Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
valami ilyesmit várnék el
[link]
-
Remus389
veterán
válasz
Stanley-B. #120 üzenetére
latatlanba kijelented
majd meglatjuk... hogy fog kinézni
-
Remus389
veterán
válasz
Oppenheimer #113 üzenetére
attól függ, ha üzemidőre gondolsz akkor 4-6 óra az jó
mivel bemész munkahelyre és nem fogod 4-6 óráig folyamatosan nyomkodni, csak néha, reális az egy- másfél nap erős-közepes használattal
schawo akkor én értettem félre 4-6 óra folyamatos használat, az elég jó
szerintem az már túlzás is, inkább 4 óra folyamatos nyomkodást saccolok
igazatok van tényleg tehettek volna nagyobb akksit bele, de ha egy napig kibírja és nap végén se merül le, onnantól aszt mondom tök jó
sőt legalább megszokod hogy mindig töltőn legyen, mint a fogmosást, és akkor nem ér meglepetés
-
Remus389
veterán
válasz
Oppenheimer #110 üzenetére
kötve hinném, az használhatatlan(lenne)
honnan ez a becslés? komoly számításokat végeztél?
valószínű hogy a Samu azért lesz lassan a világ legnagyobb mobilgyártója mert használhatatlan telefonokat dob piacra
nyílván a mérnökök kiszámolták pontosan, és ne feledd az ICS jobban takarékoskodik az árammal mint a Ginger
énszerintem olyan lesz mint az SGS2(1,5-2 nap), rosszabb esetben mint az SGS1(1-1,5 nap)
Erős használattal 4-6 órát fog bírni. ha ezt folyamatos használatnak veszed akkor nem szóltam, nekem az SGS-em kb 3 óra netet tud(ennyit ég a kijelző), lehet újkorában 4-et is tudott, vagy ha nem lenne overclock
üzemidőben:
kb 1,5 óra játék
videózás 2-2,5 óra
netezés 3+ órajó de az akksi 1,5 éves és régen érezhetően jobban bírta, meg most tunningolva is van a proci
-
Remus389
veterán
Galaxy S: 122.4 x 64.2 x 9.9 mm
SGSIII: 131x64x8
látható 0.2 mm-rel(hajszálnyi) keskenyebb és majdnem 2 mm-el vékonyabb(ez több mert az sgs alján van egy dudor és nem azt mérik), tehát zsebbe csúsztatni még jobb is
egy centivel hosszabb, kibírom
ha igazak a méretek akkor nem lesz egy ping pong ütő, hanem használható telefon
nem csak azt kell nézni hogy 4,7 col, hanem az oldalarányt, pl egy HTC HD2/DHD sokkal szélesebb, amit jobban érzel szerintem mintha hosszabb lenne
Oppenheimer: erős használattal 1-1,5 nap, közepessel talán 2 nap
úgyis mindig töltőre dugod este
(a telefont) , nehogy másnap lemerüljön du 2-kor
tehát én ebbe nem látok kivetnivalót
-
Remus389
veterán
válasz
DarkChild #92 üzenetére
ez igen! ez nagyon cép!
nem értem a Samsung designerek nem látják ezeket? miért nem mutatják meg a nagyfőnöknek, az meg azt mondja, ilyen kell!
ehelyett kapjuk a brutális hardvert, de műanyagmázzal
sőt, lehetne ilyen krómozott műanyaggal
kolosanyi nekem is jó a mostani
viszont kéne krómkeret, új akksi se ártana lassan, másfél év után, talán új hátlap
most ezeket megvenném, oszt meg kiég a kijelző(remélem nem fog amíg nálam van, úgy lehetetlen/nagy bukóval lehet eladni)
tehát nem lehet a végtelenségig halogatni a cserét, ezeket 2-3 éves élettartamra tervezték
-
Remus389
veterán
válasz
kolosanyi #91 üzenetére
kolbász helyett jó a szalonna
Merci helyett jó a Suzuki
kábé ezt mondod, igazold még, hallgatunk
P06: a kijelző beegeserol, próbáltad voodoo contolban a kalibralast hátha segít, tesopapa hsz-ere keress rá a fórumban
egyébként én abban bízok hogy mivel én később vettem, későbbi gyártású, hátha a gyárban javitottak a kijelző megbizhatosagan
-
Remus389
veterán
igen. ettől a kijelzobeegestol en is tartok
szerencsére eddig nem látok ilyesmit ,pedig nem keveset nyomkodom
hát lassan lejár az ideje, az akksi is egyre gyengébb, kicsit karcos a hátlap, a kromkeret leverodott
akksi 4-5 ezer
kromkeret 4 ezer
kijelző 30 ezer+ 10 ezer a cseretehát nem éri meg rakolteni mert lassan egy roncs lesz
valakinek olcsón érdemes elpasszolni aki boldog vele
dare2live: azért ütős lesz, a motorola razorben.pl nem hd a kijelző és pentileos
vízhatlan? ne nevettess
bugos? ne az sgs1-bol indulj ki
az sgs3 lesz a csúcs, ha ips kell ott a one-x, problem?
-
Remus389
veterán
várd ki a végét
igaz egy generáció különbséget nem érzel annyira, de nekem pl egy másfél éves sgs -em van, én sokkal jobban megereznem
te majd sgs4-re valts, két generacionkent érdemes, iphone -nál is
P06: a használt sgs-ek kortol, állapottól függően 45-60 ezer közt mennek jelenleg
-
Remus389
veterán
sokan mondják hogy ez túl nagy
azoknak ajanlom hogy menjenek majd el és próbálják ki majd milyen rajta videót nézni, kezelni, netezni
gyanítom hamar módosul a vélemény...
ha pedig nem: nem kötelező megvenni
ha jó lesz benne a DAC en is beszervalok egyet novemberben( ujitok elofizut)
ami nem olyan jó talán hogy csak cortex A9 van benne, azt mondom az ics inkább a GPU -t használja ki ezért nagyon smooth, tehát annyira nem gond
az akksi pedig 1-1,5 napot kibír az jó( mint az sgs2-nel), később úgyis lesz majd erősebb akku hozzá
-
Remus389
veterán
hidd el jobb hogy elöl van a hangszóró
pudding próbája az evés, miért törvényszerű hogy gyengébb lesz mint ha hátul lenne?
1. ha lerakod ágyra a telót, jobban hallani hogy csörög(tudom te asztalra rakod)
2. ha zenét, radiot hallgatsz, filmet, youtubeot nézel kihangositva, sokkal jobb, az hogy te ezzel nem élsz kit érdekel( senkit)
az hogy hátul van a hangszóró pont az a gagyi, ilyen vékony teloba úgy se lehet szuper hangszórót rakni(legjobb esetben is úgy szól mint egy laptop), de akkor már legyen elöl
-
Remus389
veterán
válasz
Mr.Grincs #67 üzenetére
viszont ha minden igaz vékonyabb és keskenyebb lesz a 3GS-től, sőt az sgs-ektol
csupán valamivel lesz hosszabb( nem annyival mert alul feleul kicsi lesz)
tehát akinek nem volt nagy az iphone vagy sgs annak ez sem lesz
tehát keskeny és vékony lesz, jól belecsuszik a zsebbe, max kicsit hosszabb lesz( talán könnyebb lesz elokapni)
az hogy nincs vastag kerete nem értem, én alul szoktam fogni, és huvelykujjal gepelek, álló módban is
nem is értem ki fogja a keretenel, akkor mivel tapicskol, az orraval? gagyi kifogás, persze az iphone 4 oldalkerete is keskeny ott miért nem gond senkinek?
-
Remus389
veterán
válasz
daniel909 #53 üzenetére
Jó lesz ez. meglátjátok
gondolom Pár app -nál ki fogja használni a negymagot, néhány játéknál a Google Earth -re ráfér, a gyári böngésző
meg aztán az ics még egy sgs-en is repül, reméljük pár ötletet ellestek az xda -tól
1.5 GHz-es negymagos
minőségi DAC kell még bele mert a többi elsoosztalyu
egyébként létezik szalcsiszolt fém hatású műanyag hátlap is, tudom felmegoldas de elég élethű
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest