- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
galaxys80 #192 üzenetére
Szerintem 100 év múlva simán lehet Kínai nyelven tanulni az általános iskolákban, főleg ha az ENSZ kutatásait vesszük alapul. Majd egyszer eljutunk oda, hogy az emberek rádöbbenek, hogy egyes nagyhatalmak hogy irányítják a piaci viszonyokat. Ettől függetlenül én nagyon remélem, hogy az Apple -nek lesz létjogosultsága Jobs nélkül is. Addig is hajrá
-
törölt tag
válasz
galaxys80 #186 üzenetére
Persze, mint a Huawei, a 3. legnagyobb gyártó nemzetközi szinten... Made in China.
"A kínai márkák 99%-a egyébként is csak a belső piacra gyárt."
Ez így pont nem igaz. Főleg ha azt nézzük, hogy néhány éve egymást ölték a külföldi gyártók a Kínai piacért a hatalmas felvevőpiaca és a gazdasági nagyhatalommá válása miatt.Pistabá meg a kispórolt nyugdíjából vagy az alacsony fizetéséből 10x meggondolja, hogy mire költsön. Főleg ha még társul mellé 1 - 2 hitel is a háttérben. Főleg ha szolgáltatóknál bekopogtat több Kínai gyártó is.
Sokan nem veszik észre, hogy az utóbbi pár évben (és főleg ami még ránk vár) mennyire formálódik át a nemzetközi piac és a befolyás, illetve egyáltalán nem elhanyagolható a lakosság száma sem. Ez nem csak a mobilkommunikációs piacra értendő. Ugyanakkor szerintem az Apple -nek a jövőt tekintve még mindig nagyobb létjogosultsága van, mint a Samsung -nak. Persze ez majd kiderül 1 - 2 - 3 év múlva.
Nem beszélve arról, hogy a Kínai cégek milyen kivételezettek egyes országokban. Nem csodálkoznék azon sem, ha pár éven belül számukra külön adó lenne a termékeikre vonatkozóan. A nemzetközi befolyás igen nagy úr.
Kína egyébként az USA és az európai piacon elég rendesen jelen van, csak mobilok terén nem tartanak ott.
-
törölt tag
válasz
galaxys80 #182 üzenetére
Kár hogy minőségileg az 50 ezres Samsung nincs arányban egy 50 ezres Xiaomi -val, mivel az utóbbi jóval kedvezőbb.
Amúgy meg ne a magyar piacról indulj ki, hanem nézz körül a világban az eladások terén, hogy szorulnak vissza a nagy márkák és nulla/szinte nulla marketing költséggel hogy jönnek fel az újak.
Illetve nézd meg Kínát is. Nézd meg a föld lakosságát, aztán a Kínáét és a környezetében lévő felvásárló piacot. Nézd meg azt is mellé, hogy hol tartanak most az eladások márkák szerint és hogy álltak egy évvel előtte.
-
Maranello74
aktív tag
válasz
galaxys80 #95 üzenetére
Félreértettél!
Én nem kipróbáltam a 4"-t,hanem onnan (vagy lejjebről) vitt az ár éveken át az 5" ig, igyhát lassan szoktam hozzá minden colocskához.
Minden méretnél sokat időztem és sosem éreztem, hogy jobb lenne visszalépni. (max pár órán keresztül).
Aki régóta" tepsizik" annak a 4 - 4,5" egérmozi.A harapott alma is belátta(nagyon helyesen), hogy növelni kell a képátlót ahogy a többi is teszi.
A mai világban minden nől, az autótól (kivéve a motorjáig) a tv-ig még a kamionfülke is.
Lehet, hogy mint valamikor egyszer a kisebb volt a jobb, menőbb de most ez van. Meghát tartalmat fogyasztunk, azt meg nagyban jobb.
Nézd neg az akkuinfódat, hogy mit csináltál a legtöbbet!
Telefonáltál? Szerintem nem. -
Maranello74
aktív tag
válasz
galaxys80 #59 üzenetére
Pedig igaza van mostanában már tényleg bohócosan néz ki egy kisebb telefon.
Visszafelé nem jó cserélni.
Kb 4. 7" tol (vagy talán az arc-s óta fogyasztok igazán tartalmat telefonon, alatta nem fogott meg a telefonon netezés.
Mára már(s5)szinte a t... ntezésen kívül mindent itt fogyasztok ezért el sem tudok képzelni kisebb kijelzőt, mondjuk sokkal nagyobbat sem.
Mindig szerettem volna egy not 3-mat de az már kényemetlen a munkában, zsebben (nekem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Spórolós topik
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest