Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
#52815360 #15 üzenetére
Neked jogásznak kellett volna menned... esetleg NV részvényes vagy?
Ez olyan hátul mellbe magyarázat, viszont a lényegen nem változtat mivel azért is az a NV felelős (egyrészt mert ő adta a megbízást és a pénzt a fejlesztésre. Másrészt ő erőlteti ezt a rossz, titkolódzós, zárt marhaságot ami ellehetetleníti a fejlesztőket a tisztességes optimalizálásban ami az említett teljesítmény problémákhoz vezet. Szerintem ne ragozzuk ezt tovább.
-
szasanyi
félisten
válasz
#52815360 #13 üzenetére
Szerintem ez evidens és nem szorul magyarázatra, de tessék: ha az NV beépítette az adott játékba a GW nevű saját fejlesztéseit opcióként, akkor az valóban használható legyen és ne okozzon a futtatási sebességre elfogadhatatlan hátrányt. Mert most ez van, így inkább be sem kapcsolja az ember (vagy ha mégis, akkor a következő mozdulattal már OFF lesz)
-
szasanyi
félisten
válasz
#52815360 #10 üzenetére
Ez így elég vicces nem gondolod? Olyan mint az AMD GCN... sokkal fejlettebb és jobb, de igazából senki nem használja ki tehát nem jobb. Az NV kitalálta a saját, általa fejlesztett GameWorks nevű játék feature-t amitől több, szebb lehet(ne) a játék mint a konkurens által támogatott fejlesztések, de amit ha használsz játszhatatlan lesz a játék, mert sz@r.
Gondolom érted mi itt a paradoxon.
-
szasanyi
félisten
Én nem mondtam, hogy az általad felvetett két másik helyzet bármelyike jobb lenne.
Viszont a GTX960 4GB vagy ellen oldalon a R9 380X olyan áron van amihez éppenséggel odaadhatnák. Visszatérően panasz szokott lenni, hogy visszaesik a kereslet és a bevétel (vagy legalábbis nem mindig az elvárásul szerint megy) ami egy ilyen húzással javítani lehetne (ha már nem hajlandók ára mérsékelni).
Szaby59: ha csupán az AMD játékokat nézzük az ált. rosszabb.
-
szasanyi
félisten
Rövid időn belül a második jó húzása az NV-nek de üröm az örömben, hogy ezt is csak a ~110k-s VGA khoz adja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Éjszakai műszak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest