- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
válasz
CoDWaW07 #163 üzenetére
"Bizonyos esetekben még színhűbb és szebb képeket lehetett csinálni vele mint a családi tükörreflexes fényképezővel"
Mik azok az esetek?
Bármelyik tükrös - ismétlem - bármelyik, bármilyen helyzetben jobb képeket lő egy alap obival is mint az 5s, tekintve, hogy több mint 10x nagyobb szenzor van benne. (nem beszélve az objektívről, mélységélességről stb..) Vicces egy lapon emlegetni őket. Annyiban jobb egy 5s, hogy mindig nálad lehet - ami nagy előny.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Parallaxis #113 üzenetére
Érdektelen, Hát ha nem olvasod el nem is fogod megérteni a technológia adta különbségeket.
Nézd egy szóval sem állítottam, hogy az 5s kamerája rossz, sőt, de azért nem kell beállítani úgy mint a legjobb fotós mobil, mert nem az.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Parallaxis #111 üzenetére
Te pedig olvasd el a mondjuk a 1020/1520 tesztjét itt az oldalon
és megtudod miért van benne annyi megapixel..
-
SpongyaBob
veterán
Kíváncsi leszek mit alkotnak.. 5s-t készülök venni, jelenleg 4.8"-on vagyok - és bár többször hangoztattam, hogy nem váltanék kisebbre - szerintem nem lesz gond a 4" sem. (felfelé csak egy 1520 jöhetne, bár az már óriási ugrás)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest