- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
válasz
kolosanyi #134 üzenetére
Anno nagyon rá akarták húzni a droidot. Hát ha sikerült is volna, azzal az SoC-val meg sem mozdult volna, pláne olyan felbontás mellett ...
De valóban, ha az Arenát elve Droiddal hozzák ki, jobb SoC-vel, akár még HVGA kijelzővel is tarolt volna. (bár így is elég sokan vettek amikor 140-ről 60 körá állt be az ára..)
Jah, 2 év, de akkor sem azért, mert nagyon idegesített volna alaphangon, hanem mert már vágytam a droidra. Az általános lassúságába beleszoktam, meg abba, h sokszor csak sokadjára éledt fel a digitizer, stb, a hangminősége pedig elég rendben volt, és mindig öröm volt kézbe venni. Meg egyébként fősulis voltam, ha felesleges pénzem volt azt elbuliztam..
Na, de ne offoljunk tovább -
Remus389
veterán
válasz
kolosanyi #91 üzenetére
kolbász helyett jó a szalonna
Merci helyett jó a Suzuki
kábé ezt mondod, igazold még, hallgatunk
P06: a kijelző beegeserol, próbáltad voodoo contolban a kalibralast hátha segít, tesopapa hsz-ere keress rá a fórumban
egyébként én abban bízok hogy mivel én később vettem, későbbi gyártású, hátha a gyárban javitottak a kijelző megbizhatosagan
-
kolosanyi
veterán
válasz
kolosanyi #87 üzenetére
Egyébként az a vicc, hogy nem is nagyon érzem a késztetést, hogy váltsak. Semmi innovációt nem mutatnak fel a gyártók, az meg számomra tök mindegy, hogy hány CPU-GPU mag ücsörög kihasználatlanul a burkolat alatt. A jelenlegi minden igényemet kielégíti, bőven elég gyors is, van rá új rendszer is... Abszolúte semmi olyan dolog nincs az újonnan bemutatott készülékeknél, ami mindenképpen vásárlásra késztetne. Ok, jó dolog a Nokia brutál kamerája, de kevés képet készítek, arra meg elég a jelenlegi is. Tök jópofa a Siri, de itthon úgyse lehet kihasználni, tetszik a Metro UI gördülékenysége, élettel teli viselkedése, de ott meg más negatívumok is szóbajönnek. Droidnál meg megkaptam minden lényegi újítást, a face unkock meg úgyis baromság, azért nem kár. Egyedül az üzemidő gyengus, majd orvosolom egy külső akksival és kész. Mégse fogok súlyos tízezreket rákölteni egy számomra értelmetlen modellfrissítésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest