Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
válasz
buvartacsko #149 üzenetére
Olvasni?? Esetleg?? Az egy 100k-s gép, oda is írtam. Nem droidon vagyok, hanem butafonon opera minivel. Szóval nem kell kacsintgatni.. De látom a terelés meg a támadás megy. Értőolvasás meg a kérdésre válaszolás nem..
-
Fr0z3n
őstag
válasz
buvartacsko #146 üzenetére
Mobilról nem tudok linkelni. Amúgy olx-en van. I5 proci, 4 giga ram, 256 gb ssd, 4 órás akku. Ennyit ír. Ebay nálam nem játszik.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
buvartacsko #137 üzenetére
Dual core, 2 gb ram, 60gb winyó elég? Ne már! Ezért pl 100e ft-ot kérnek. Amúgy ez nem válasz a kérdésemre. Miért tartja az árát? És ezt most minden trollkodástól mentesen kérdem. Egyszerűen nem értem.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
buvartacsko #124 üzenetére
Ha olvasod az fórumokat, akkor láthatod, hogy rengeteg a kávafetisiszta. Nem akarnak mást, csak egy nagy kijelző, alul-felül egy vékony kávát ami fél centis, hogy elférjenek a szenzorok, hangszóró, értesítési led. Aztán ennyi.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Cyberpunk #116 üzenetére
Rossz a témád
Amúgy jogos. Sokan úgy használják. Pedig egy iso-t, kontrasztot, környezeti profilt nem egy nagy valami átállítani. Na meg az is szerintem hiba szokott lenni, hogy 1 képet csinálnak és attól várják a csodát. Én 10-15 képet lövök egy témáról, aztán majd laposon kiválasztom amit megtartok. -
Fr0z3n
őstag
válasz
Parallaxis #113 üzenetére
Full automata módban fotóznak, nem kell csodálkozni, hogy nem a legjobb sokszor a minőség. Abszolút nem mérvadó. Mobil fotós topikban kell szétnézni, nem tesztet olvasni.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
tothmaxy182 #66 üzenetére
Ergó csak nem jó.
Touché Pussy Cat!
-
Fr0z3n
őstag
válasz
SpongyaBob #62 üzenetére
Főleg, hogy milyen csodálatos áron megy a váltás mostanában. Majd úgy járunk mint a pengővel....
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Fritz Teufel #46 üzenetére
Attól, hogy neked nem megy a napi használat, igen sokan boldogulnak a phabletekkel napi használatuk során. Mondjuk, azok után az LG okosórájához írtál, meg sem lepődök semmin. Tothmaxy 2.0, egyikőtöknek sem jó soha semmi
-
Fr0z3n
őstag
Sokan pedig úgy ítélkeznek a nagy kijelzős telókról, hogy max boltba nyomogatta fél percig, aztán lerakta, mert nagy-xar-tepsi stb. Pedig tartalomfogyasztásra épp a nagyobb kijelző a jobb. Az 5,5 col sem nagy 1 hét után.
#(25) De csak az az egy példa van. 5 col alatt nincs s800 meg társai. Van viszont HTC One (m7) ami optimalizációban ott van a szeren bivaly hw nélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Filmvilág
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Reklámblokkolók topikja
- Nyaralás topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest