- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #178 üzenetére
Ez bizony igaz, hogy egy ájfón már nem számít olyan drágának, ha a mostani árazásokat nézzük a többi szereplőnél. Az is viszont egy másik kérdés, hogy a most belépő gyártók, akik igen gyorsan terjednek és már egyre kevésbé kifogásolható termékekkel állnak elő, mennyire fogják lenyomni az árakat. Mellette mennyire lesz életképes a magas ár, mivel a vásárlói szokásokat tekintve ez egy elég lényeges tényező.
-
Carlas
senior tag
válasz
Parallaxis #34 üzenetére
Nyugodj meg ilyen lesz sajna a telo amik felbukkantak. a nagyobb gyartok mar kaptak dummykat, illetve gyártottak tokokat a megjelenő telefonhoz. nállunk is van már csak a megjelenestol lehet forgalmazni. szoval ilyen lesz és.
-
NGA
addikt
válasz
Parallaxis #118 üzenetére
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Parallaxis #113 üzenetére
Érdektelen, Hát ha nem olvasod el nem is fogod megérteni a technológia adta különbségeket.
Nézd egy szóval sem állítottam, hogy az 5s kamerája rossz, sőt, de azért nem kell beállítani úgy mint a legjobb fotós mobil, mert nem az.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Parallaxis #113 üzenetére
Full automata módban fotóznak, nem kell csodálkozni, hogy nem a legjobb sokszor a minőség. Abszolút nem mérvadó. Mobil fotós topikban kell szétnézni, nem tesztet olvasni.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Parallaxis #111 üzenetére
Te pedig olvasd el a mondjuk a 1020/1520 tesztjét itt az oldalon
és megtudod miért van benne annyi megapixel..
-
Maranello74
aktív tag
válasz
Parallaxis #89 üzenetére
Egyszerűen nem.
-
CoDWaW07
őstag
válasz
Parallaxis #84 üzenetére
Ez igaz. Plusz ugye arra a szintre el is kell jutni.
Kedvenc kijelentésem hogy " Az emberek nagy része mindent megvesz amire csak rá van rakva az alma, egy kutya***-ra is ha rá raknának egy Apple emblémát akkor rögtön megvennék"
Ez nem úgy megy hogy az idők kezdetétől rögtön mindenki megveszi drágán az Apple termékeket csak azért mert egy alma van rajta. Ahhoz le is kell tenni valamit az asztalra hogy egyáltalán ilyen álltások születhessenek.Touch-ko: hiába beszélsz, tudjuk hogy az iPhone nem változott, 100% ugyanolyan, nézd csak meg a 3G-t:
És nézd meg az iPhone 5S-t:
100%-ban ugyanaz,nem?!1:1-ben ugyanolyan egy iPhone 3G mint egy 5S, meg se lehet őket különböztetni
( irónia-szarkazmus off )
-
Maranello74
aktív tag
válasz
Parallaxis #14 üzenetére
Szerintem amit halkownak írtál az marhaság, Egész egyszerűen azért van az alsó nagy káva, hogy elférjen az elmaradhatatlan "ujjbegyolvasó".
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz
Parallaxis #84 üzenetére
Ez így igaz és elég egyszer kikerülni a ''körből'' máris nagyon nehéz visszakapaszkodni.Viszont,ha minőséget gyártasz és odafigyelsz az igényekre sokáig veszik atermékedet.Ahhoz ,hogy az alma ilyen sikeres legyen,azért kellett a droid bukdácsolása is.
-
galaxys80
veterán
válasz
Parallaxis #40 üzenetére
"ha megszokod a nagyobb tepsiket, akkor már nincs vissza út, mert minden más játékszernek fog tűnni"
Ez tévedés. Nem mindenkinél van így.
Én például 5"-ról menekültem 4"-ra. -
dsr
senior tag
válasz
Parallaxis #40 üzenetére
Nekem 4,7-5" az ideális méret , mondjuk elég kis kezem van , talán ez miatt
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Parallaxis #40 üzenetére
5,3" volt a legnagyobb nekem, ráadásul az szélesebb is volt a 16:10-es képaránya miatt (Note 1), aztán lett szifonom, igaz több lépcsőben.
-
babkukta
senior tag
válasz
Parallaxis #34 üzenetére
Na jó, nem írtál, csak sokan fikázzák a kávát
Csak ennyi erővel minden nagy kávás telefonhoz be lehetne írni amit írtál. Sztem annyira azért nem menő a bazi káva, h ilyennel keljen a védelmére kelni az ilyen telóknak, h ott legalább tudnak a mérnökök.
Sok-sok éve? Nézd meg az eddigi stratégiát. Eddig ők vezettek, ők irányították a piacot. De ennek vége. Ők is mennek a "trend" után, lásd nagyobb kijelző. Nem láttam még az új i6ot, de gondolom nem lehetne mindenhol 4,7"os kijelzőt látni, ha nem annyi lenne. Vagy te láttál már i6ről 4"os hírt? Nem beszélve arról, ha igaz, h zafír üveg lesz. Nőni fog a telefon is. Nem értem, miért szabály, h ugyanannyiba kell kerülnie. Tehát 10 év múlva ugyanennyi lesz egy iPhone? Ok, értem én
-
szupermacs
veterán
válasz
Parallaxis #14 üzenetére
Annyiért még én is meggondolnám, hogy vegyek-e iPhonet. Eddig mindig drágállottam az árát, de ekkora méretben bejönne. Mennyire hátrány ha az ember a gyára OS verzióval használja a telefont és nem frissíti?
-
halkow
őstag
válasz
Parallaxis #14 üzenetére
Idol 2s-emel tökéletesen lehet fotózni
, a felesleges káva helyét meg egy szilikon tok veszi át ha annyira akarnám
( #18 ) babkukta +1
-
danilla
őstag
válasz
Parallaxis #14 üzenetére
Valószínűleg a 64gb-os 5s árát vették alapul, mert az 850$
(#17) Parallaxis: a cikkíró nem így vélekedett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- BestBuy ruhás topik
- Építő/felújító topik
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest