- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maranello74
aktív tag
válasz
galaxys80 #95 üzenetére
Félreértettél!
Én nem kipróbáltam a 4"-t,hanem onnan (vagy lejjebről) vitt az ár éveken át az 5" ig, igyhát lassan szoktam hozzá minden colocskához.
Minden méretnél sokat időztem és sosem éreztem, hogy jobb lenne visszalépni. (max pár órán keresztül).
Aki régóta" tepsizik" annak a 4 - 4,5" egérmozi.A harapott alma is belátta(nagyon helyesen), hogy növelni kell a képátlót ahogy a többi is teszi.
A mai világban minden nől, az autótól (kivéve a motorjáig) a tv-ig még a kamionfülke is.
Lehet, hogy mint valamikor egyszer a kisebb volt a jobb, menőbb de most ez van. Meghát tartalmat fogyasztunk, azt meg nagyban jobb.
Nézd neg az akkuinfódat, hogy mit csináltál a legtöbbet!
Telefonáltál? Szerintem nem. -
Maranello74
aktív tag
válasz
Parallaxis #89 üzenetére
Egyszerűen nem.
-
Maranello74
aktív tag
válasz
galaxys80 #59 üzenetére
Pedig igaza van mostanában már tényleg bohócosan néz ki egy kisebb telefon.
Visszafelé nem jó cserélni.
Kb 4. 7" tol (vagy talán az arc-s óta fogyasztok igazán tartalmat telefonon, alatta nem fogott meg a telefonon netezés.
Mára már(s5)szinte a t... ntezésen kívül mindent itt fogyasztok ezért el sem tudok képzelni kisebb kijelzőt, mondjuk sokkal nagyobbat sem.
Mindig szerettem volna egy not 3-mat de az már kényemetlen a munkában, zsebben (nekem). -
Maranello74
aktív tag
válasz
Parallaxis #14 üzenetére
Szerintem amit halkownak írtál az marhaság, Egész egyszerűen azért van az alsó nagy káva, hogy elférjen az elmaradhatatlan "ujjbegyolvasó".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest