- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
Cyberpunk #96 üzenetére
Én akkor váltok ha elégedetlen vagyok. Pl GT540 nem volt elég mindenre, amire nekem kell egy teló, jött is helyette a Nexus. Így ezzel most ok vagyok jó darabig, amíg el nem öregszik.
( #105) Remusz911
De én novemberben vettem.Még odébb van nyugdíjas kor.
(#123) B1T3
Atya gatya! Ennyire súlyos kívülről a helyzet?Mi lenne ha még értenék is hozzá rendesen, nem csak pusztán felhasználóként várnám el a normális hangminőséget?
(#130) schawo
Hiszen én is kiírtam. Pontosan olyan típus van, ami a halas hülyeség után látszik...(#131) americanidiot
Ja marha minőségi volt az is, amikor zenelejátszás közben elment a hang, de a számláló pörgött tovább, meg a szám végén tovább is lépett hang nélkül. Vagy amikor összemixelt 2 zenét a lejátszó. Esetleg a random rebootok, fagyások is emelték a nívót... A mai napig nem bocsátom meg az oldalnak a tesztet, annak a hatására választottam... -
Dare2Live
félisten
válasz
Cyberpunk #103 üzenetére
Én nagyon bízok abban, hogy avval, hogy a google megvette a motorolat így a motorola lesz a google házi gyártója és evvel együtt jön a google féle support is.
Nem azért mert onnantól egyértelmű döntés, hogy jó support = motorola hanem mert akkor a Samsung/HTC/LG trio nem csinálhatja azt amit kitudja, hogy vásárlás után szarik a vevőre hanem kénytelenek lesznek rendes supportot adni.
Emellé még kell vmiféle standard minden téren, google itt is próbál elindulni mind HW mint SW oldalon. ld felhasználói felület javaslatok... és ennyi.Két dolog biztos nagyon el van szurva az androidban az egyik a fregmentáció a másik a support. MS ezt pl baromi jól csinálta a WP7el.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Cyberpunk #99 üzenetére
HTCk közelébe nem nagyon kerülök újabban, de még emlékszem amikor Diamondnál ami ugye egy 130.000Fts telo volt érdeklődtem support felől, hogy a zene szaggat miközben 30.000Fts telokon sem, Navinál hang késik.... és mi volt a hivatalos HTC support válasza: "Köszönjük észrevételeit, kérjük vegye meg következő telefonunkat ahol ezen hibák már javítva lesznek."
és ez nem uniqe eset volt többen is ezt a választ kaptuk HTCtől a ma forumban.Azóta csak áttélesen kerülök kapcsolatba HTCkkel... és egyre inkább afelé tendálok, hogy ha Android akkor csak is a hivatalos Google teló legyen az HTC/Samsung vagy akármi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest