- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rinbanbo
tag
Csak azért imádkozom hogy nehogy a kijelzőn legyenek az érintő gombok mert akkor olyan lesz mintha csak 4.3-mas kijelzője lenne mint a nexusnál....akkor tuti nem venném meg .....optimus 4x lenne helyette..
-
Wave86
tag
Ez a fotó egyébként közben bejárta a fél netet, több helyen is azt sugallva, hogy ez lesz az új S3. Mondjuk ez több szempontól is furcsa lenne. A legjobban amiatt, hogy a Samsung nem szokott fehér készülékkel kezdeni, azt mindig utólag adja ki. Másrészt a home screen az Android 2.3-as reklámképernyővel egyezik meg, így tuti biztos, hogy nem azt fogják használni a reklámcélokra. A harmadik pedig a fizikai home gomb, lehet hogy akarnak rá egy fizikai gombot tenni, mert sokaknak hiányozna. Bár, a Nexus esetében már ugye nincs gomb, így fura lenne, ha az után ismét visszahoznák.
Ami egyedül igaz lehet, az a srceen-en szereplő bemutatási dátum, azt direkt hagyja a Samsung, hogy elterjedjen. -
rinbanbo
tag
A világ legjobb telója lesz megint az sgs széria új készüléke.....mint mindig...!
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Jöjjön már
és nem lesz több "találgatás"
-
Remus389
veterán
valami ilyesmit várnék el
[link]
-
Mr.Grincs
veterán
Nekem volt 3GSem két évig nekem nagyon bejött a formavilága. 4 et fogtam már sokszor de nem vettem mert annyira nem jött be. Talán az 5.
Képekről semmit sem lehet megállapítani sajan csak találgatni. Ha kijön akkor majd a tesztekből úgyis kiderül hogy érdemes e befizetni rá vagy sem. -
zsoltti
senior tag
A Kép kamú
A HTC One X -nek a gombjai vannak rá fotóstoppolva
-
South Velen
addikt
válasz
kolosanyi #134 üzenetére
Anno nagyon rá akarták húzni a droidot. Hát ha sikerült is volna, azzal az SoC-val meg sem mozdult volna, pláne olyan felbontás mellett ...
De valóban, ha az Arenát elve Droiddal hozzák ki, jobb SoC-vel, akár még HVGA kijelzővel is tarolt volna. (bár így is elég sokan vettek amikor 140-ről 60 körá állt be az ára..)
Jah, 2 év, de akkor sem azért, mert nagyon idegesített volna alaphangon, hanem mert már vágytam a droidra. Az általános lassúságába beleszoktam, meg abba, h sokszor csak sokadjára éledt fel a digitizer, stb, a hangminősége pedig elég rendben volt, és mindig öröm volt kézbe venni. Meg egyébként fősulis voltam, ha felesleges pénzem volt azt elbuliztam..
Na, de ne offoljunk tovább -
kolosanyi
veterán
válasz
South Velen #133 üzenetére
Tudom, csak előjöttek a rossz emlékek. Amúgy nagyon jó cucc lett volna, ha nem farkalják el (sajnos LG szokáshoz hűen) a szoftvert. Ha anno ugyanazzal a külsővel, kijelzővel, kamerával, minden featuret megtartva kihoznak egy droisos telót az elején, amiben egy normális SoC is van, nem pedig bénáznak a zárt platformmal...
Amúgy két év? Jézusom, fél évig bírtam...
-
kolosanyi
veterán
válasz
Cyberpunk #96 üzenetére
Én akkor váltok ha elégedetlen vagyok. Pl GT540 nem volt elég mindenre, amire nekem kell egy teló, jött is helyette a Nexus. Így ezzel most ok vagyok jó darabig, amíg el nem öregszik.
( #105) Remusz911
De én novemberben vettem.Még odébb van nyugdíjas kor.
(#123) B1T3
Atya gatya! Ennyire súlyos kívülről a helyzet?Mi lenne ha még értenék is hozzá rendesen, nem csak pusztán felhasználóként várnám el a normális hangminőséget?
(#130) schawo
Hiszen én is kiírtam. Pontosan olyan típus van, ami a halas hülyeség után látszik...(#131) americanidiot
Ja marha minőségi volt az is, amikor zenelejátszás közben elment a hang, de a számláló pörgött tovább, meg a szám végén tovább is lépett hang nélkül. Vagy amikor összemixelt 2 zenét a lejátszó. Esetleg a random rebootok, fagyások is emelték a nívót... A mai napig nem bocsátom meg az oldalnak a tesztet, annak a hatására választottam... -
South Velen
addikt
Remélem ennél azért szebb lesz. A műanyaggal meg nincs gond, csak ne nyöszörögjön, mint az S1-ek többsége.
Mondjuk azért ha megfogom az S után az előző Arenámat, akkor azért még mindig azt mondom magamban, hogy "mennyivel minőségibb az Arena".)
-
válasz
Stanley-B. #126 üzenetére
Vertu? Ott van anyag, meg design.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Cyberpunk #103 üzenetére
Én nagyon bízok abban, hogy avval, hogy a google megvette a motorolat így a motorola lesz a google házi gyártója és evvel együtt jön a google féle support is.
Nem azért mert onnantól egyértelmű döntés, hogy jó support = motorola hanem mert akkor a Samsung/HTC/LG trio nem csinálhatja azt amit kitudja, hogy vásárlás után szarik a vevőre hanem kénytelenek lesznek rendes supportot adni.
Emellé még kell vmiféle standard minden téren, google itt is próbál elindulni mind HW mint SW oldalon. ld felhasználói felület javaslatok... és ennyi.Két dolog biztos nagyon el van szurva az androidban az egyik a fregmentáció a másik a support. MS ezt pl baromi jól csinálta a WP7el.
-
sajtee
őstag
Basszus, le kell cserélnem az S-t
Csak az akksit tornáznák feljebb... Nem fogja győzni a processzort...
-
Wave86
tag
Szerintem meg egyre inkább a design számít. Az a baj, hogy ti túlságosan elmerültök a specifikációkban, de egy fele olyan jóval, mint amiről itt szóval, de sokkal ütősebb design-nal simán el lehetne adni.
Nálam most a design számít nagyon, és az sem baj, ha az S2-nél csak egy icipicit lesz jobb hardverben (NFC és LTE támogatás nekem bőven elég). -
B1T3
addikt
válasz
littlelion21 #49 üzenetére
Kolosanyi, a mobilaréna fórum DAC-mémje.
(#54) banhammer
Bemásoltad az első hozzászólást hangulatjel nélkül?(#96) Cyberpunk
Ha fontos az ekkora kijelző, akkor egy darabig kénytelen leszel nem megválni a Note-tól. Nincs gond egyébként a gyakori telefonvásárlással, ha telik rá. -
Remus389
veterán
válasz
Stanley-B. #120 üzenetére
latatlanba kijelented
majd meglatjuk... hogy fog kinézni
-
Stanley-B.
őstag
Hát továbbra sem lesz Samsungom az biztos, korrekt hardver játéktelefon házba csomagolva.
-
daniel909
addikt
válasz
buvartacsko #65 üzenetére
10 percet röhögtem ezen a hozzászólásodon. köszönöm!!
-
randras
veterán
válasz
littlelion21 #106 üzenetére
5 centivel magasabbOK, 5 mm-el magasabb, viszont tényleg sokkal vékonyabb, habár az S2-nél nem sokkal, de nekem már az is kényelmetlen. Ez a káva nélküliség meg új dolog, szerintem érthető, ha nem tudom elképzelni, hogy hogyan oldanám meg, hogy ne érjek hozzá mindig, talán simán megy majd, talán nem, nem tudom.
De ami a lényeg, hogyha a jelenlegi adatok alapján adják majd ki, nem is fogom megtudni, mert ez engem elijeszt, és ahogy olvasom, nem vagyok vele egyedül. Szerintem ez nem jó koncepció, és fejlődési irány. Egyre vékonyabb telefon, egyre nagyobb kijelző, az akksi pedig bír majd fél napot.
-
Remus389
veterán
válasz
Oppenheimer #113 üzenetére
attól függ, ha üzemidőre gondolsz akkor 4-6 óra az jó
mivel bemész munkahelyre és nem fogod 4-6 óráig folyamatosan nyomkodni, csak néha, reális az egy- másfél nap erős-közepes használattal
schawo akkor én értettem félre 4-6 óra folyamatos használat, az elég jó
szerintem az már túlzás is, inkább 4 óra folyamatos nyomkodást saccolok
igazatok van tényleg tehettek volna nagyobb akksit bele, de ha egy napig kibírja és nap végén se merül le, onnantól aszt mondom tök jó
sőt legalább megszokod hogy mindig töltőn legyen, mint a fogmosást, és akkor nem ér meglepetés
-
Remus389
veterán
válasz
Oppenheimer #110 üzenetére
kötve hinném, az használhatatlan(lenne)
honnan ez a becslés? komoly számításokat végeztél?
valószínű hogy a Samu azért lesz lassan a világ legnagyobb mobilgyártója mert használhatatlan telefonokat dob piacra
nyílván a mérnökök kiszámolták pontosan, és ne feledd az ICS jobban takarékoskodik az árammal mint a Ginger
énszerintem olyan lesz mint az SGS2(1,5-2 nap), rosszabb esetben mint az SGS1(1-1,5 nap)
Erős használattal 4-6 órát fog bírni. ha ezt folyamatos használatnak veszed akkor nem szóltam, nekem az SGS-em kb 3 óra netet tud(ennyit ég a kijelző), lehet újkorában 4-et is tudott, vagy ha nem lenne overclock
üzemidőben:
kb 1,5 óra játék
videózás 2-2,5 óra
netezés 3+ órajó de az akksi 1,5 éves és régen érezhetően jobban bírta, meg most tunningolva is van a proci
-
zooole
senior tag
válasz
wertigo1984 #100 üzenetére
720x1280 kevés? LoL
A hangszóró meg SGS2-n borzalmasan szar helyen van simán eltakarom sokszor.
-
Remus389
veterán
Galaxy S: 122.4 x 64.2 x 9.9 mm
SGSIII: 131x64x8
látható 0.2 mm-rel(hajszálnyi) keskenyebb és majdnem 2 mm-el vékonyabb(ez több mert az sgs alján van egy dudor és nem azt mérik), tehát zsebbe csúsztatni még jobb is
egy centivel hosszabb, kibírom
ha igazak a méretek akkor nem lesz egy ping pong ütő, hanem használható telefon
nem csak azt kell nézni hogy 4,7 col, hanem az oldalarányt, pl egy HTC HD2/DHD sokkal szélesebb, amit jobban érzel szerintem mintha hosszabb lenne
Oppenheimer: erős használattal 1-1,5 nap, közepessel talán 2 nap
úgyis mindig töltőre dugod este
(a telefont) , nehogy másnap lemerüljön du 2-kor
tehát én ebbe nem látok kivetnivalót
-
Oppenheimer
nagyúr
Ha ez igaz, akkor az akksi egy vicc!
-
wertigo1984
őstag
válasz
buvartacsko #104 üzenetére
lejártam
Javítani akartam a mondatom 2. felét, akkor itt megteszem:
"nem kicsi a felbontása?" -
littlelion21
addikt
Ne haragudj, de miről beszélsz?
5mm-el hosszabb, és 1 retkes mm-el keskenyebb az EVO-nál.
A GS2-nél 0,5 mm-el vékonyabb, ami nem túl jelentős különbség, és az is bőven használható.
Plusz feltételezem hogy a káva nélküli Samuéknál = a lehető legkeskenyebb káva ami még használható, eleve elfarkalt koncepciót csak nem raknak egy csúcsmodellbe.(Az meg más kérdés, akárhogy fogdosom a telómat, a kávához sehol sem érek most sem, csak max. "rálóg" a kezem/ujjam, de nem érek hozzá.)
-
Remus389
veterán
válasz
DarkChild #92 üzenetére
ez igen! ez nagyon cép!
nem értem a Samsung designerek nem látják ezeket? miért nem mutatják meg a nagyfőnöknek, az meg azt mondja, ilyen kell!
ehelyett kapjuk a brutális hardvert, de műanyagmázzal
sőt, lehetne ilyen krómozott műanyaggal
kolosanyi nekem is jó a mostani
viszont kéne krómkeret, új akksi se ártana lassan, másfél év után, talán új hátlap
most ezeket megvenném, oszt meg kiég a kijelző(remélem nem fog amíg nálam van, úgy lehetetlen/nagy bukóval lehet eladni)
tehát nem lehet a végtelenségig halogatni a cserét, ezeket 2-3 éves élettartamra tervezték
-
buvartacsko
addikt
válasz
wertigo1984 #100 üzenetére
Te hol élsz? 4.7"-ra hol kicsi 1280x720p felbontás? Mit vársz el egy 50" TV-től akkor? :S
-
Dare2Live
félisten
válasz
Cyberpunk #99 üzenetére
HTCk közelébe nem nagyon kerülök újabban, de még emlékszem amikor Diamondnál ami ugye egy 130.000Fts telo volt érdeklődtem support felől, hogy a zene szaggat miközben 30.000Fts telokon sem, Navinál hang késik.... és mi volt a hivatalos HTC support válasza: "Köszönjük észrevételeit, kérjük vegye meg következő telefonunkat ahol ezen hibák már javítva lesznek."
és ez nem uniqe eset volt többen is ezt a választ kaptuk HTCtől a ma forumban.Azóta csak áttélesen kerülök kapcsolatba HTCkkel... és egyre inkább afelé tendálok, hogy ha Android akkor csak is a hivatalos Google teló legyen az HTC/Samsung vagy akármi.
-
wertigo1984
őstag
"Faltól falig kijelző" hangzatos, és látványos lesz, de nem kicsi a felbontása?
-
Dare2Live
félisten
De miben lesz csúcs?
Mert amiket lefikáztál azok legalább egyedi dolgok. Ujjlenyomat olvasó: Igen fontossá válik az azonosítás amikor minden adatunk ott van/lehet rajta NFCről nem szólva. Vízállóság: megent fontos egyedi dolog. Nexus Galaxy és rendes support: Megent sokaknak fontos.
"ne az sgs1-bol indulj ki" Mert? Amúgy hamár SGS1... Samsung supportal = ~!!1+évig!!! bugos volt!! Most CM9 ICSel mondom azt, hogy okés!!! De most se hivatalos ROM+Kernellel!
De oké ne SGS1.... kiindulhatok más Samsungokból is Spica, I5800 és sorolhatnám... I5800on még a legutolsó hivatalos rom is egy istenverése!!!
Egy vicc amit Samsung csinál support terén. Lerakod a pénzt megveszed a telefonjaikat aztán szarnak rád.Na nem mindha HTC/LG... különb lenne.
-
Wave86
tag
Ez a leggyengébb kinézetű!!!
A szürke-fekete kialakítás csúnya, legyen teljesen fekete! -
kolosanyi
veterán
De ha egyszer nekem jó a mostani és nem akarok újat...
De akkor úgy mondom, hogy nincs telefon az aktuális palettán, ami minden paraméterében legalább olyan, vagy jobb, mint a jelenlegi. Illetve de, a Meizu MX, de az se nyújt számomra annyival többet, mint amennyit rá kéne fizetni. Ez csak saját vélemény, az én szempontjaim alapján bizony ez a helyzet. És itt nem arról van szó, hogy minek egyek csirkemellet, ha lehet kapni csirkepárizsit is, aminek a fele szója. Egyszerűen ha az én általam megszabott feltételeknek eleget tesz, maximálisan kielégíti az igényeimet a jelenlegi, akkor minek legyek konzumidióta és vegyek csakazértis újat? Inkább félre rakom azt az összeget és másra fordítom.
-
Remus389
veterán
válasz
kolosanyi #91 üzenetére
kolbász helyett jó a szalonna
Merci helyett jó a Suzuki
kábé ezt mondod, igazold még, hallgatunk
P06: a kijelző beegeserol, próbáltad voodoo contolban a kalibralast hátha segít, tesopapa hsz-ere keress rá a fórumban
egyébként én abban bízok hogy mivel én később vettem, későbbi gyártású, hátha a gyárban javitottak a kijelző megbizhatosagan
-
DarkChild
senior tag
Ez sokkal szebb volt...
http://nak-design.over-blog.fr/pages/Samsung_Galaxy_S3_-6590638.html -
kolosanyi
veterán
válasz
kolosanyi #87 üzenetére
Egyébként az a vicc, hogy nem is nagyon érzem a késztetést, hogy váltsak. Semmi innovációt nem mutatnak fel a gyártók, az meg számomra tök mindegy, hogy hány CPU-GPU mag ücsörög kihasználatlanul a burkolat alatt. A jelenlegi minden igényemet kielégíti, bőven elég gyors is, van rá új rendszer is... Abszolúte semmi olyan dolog nincs az újonnan bemutatott készülékeknél, ami mindenképpen vásárlásra késztetne. Ok, jó dolog a Nokia brutál kamerája, de kevés képet készítek, arra meg elég a jelenlegi is. Tök jópofa a Siri, de itthon úgyse lehet kihasználni, tetszik a Metro UI gördülékenysége, élettel teli viselkedése, de ott meg más negatívumok is szóbajönnek. Droidnál meg megkaptam minden lényegi újítást, a face unkock meg úgyis baromság, azért nem kár. Egyedül az üzemidő gyengus, majd orvosolom egy külső akksival és kész. Mégse fogok súlyos tízezreket rákölteni egy számomra értelmetlen modellfrissítésre.
-
Remus389
veterán
igen. ettől a kijelzobeegestol en is tartok
szerencsére eddig nem látok ilyesmit ,pedig nem keveset nyomkodom
hát lassan lejár az ideje, az akksi is egyre gyengébb, kicsit karcos a hátlap, a kromkeret leverodott
akksi 4-5 ezer
kromkeret 4 ezer
kijelző 30 ezer+ 10 ezer a cseretehát nem éri meg rakolteni mert lassan egy roncs lesz
valakinek olcsón érdemes elpasszolni aki boldog vele
dare2live: azért ütős lesz, a motorola razorben.pl nem hd a kijelző és pentileos
vízhatlan? ne nevettess
bugos? ne az sgs1-bol indulj ki
az sgs3 lesz a csúcs, ha ips kell ott a one-x, problem?
-
Dr.Anonymus
addikt
Új élő kép:
katt -
kolosanyi
veterán
válasz
littlelion21 #49 üzenetére
Á, én elvagyok a Nexusommal, majd cserélek ha lejár a hűség novemberben... bár akkor se biztos.
-
Dare2Live
félisten
De mivel ütősebb mint a konkurencia? Mert pl ott a fuji a vízállóságával, ujjlenyomat érzékelőjével. Vagy ott az új google nexus amihez rendes support van, nem bugzik vagy ott a razr ami baromira minőségi darab kevlárhátsó... és megveheted gyárilag 3000mah aksival azaz 22hs beszélgetési idiővel...
~Semmit se látok ami miatt az S3 jobb lenne mint a konkurencia. Hogy amoled vagy Iphone minőségű IPS a kijelző az izlés kérdése illetve nekem pl érezhetően jobb az IPS. -
p06
senior tag
Köszi az infót De csak jelenleg , mert szerintem ha ez kijőn akkor leviszi a használt sgs árakat, mert lehet sokan cserélnék+ az enyim lassan olyan 2 hónap múlva 2 éves + kezd kékülni a kijelző bal felső része pedig eléggé kiméltem + az aksi ... ughogy nem vagyok derűlátó.
-
Remus389
veterán
várd ki a végét
igaz egy generáció különbséget nem érzel annyira, de nekem pl egy másfél éves sgs -em van, én sokkal jobban megereznem
te majd sgs4-re valts, két generacionkent érdemes, iphone -nál is
P06: a használt sgs-ek kortol, állapottól függően 45-60 ezer közt mennek jelenleg
-
-
Prien
addikt
A hír alapján nem érzem azt, hogy majd sürgősen cseréljem le az SGS II-esem erre.
Meg ugye azt se felejtsük el, hogy a kezdeti időszakban 70-80 ezret is rá kellene fizetni...
-
Remus389
veterán
sokan mondják hogy ez túl nagy
azoknak ajanlom hogy menjenek majd el és próbálják ki majd milyen rajta videót nézni, kezelni, netezni
gyanítom hamar módosul a vélemény...
ha pedig nem: nem kötelező megvenni
ha jó lesz benne a DAC en is beszervalok egyet novemberben( ujitok elofizut)
ami nem olyan jó talán hogy csak cortex A9 van benne, azt mondom az ics inkább a GPU -t használja ki ezért nagyon smooth, tehát annyira nem gond
az akksi pedig 1-1,5 napot kibír az jó( mint az sgs2-nel), később úgyis lesz majd erősebb akku hozzá
-
Dare2Live
félisten
válasz
k.patrik001 #70 üzenetére
ugyanaz? Vak vagy?
S3
s wifi 4.2
Mindha vki azt mondaná, hogy a Porsche boxer ugyanaz mint a Cayman.
-
p06
senior tag
válasz
Dare2Live #48 üzenetére
+1
Ha ténleg nem rontják el a hangzást (nem külső hangszoró) akkor meglesz a méltó utodja a lassan 2 éves eddig elég pöpec SGS emnek
.
Mert eddig tetszik csak legyen valóság alapja a "kiszivárgott" híreknek... Mert ez au előlvan a hangszoró nagyon tetszik, szerintem nagyon ötletes és hasznos.
-
Remus389
veterán
hidd el jobb hogy elöl van a hangszóró
pudding próbája az evés, miért törvényszerű hogy gyengébb lesz mint ha hátul lenne?
1. ha lerakod ágyra a telót, jobban hallani hogy csörög(tudom te asztalra rakod)
2. ha zenét, radiot hallgatsz, filmet, youtubeot nézel kihangositva, sokkal jobb, az hogy te ezzel nem élsz kit érdekel( senkit)
az hogy hátul van a hangszóró pont az a gagyi, ilyen vékony teloba úgy se lehet szuper hangszórót rakni(legjobb esetben is úgy szól mint egy laptop), de akkor már legyen elöl
-
Remus389
veterán
válasz
Mr.Grincs #67 üzenetére
viszont ha minden igaz vékonyabb és keskenyebb lesz a 3GS-től, sőt az sgs-ektol
csupán valamivel lesz hosszabb( nem annyival mert alul feleul kicsi lesz)
tehát akinek nem volt nagy az iphone vagy sgs annak ez sem lesz
tehát keskeny és vékony lesz, jól belecsuszik a zsebbe, max kicsit hosszabb lesz( talán könnyebb lesz elokapni)
az hogy nincs vastag kerete nem értem, én alul szoktam fogni, és huvelykujjal gepelek, álló módban is
nem is értem ki fogja a keretenel, akkor mivel tapicskol, az orraval? gagyi kifogás, persze az iphone 4 oldalkerete is keskeny ott miért nem gond senkinek?
-
Apika
addikt
A múltkori cikkben lévő képen látható készülék koncepció jobban tetszik, mint ez a mostani...
-
T.Peter
őstag
-
M3Ny3'T
senior tag
válasz
DemonDani #27 üzenetére
Lehet, hogy velem van a baj, de:
1) mobilon én nem nézek filmet,
2) 1-2 youtube esetén meg én is szoktam hallani mindent, a "többiek" meg le vannak ejtve,
3) ha valaha is filmet néznék mobilon, azt amúgy is HeadSet-tel tenném, tehát a probléma ismét kiküszöbölve, másrészt kicsit jobb minőséget is eredményez.Tehát SZVSZ én inkább vállalok a hátulján egy nagyobb hangszórót (ami szerintem csengetéskor normálisabban szól), mint hogy az elöl lévő miniatűr hangszóró recsegését hallgassam.
-
Dare2Live
félisten
válasz
k.patrik001 #63 üzenetére
Ez az 1hónapja kiadott wifi 4.2. Ami hasonlít dizájnban. és?
-
válasz
buvartacsko #65 üzenetére
omg
A ki kihangosítóról van szó. -
Mr.Grincs
veterán
4,7 es kijelző? Hát akkor kell a francnek ekkora tepsi.
Remélem csak viccelnek hogy ekkora kerülhet bele mert tökönszúrom magam.
-
crane75
senior tag
Na, felőlem leleplezhetik akár holnap is...nem tud annyival többet, mint az SII, mint amennyivel nagyobb lett nála. Plusz még fizessek rá kb 100.000-et?
-
válasz
k.patrik001 #60 üzenetére
Hmm, lehet, hogy igazad van, és valaki csak nagyon vicces kedvében volt
-
k.patrik001
csendes tag
google: galaxy s wifi 4.2
Akkor ez most mi?
-
Enci1983
senior tag
Ez a keskeny perem a kijelző körül háát lehet nem szerencsés ötlet, de csak szerintem. De egyébként valami designbeli változást elbírna, amúgy várom már a hivatalos fotókat
-
huntenseN
tag
Semmi ujitas a designban...
Lehetne a hatlapon a kijelzo! Na, az innovacio lenne! -
k.patrik001
csendes tag
Nekem csak az nem tetszik, hogy elvileg ezek új képek a telefonrol. De mégis vannak errõl a készülékrõl ugy képek, hogy valaki fogja. Szerintem kamu a kép. Ha a google be beirod, hogy galaxy s wifi 4.2, akkor ez a készülék az.
-
randras
veterán
De érdekel, hogy hova vezet ez!
Ha ez lesz az új divat, előbb-utóbb a HTC is bevezeti, és érdekel, hogy az új kijelző-technológiával jön-e valamilyen új szoftveres megoldás, ami kezeli az esetleges véletlen érintéseket a kijelző jobb és bal oldalán, mert hogy lesznek ilyenek, az tuti.
-
Gyula84
veterán
erre kiváncsi leszek
még kigondolom mire váltsam az n8 at
-
Remus389
veterán
válasz
daniel909 #53 üzenetére
Jó lesz ez. meglátjátok
gondolom Pár app -nál ki fogja használni a negymagot, néhány játéknál a Google Earth -re ráfér, a gyári böngésző
meg aztán az ics még egy sgs-en is repül, reméljük pár ötletet ellestek az xda -tól
1.5 GHz-es negymagos
minőségi DAC kell még bele mert a többi elsoosztalyu
egyébként létezik szalcsiszolt fém hatású műanyag hátlap is, tudom felmegoldas de elég élethű
-
hallerlaller
addikt
Ez valami padlószőnyeg, hogy faltól falig ér?
-
banhammer
veterán
Már nagyon várom, de a képek alapján nincsen "Instant get!" érzésem.
-
daniel909
addikt
nekem ez nem tetszik, gagyi hatása van a kép alapján, ráadásul semmi egyedi nincs benne, csak nyers erő amit a droid nem használ ki. great deal!
egy one x vagy egy xperia s ezerszer oaveri dizájnban..de borotválkozni legalább lehet vele:
-
randras
veterán
válasz
littlelion21 #45 üzenetére
5 centivel magasabb az EVO 3D-m nél, viszont keskenyebb, és sokkal vékonyabb. Szerintem marha kényelmetlen lehet egy ilyen vékony telefon ekkora méretben, és ha a kijelző is káva nélküli lesz, komolyan nem értem hogy lehet ezt majd értelmesen használni. Hogy fogod megfogni, hogy ne érints meg valamit a kijelző szélén?
-
Tomy Yayo
senior tag
Szerintem sem, nagyon nem
Ott van még az a bamba szürke "keret".
Egyébként kíváncsian várom, mi fog ebből kisülni, mi igaz mi nem a hiresztelésekből... Ez a formaterv mindenesetre felejtős, de sajnos ez a valószínű, ha a MWC-felhozatalukat nézem. Nekem olyan low-budget hatása van annak a keretnek. A vodafone tabokon volt ilyen, az se tetszett -
manokaki
addikt
Szerintem 120,000 alatt lesz az ára :-D , majd jövőre :-)
Attila
-
Dare2Live
félisten
"Amióta elérhető SGS-re az ICS, minden sebességbeli probléma megoldódott, úgyhogy a váltás csak akkor lehetséges, ha ebbe is normális DAC-ot eszkábálták, egyébként ez is éppúgy kimarad, mint egy éve az SGS2."
Mindha én írtam volna a commented.... 100%ban uez nálam is. Kicsit meglep vannak még olyan emberek olyan igényekkel mint én.
-
arpi6k
addikt
Ez ha egyszer lepottyan a betonra... Nem sok minden marad a kijelzőből.
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem végre ki kellene mondani egy designernek, hogy van egy határ ami fölé méretben és súlyban nem szabad menni egy telefon esetén, illetve a belső hardver energiaigényét egy bizonyos szint alatt kell tartani hogy az akku legalább 3 napig el tudja látni energiával átlagos használat esetén. Az átlagos használatba pedig beletartozik napi többórás intenzív használat, hiszen ha már telefonból számítógépet, multimédiás lejátszót, ebook olvasót, wifi ap-t csináltak, akkor vegyék tudomásul, hogy arra fogják használni.
Szóval valahol meg kellene álniuk a teljesítményhajszában. Nem ideális felbontás, se ideális cpu, gpu teljesítmény, hiszen ez gyártástechnológiánként változik, de ideális fogyasztás van.
Tegnap láttam először élőben a note-ot és telhesen ledöbbentem, hogy hogyan lehetett kiadni egy olyan szörnyeteget. Ha pedig elsődlegesen tablet, másodlagosan telefon, akkor inkább lett volna 7 inches és adtak volna hozzá egy headsetet.
-
Flash86
tag
Fffúúú nagyon várós, ha minden nap félre tennék rá 100Ft-ot akkor...
-
randras
veterán
Hejj-hejj, nagyon fasza, meg minden, az akksi is viszonylag rendben van (habár nem egy Motorola szint), de ez a méret...
Két bajom van vele, az egyik, hogy Samsung, a másik pedig ez a marha nagy tepsi... néha már a 4.3 is túl nagy nekem, pedig elég nagy kezem van, akkor ez milyen lehet? Ezen komolyan telefonálni fog valaki, odatartja majd a füléhez?
-
sagit
veterán
Akinek kell fém az vesz rá hátlapot aztán kész. Csak a gps akkor felejtős
#19 vicze1: a moto majdnem dupla ekkora akkut berakott egy gyönyörű házba.... ez nagyon sovány... Legalább a note 2500-as akuját kapta volna meg
Nem az a lényeg hogy meddig bírja(1 vagy 2 napig) hanem az hogy dupla annyi ideig is bírhatná. De persze a telefon alapárába nem fér bele a nagy akku.
-
Touch-ko
őstag
A kepen eleg keskenynek latszik a perem a ket oldalan.. Szerintem tul keskeny...
Majd meglatjuk. Az specifikaciok alapjan, (kiveve akksi) jonak tunik.
-
válasz
anubys1984 #34 üzenetére
Minden SGS tutira műanyag, és műanyag is lesz a jövőben, az én szerencsémre. Ha fémet akarok fogdosni, előveszem a kulcsomat.
-
anubys1984
aktív tag
Ekkora mérethez 125g? Akkor tutira műanyag lesz az egész. Na meg az akksi is nagyon soványnak tűnik.
Amúgy mikor lesz hivatalos bejelentés?
-
válasz
knyitogato #29 üzenetére
Amióta elérhető SGS-re az ICS, minden sebességbeli probléma megoldódott, úgyhogy a váltás csak akkor lehetséges, ha ebbe is normális DAC-ot eszkábálták, egyébként ez is éppúgy kimarad, mint egy éve az SGS2.
-
gzbotii
nagyúr
A vegen valoban igy nez ki...
De miert nem rakjak oda a mernokok magukat es csucsmodelnek csinaljanak szep kulalakot. Pl HTC One X-et szepen eltalata(#28) hpeter10: +1
-
#Morcosmedve
veterán
nah ennyi hardwer már hátha elég lesz a stabil androidhoz és a sima futáshoz...
-
-
-
ClioRS
őstag
válasz
DemonDani #15 üzenetére
Soroljam?
N9, Arc/Arc S, Droid RAZR, N8, C7, 701, 610, és még sok más, aminek nem a szokásos tepsi alakja van.
Például a Nokia sz.rakodásával a WP7-el lehet, hogy nyernének egy vevőt (engem), de mivel szerintem semmi design nincs a készülékekben, így előbb venném meg a fent említett 2 droidos telefont. A Samu mondjuk eddig se a design miatt adta el ezt a sok készüléket, hanem a hardver miatt.
-
DemonDani
addikt
szerintem ez már valós lehet... legalábbis a fotó. a speckók azért néhol gyanúsak, ügyes fantázia munkája is lehet
-
Újabb kamufotón
-
ClioRS
őstag
Design terén megint nem erőltették meg magukat.....
-
littlelion21
addikt
...és olyan széles mint a GS. Csak van értelme az edge-ot-edge kijelzőnek.
-
kristof83
aktív tag
Az eddigi képek alapján ez a változat tettszik a legjobban!!
Remélem ez a valódi kép a telefonról, mert ez alapján azonnal beneveznék egyre!
Várjuk...várjuk...már NAGYON! -
EczkE
veterán
Ez a szürke-fekete kombó tetszik.
-
Ricardo
titán
Kérdés hogy akkor mi az igazság? Mekkora lesz pl a kijelző? Itt 4,7 ről van szó, de vannak olyan hírek hogy kisebb lesz, mint az eddig "pletykált 4,7...
ki tudja a többi paraméterrel mi a helyzet. -
tailor
őstag
Lehet, hogy nekem "túl jó" a szemem, de a képen ez nem "peremtől peremig" érő kijelző...
-
Jó, jó, de az aksit elspórolták
-
Gabi 8906
senior tag
Az akku szerintem kevés. Full HD videó felvétel 60 fps-el?
Nem gyengén fogja enni a memóriát, meg az akkut is. De legalább a végeredmény szép lesz.
-
sagit
veterán
Gyenge az akku. Kétmagos A15-ös cpu-nak jobban örültem volna.
Super Amoled HD Plus... Mi lesz a következő?
-
osztraksajt
őstag
... és továbbra is karcolódó gagyi műanyag hátlapot.
-
Cyberpunk
félisten
Minden nap SGS3 hír. A hype az fen van tartva minden esetre.
De viszont a hangszóró az pozitív, hogy elől van. Annál nagyobb tervezési hiba nem létezik, mint amikkor ezt hátra rakják.
-
VD
őstag
Már nagyon várom, de a képek alapján nincsen "Instant get!" érzésem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nyaralás topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Egyéni arckép OFF
- Filmgyűjtés
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OpenWRT topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest