- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
válasz
CoDWaW07 #163 üzenetére
"Bizonyos esetekben még színhűbb és szebb képeket lehetett csinálni vele mint a családi tükörreflexes fényképezővel"
Mik azok az esetek?
Bármelyik tükrös - ismétlem - bármelyik, bármilyen helyzetben jobb képeket lő egy alap obival is mint az 5s, tekintve, hogy több mint 10x nagyobb szenzor van benne. (nem beszélve az objektívről, mélységélességről stb..) Vicces egy lapon emlegetni őket. Annyiban jobb egy 5s, hogy mindig nálad lehet - ami nagy előny.
-
Touch-ko
őstag
válasz
CoDWaW07 #163 üzenetére
Volna egy szakmai kerdesem 5S-sel kapcsolatban. Nekunk van 5 es 5S is. Az iPhone5 az enyem es megszoktam a kijelzo felbontasat. Szep. Viszont az iPhone 5S felbontasa mintha gyengebb lenne, mert a pixeleket ugyanabbol a tavolsagbol nagyobbnak latom. Nincs rajta folia. Ok hugyorognom kell, de mintha kevesebb es nagyobb pixelek lennenek az 5S kijelzojen (ami abszurd de en igy latom).. Ha van nalatok 5 akkor nezd mar meg, neked is ugy van-e. Az iPHone 5S termeszetesen eredeti, de nekem feltunt.. Nalatok?
Jah es 164
-
buvartacsko
addikt
válasz
CoDWaW07 #144 üzenetére
Azt se igazan értem mi a baj a sorban állással ?! Ha valaki szeretne hamar hozza jutni akkor mi a gond ?
Azok az emberek akik szarakodnak emiatt a boltban se állnak sorba ? Ha látják hogy sor van akkor inkább haza mennek éhendögleni?!
megnéznék egy embert akinek ilyen nagy a pofája es soha életében nem állt sorba.
bulin a wcbe inkább ossze szarja magát ?
)
-
Touch-ko
őstag
Nalam ez a helyzet:
2G, 3GS, iPhone4, iPhone5, iPhone5S.. Szerintem ha az ironiadat messze felrerakjuk, akkor akinek nem tunik fel, annak tenyleg baj van a szemevel, vagy az informacio feldolgozo-kepessegevel..
Vagy csak troll
PS:a kepet egy iPad3-mal keszitettem (ezert ilyen sotet) , ami szinten nem hasonlit az iPHone 3G-re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Léghűtés topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest