- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
válasz
kolosanyi #134 üzenetére
Anno nagyon rá akarták húzni a droidot. Hát ha sikerült is volna, azzal az SoC-val meg sem mozdult volna, pláne olyan felbontás mellett ...
De valóban, ha az Arenát elve Droiddal hozzák ki, jobb SoC-vel, akár még HVGA kijelzővel is tarolt volna. (bár így is elég sokan vettek amikor 140-ről 60 körá állt be az ára..)
Jah, 2 év, de akkor sem azért, mert nagyon idegesített volna alaphangon, hanem mert már vágytam a droidra. Az általános lassúságába beleszoktam, meg abba, h sokszor csak sokadjára éledt fel a digitizer, stb, a hangminősége pedig elég rendben volt, és mindig öröm volt kézbe venni. Meg egyébként fősulis voltam, ha felesleges pénzem volt azt elbuliztam..
Na, de ne offoljunk tovább -
South Velen
addikt
Remélem ennél azért szebb lesz. A műanyaggal meg nincs gond, csak ne nyöszörögjön, mint az S1-ek többsége.
Mondjuk azért ha megfogom az S után az előző Arenámat, akkor azért még mindig azt mondom magamban, hogy "mennyivel minőségibb az Arena".)
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest