2019. március 24., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Újabb képek az iPhone 6 előlapjáról

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

Kevesebb, mint egy hónap van a hivatalos bejelentésig, ám folyamatosan derülnek ki információk az Apple új készülékéről.

Hirdetés

Több oldal is tudni véli, hogy az Apple szeptember 9-én tartja újabb eseményét, melyen az iPhone 6 bemutatása történhet meg, a sorozatgyártás pedig éppen ezért már lázas ütemben zajlik. A folyamatot nehéz teljesen titokban tartani, nem véletlen, hogy újabb fotók szivárogtak ki a cupertinóiak hamarosan érkező készülékéről. A képeken a 4,7 hüvelykes variáns előlapja látható, ennél az 5,5 inches verzió lesz egy kicsit majd érdekesebb, hiszen a hírek szerint a phablet iPhone zafír üvegvédelmet kap.

Apple iPhone 6 előlap Apple iPhone 6 előlap Apple iPhone 6 előlap

A pletykák szerint a kijelző felbontása 960 x 1704 pixel lesz, amivel a pixelsűrűséget 416 ppi értékre növeli az Apple. Az eddigi dummy, azaz makett telefonok alapján valószínűsíthető, hogy 137,5 x 67 x 7 milliméteres dimenziók jellemzik majd a kisebbik iPhone 6-ot, szemben az iPhone 5s 123,8 x 58,6 x 7,6 milliméteres méreteivel. További hírmorzsa, hogy a következő generációs masinában is marad a 8 megapixeles kamera, bár valamilyen fejlesztést biztosan végezni fog rajta az almás vállalat. A bejelentés kevesebb, mint egy hónap múlva megtörténik, a várható listaár a 4,7 hüvelykes modellnél 850 dollár, azaz járulékok nélkül átszámolva 200 ezer forint lesz.

Hirdetés

Előzmények

 • A nagy mobilos kamerateszt 2014 derekán

  Ismét összehasonlítottuk az elérhető legjobb kamerás okostelefonokat: Galaxy S5 és K Zoom, iPhone 5s, Lumia 1020, Xperia Z2.

 • Apple iPhone 5c - az újracsomagolás művészete

  Almáék idén először két telefont is bemutattak, ám az olcsóbbik modell inkább csak új színvilágot és műanyagot hoz, nagy előrelépést aligha.

 • Apple iPhone 5s - tud ujjat mutatni

  Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.

 • Apple iPhone 5 - öt lett S

  Megújult, sokat változott, megnyúlt és vékonyodott, de vajon megőrzi-e piacformáló és vezető szerepét a sorrendben hatodik iPhone, amely a 4S-t váltja?

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.