- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
#86973952 #181 üzenetére
Ha Pista bacsi olyan reszen lakik a vilagnak, ahol a csucs Samsung, HTC iPhone telefonok a fizetesehez kepest egyaltalan nem dragak (mint MO-n), akkor nem foglyan kinai termekeket vasarolni amirol meg sosem hallott. En eletemben egyszer lattam HUAWEI plakatot az egyik metroallomason. Valami leertekeles volt es adtak hozza valami..
Azsia nehany orszagaban el vannak terjedve, de sokkal nehezebb dolga lesz a cegnek belepni az Eu es US piacra nekik, mint az Apple-nek a kinaira.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
#86973952 #185 üzenetére
Alábecsülöd. A kínai gyártóknak azért nő a piaci részesedése, mert rekordszámban adnak el Kínában készüléket. Kína igen csak nagy piac. Xiaomi az 5. a ranglistán a világpiacot nézve, azért az koránt sem jelent veszélyt az Apple-re, vagy a Samsung-ra nézve én szerintem. Világszinten viszont elenyésző a szerepük ezt szerintem nehezen lehetne vitatni jelenleg. Ahhoz, hogy ez megváltozzon nem elég csak olcsóbbnak lenni, a reklámra is kell költeni, hiszen úgy ismeri meg a nép a márkát. A nagy cégek dollár milliókat költenek erre, és nem véletlenül lett piacvezető a Samsung sem, talán csak az alma az, aki annyit költ reklámra, mint a Samsung. Szóbeszéd útján terjedő reklámmal sosem fognak veszélyt jelenteni, hiába olcsóbb. a filléres Tesco-s mobilok is jelentéktelenek.
Szóval én nem alapoznék arra, hogy két év múlva majd komolyan csökkentenek árat, ha csak nem jelentenek valódi konkurenciát. Ahhoz meg nem elég a reklám sem. A reklámmal nő majd a készülékek ára, kiépített szervizhálózat kell majd, logisztika, helyi adók ezek mind feljebb fogják tornázni a kínai készülékek árát. Szép, hogy 370 dollár, egy O+O Kínában, de az az ottani ár.
-
galaxys80
veterán
válasz
#86973952 #183 üzenetére
"Kár hogy minőségileg az 50 ezres Samsung nincs arányban egy 50 ezres Xiaomi -val, mivel az utóbbi jóval kedvezőbb."
Csak ez Pistabát egyáltalán nem érdekli.
Nézem,nézem én Kínát,Mongóliát és az Antarktiszt is és azt látom, hogy nőtt a kínai telefonok eladási statisztikája, de a Samsungéhoz képest a béka segge alatt van.
A kínai márkák 99%-a egyébként is csak a belső piacra gyárt.
Azok száma akik meg a neten keresztül Kínából rendelnek telefont a statisztikában meg sem jeleníthetően alacsony létszámban vannak. -
Cyberpunk
félisten
válasz
#86973952 #179 üzenetére
A most belépő gyártóknak még ki kell építeni a márka imázsát, és ez hatékony reklámkampány nélkül nem fog menni. Gondolok itt mondjuk a Xiaomi, Oppo, Vivo és társaira. Nem látom, hogy agyon lennének reklámozva. Nyilván Kína más, de nem léphetik le az Apple-t, vagy a Samsung-ot a fórumok geekjeire építve. Ugyan is az egyszerű Pistabá azt veszi, amiről már hallott, na meg amit ajánlanak a boltban neki. Hiába olcsóbbak, ugyan olyan minőséget, vagy akár jobbat adva, ha nem ismertek széles körben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 1 / 2
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Spórolós topik
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest