- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Luck Dragon #196 üzenetére
Lehet azt jobban tudják titkolni. Amúgy valami fitnesz kiegészítő tuti lesz én szerintem.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Luck Dragon #194 üzenetére
Kijelző felbontás 100%, hogy nő, RAM mérete 2GB lesz én szerintem, az 1 GB már most is kevéske lehet. Új SoC is egyértelműen lesz, fejlettebb kamera, na meg az iOS8 is debütál. Ezek várhatóak.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
#86973952 #185 üzenetére
Alábecsülöd. A kínai gyártóknak azért nő a piaci részesedése, mert rekordszámban adnak el Kínában készüléket. Kína igen csak nagy piac. Xiaomi az 5. a ranglistán a világpiacot nézve, azért az koránt sem jelent veszélyt az Apple-re, vagy a Samsung-ra nézve én szerintem. Világszinten viszont elenyésző a szerepük ezt szerintem nehezen lehetne vitatni jelenleg. Ahhoz, hogy ez megváltozzon nem elég csak olcsóbbnak lenni, a reklámra is kell költeni, hiszen úgy ismeri meg a nép a márkát. A nagy cégek dollár milliókat költenek erre, és nem véletlenül lett piacvezető a Samsung sem, talán csak az alma az, aki annyit költ reklámra, mint a Samsung. Szóbeszéd útján terjedő reklámmal sosem fognak veszélyt jelenteni, hiába olcsóbb. a filléres Tesco-s mobilok is jelentéktelenek.
Szóval én nem alapoznék arra, hogy két év múlva majd komolyan csökkentenek árat, ha csak nem jelentenek valódi konkurenciát. Ahhoz meg nem elég a reklám sem. A reklámmal nő majd a készülékek ára, kiépített szervizhálózat kell majd, logisztika, helyi adók ezek mind feljebb fogják tornázni a kínai készülékek árát. Szép, hogy 370 dollár, egy O+O Kínában, de az az ottani ár.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
#86973952 #179 üzenetére
A most belépő gyártóknak még ki kell építeni a márka imázsát, és ez hatékony reklámkampány nélkül nem fog menni. Gondolok itt mondjuk a Xiaomi, Oppo, Vivo és társaira. Nem látom, hogy agyon lennének reklámozva. Nyilván Kína más, de nem léphetik le az Apple-t, vagy a Samsung-ot a fórumok geekjeire építve. Ugyan is az egyszerű Pistabá azt veszi, amiről már hallott, na meg amit ajánlanak a boltban neki. Hiába olcsóbbak, ugyan olyan minőséget, vagy akár jobbat adva, ha nem ismertek széles körben.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Dreadloord #132 üzenetére
Ez az Apple, nézd meg mennyibe kerül egy i4S! Sajnos ezek tartják az árukat, és ez gyak. minden termékükre jellemző.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Parallaxis #40 üzenetére
5,3" volt a legnagyobb nekem, ráadásul az szélesebb is volt a 16:10-es képaránya miatt (Note 1), aztán lett szifonom, igaz több lépcsőben.
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
Meg lehet, van valami szabadalmuk, amiben a kijelzőbe van integrálva, vagy mehetne a hátlapra is akár. Itt szerintem az ok az, hogy a kerek Home gomb az egy stílusjegye az iPhone-nak. Ugyan ez van a Samsungnál is, ők is ragaszkodnak a fizikai Home gombhoz.
kaylac1990: lényegében ugyan az megy mindenhol. Ha megnézed a Samsungok Samsungosak, az iPhone iPhone-os, a Sony Sony-s, a Nokia meg Nokiás. Az alapforma ritkán változik!
-
Cyberpunk
félisten
Az ujjlenyomat olvasónak maradnia kell, szóval nem igen fog az eltűnni, ha csak nem integrálják a kijelzőbe.
Nagyobb kijelzőknél amúgy szeretnék látni full gesztus vezérelt rendszert, amolyan BlackBerry OS10 szerűen, igaz oda megint kell a nagyobb káva, ami szintén érintésérzékeny már.
dsr: ja kár, hogy nem látom azt, hogy követné a példát a többi gyártó. Egyébként ott is nagy a káva, igaz ugye vízálló.
-
Cyberpunk
félisten
Azt kénytelen lesz váltani. A szifonban eddig az volt a jó, hogy kiszolgálta az igényeket a kisebb készülék iránt úgy, hogy nem valami lebutított középkategóriás, vagy alsó kategóriás készülék, már ha valaki nem Android hívő ugye. Droid oldalon csak péklapát méret van, ha csúcs készüléket akarsz, ma már az 5" a minimum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Gurulunk, WAZE?!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Raspberry Pi
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Gmail
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest