- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ja, igen, ha jól emlékszem én is a végén egy virtalboxba telepített xp-re updatelt IE8-ra telepített active-x (?) cuccal meghajtott lejátszóval néztem az espn közvetítését azt hiszem. de pont erről beszéltem, hogy ehhez volt szükség mindenképpen windows-ra, mert az a bizonyos cucc nem tudott másra települni. és nagyon sok guglizás után sem találtam olyan weblapot, ahol másképpen volt megoldva
moonman: naigen...
bár műholdról elvileg lenne upc meg digi, de azok digitális adások már, amihez ugye annyi beltéri egység kéne, ahány tévé van a lakásban, de a nagyobbik baj, hogy egy 38 centis analóg tévén minek fizessek elő digitális adásra? illetve azért köttessen be az ember egy műholdat, hogy aztán pár hét alatt megváltoztassák az adókiosztást, és megint kereshessek másik megoldást?
-
törölt tag
nem olyan streaming mediára gondolok, nem silverlight. az active-x esélyesebb, bár azt nem tudom pontosan hogy van, meg miért kell hozzá telepíteni a gépre dolgokat. amikor kerestem online stream-et a bajnokok ligájához, akkor az összes oldal lényegében ilyen volt.
lehet, hoyg az oldal fejlesztőjét kell megverni miatta, de akkor is megkerülhetetlen volt. -
törölt tag
a játékon kívül tudsz még mondani valami nélkülözhetetlen dolgot, ahol nem lehet kikerülni?
adóbevallás? egy rakás streaming videót biztosító oldal, ahol csak gépre telepített segédprogram futtatása esetén játszhatod le a tartalmakat (és persze csak windowsra)? most hirtelen nem jut más eszembe, de biztosan van. -
törölt tag
és annak, hogy jelenleg a bing létezik, és olyan amilyen, egyetlen oka van: hogy létezik a google, és úgy nyomult az utóbbi időben, ahogy tette.
szóval ez egyfajta kölcsönhatás már, de ez nem is baj. viszont remélem megőrzik azt a puritán és egyszerű külsőt, és nem akarják telepumpálni az oldalt mindenféle csicsával. -
törölt tag
-
törölt tag
notik közt nincs jobb? ezt szerintem rosszul tudod. bár persze attól függ kinek mi a jó. ha megbízhatóság kerül szem elé, akkor bármelyik business calss HP, Dell, Lenovo, Toshiba kenterbe veri.
a macbook minőségének hallatán csak azt tudom mondani, hogy egy ismerősöm, aki iartóan márkahű hozzájuk, már nagyjából ötször vitte szervízbe a gépét, mert kétszer a wlan modul, kétszer a vinyó, egyszer meg az alaplap adta meg magát... -
törölt tag
válasz
Sandormaster #3 üzenetére
tuszd bing-gel keresni, hotmail-lel levelezni, wimo telefonnal telefonálni, és hoppá: windows-os számítógépet használni otthon. tényleg olyan nagy és rémisztő lenne a kugli?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Stellar Blade
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Renault, Dacia topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest