Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Nekem volt 3GSem két évig nekem nagyon bejött a formavilága. 4 et fogtam már sokszor de nem vettem mert annyira nem jött be. Talán az 5.
Képekről semmit sem lehet megállapítani sajan csak találgatni. Ha kijön akkor majd a tesztekből úgyis kiderül hogy érdemes e befizetni rá vagy sem. -
Dare2Live
félisten
De miben lesz csúcs?
Mert amiket lefikáztál azok legalább egyedi dolgok. Ujjlenyomat olvasó: Igen fontossá válik az azonosítás amikor minden adatunk ott van/lehet rajta NFCről nem szólva. Vízállóság: megent fontos egyedi dolog. Nexus Galaxy és rendes support: Megent sokaknak fontos.
"ne az sgs1-bol indulj ki" Mert? Amúgy hamár SGS1... Samsung supportal = ~!!1+évig!!! bugos volt!! Most CM9 ICSel mondom azt, hogy okés!!! De most se hivatalos ROM+Kernellel!
De oké ne SGS1.... kiindulhatok más Samsungokból is Spica, I5800 és sorolhatnám... I5800on még a legutolsó hivatalos rom is egy istenverése!!!
Egy vicc amit Samsung csinál support terén. Lerakod a pénzt megveszed a telefonjaikat aztán szarnak rád.Na nem mindha HTC/LG... különb lenne.
-
kolosanyi
veterán
De ha egyszer nekem jó a mostani és nem akarok újat...
De akkor úgy mondom, hogy nincs telefon az aktuális palettán, ami minden paraméterében legalább olyan, vagy jobb, mint a jelenlegi. Illetve de, a Meizu MX, de az se nyújt számomra annyival többet, mint amennyit rá kéne fizetni. Ez csak saját vélemény, az én szempontjaim alapján bizony ez a helyzet. És itt nem arról van szó, hogy minek egyek csirkemellet, ha lehet kapni csirkepárizsit is, aminek a fele szója. Egyszerűen ha az én általam megszabott feltételeknek eleget tesz, maximálisan kielégíti az igényeimet a jelenlegi, akkor minek legyek konzumidióta és vegyek csakazértis újat? Inkább félre rakom azt az összeget és másra fordítom.
-
p06
senior tag
Köszi az infót De csak jelenleg , mert szerintem ha ez kijőn akkor leviszi a használt sgs árakat, mert lehet sokan cserélnék+ az enyim lassan olyan 2 hónap múlva 2 éves + kezd kékülni a kijelző bal felső része pedig eléggé kiméltem + az aksi ... ughogy nem vagyok derűlátó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest