen arról folyt egy ideje a diskurzus itt már.
-
Cyberpunk
félisten
Ez egy 22-es csapdája. Ugyan is hogy nincsenek rá natívan ezek az alkalmazasok az elsősorban a program fejlesztőjének a sara. Viszont ha nem veszik, akkor mondhatja minek fejlesszen rá. Főleg hogy megy emulacióból, így nem kell vele foglalkozni. Nem biztos hogy jó döntés volt az emuláció ezért. Na de várjuk ki a végét nagy az érdeklődés az új készülékek iránt. Én minden esetre veszek egyet, noha nekem a multimédia az másodlagos, és nem vágok eret, ha a Facebook 1 sec-el lassabban indul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest