Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
válasz
dozsabalint #294 üzenetére
Eldar Murtazinon kívül ez senkinek nem volt kétséges eddig sem
-
wertigo1984
őstag
válasz
GrooveHero #295 üzenetére
Ne igyal annyit.
-
GrooveHero
addikt
válasz
s3nsitivity #293 üzenetére
próbáltam a második betűket összeolvasni, de annak semmi értelme
-
dozsabalint
senior tag
Marad a Nexus sorozat: mondja az Android vezető mérnöke
"Dave Burke, head of engineering at Android and the Nexus program, says that, just because Google is launching Android Silver, it doesn’t mean that Nexus is going away." -
Lomha 8V
addikt
Látom nem mindenki van vele tisztában, hogy milyen séma alapján kapják a nevet az Android verziók. Pedig elég könnyű rájönni.
-
helixP
nagyúr
Na igen, ezért fogalmaztam úgy, hogy nekem, mint egyéni felhasználónak nem fontos, a vállalati szektort meg leszarom
Kicsit tudatossággal az ember elkerülheti a Malware-eket (szvsz a Play-nek kéne erről gondoskodnia első körben).
A Nokia "androidja" meg egy múló hóbort szvsz.A videóhoz: na hát ehhez nem kell agysebésznek lenni...
Azért egész értelmesen el tudunk mi beszélgetni, ha akarunk
-
vicze
félisten
Abban a pillanatban abba fogom hagyni a "nyivákolást"
Mondom, macska egér.
Snapdragonon még nem találtak security rést. -
Weeman1
veterán
Tiszta Mónika show ami itt megy.
-
vicze
félisten
Bármennyire is furcsa, de nincs befolyással. Google egy alapot ad és kész, azt csinálsz vele, amit akarsz. Ha valakinek meg nem tetszik akkor forkolja a halálba mint Amazon meg Nokia. Sőt minden gyártói Droid, ami nem AOSP az egy fork semmi más, tonnányi módosítással, legyen az HTC, Samsung, Meizu, vagy Xiaomi, mind-mind erőteljesen módosított és semmiben nem követik a Nexus-t.
Ha nem csinálod biztonságossá akkor marad a Kuka Droid, Malware mágnes, biztonságtalan sztereotípia, és a vállalti fronton esélytelen marad. Mivel ilyen környezetben dolgozok(nagyvállalat), így látom, hogy milyen fontos és hogy nagyon sokat számít. Note 3-ban is azért van KNOX, mert a célközönség ott kifejezetten a vállalati felhasználók.
Amúgy a macska egér játék a HBoot esetében is nagyon unalmas.
-
helixP
nagyúr
Azért azt ne mondd, hogy a google nincs befolyással az Android rendszerre és a használat milyenségére.
Szerintem pedig túl sokat áldozunk a biztonság oltárán. Ez már nézőpont-beli különbség kettőnk között.
"Majd idővel lesz restet tool KNOX-hoz is." Abban a pillanatban abba fogom hagyni a "nyivákolást"
-
válasz
s3nsitivity #284 üzenetére
Kérlek, mondj pár példát, csak hogy képben legyek!
-
vicze
félisten
Olyan hogy Google mint rendszer nincs. (Max Google Android ökoszisztéma, de az meg nem készülék függő.)
Az Android teljesen nyílt rendszer és minden gyártó azt módosít rajta, amit akar, azt vesz ki vagy rak bele, amit akar, addig, amíg az alkalmazások kompatibilisek lesznek. Az "irányelvek" a fejekben léteznek, a valóságban nincs az égvilágon semmi. CM is kapott végül Play cert-et.Amiket itt fejtegettek, az a szokásos "boszorkány üldözés" elv, amit nem értük attól félünk és gonosz. Járj vége utána, hogy miért KELL KNOX-hoz az a szerencsétlen flag a bootloderben, mert továbbra is ezen az 1 biten lovagoltok anélkül, hogy értenétek mire kell, enélkül NINCS készülék biztonság, mert úgy manipulálom, ahogy akarom. Továbbra is kiemelném, hogy ez nem új dolog, az első HBOOT óta létező dolog.
Majd idővel lesz restet tool KNOX-hoz is, hogy van HBOOT-hoz is, amúgy ha jól olvastam az Exynos-os SoC-okohoz már találtak HW bug-ot, amivel resetleni lehet.
@Bici: Aksit, SoC-ot, eMMC-t és egyéb alkatrészt is tönkre tudsz tenni ROM-mal, vagy egyéb belenyúlással. Főleg, hogy az eMMC-nek véges a élettartalma.
-
DraXoN
addikt
válasz
blade zte #282 üzenetére
Hát.. én tapasztaltam ilyesmit.
pl. a mostani z1 compactomnál, hogy ha hideg és antutut futtatok akkor ~35000 körül csinál pontot, de minél többször futtatom annál kevesebb lesz.. illetve ha meleg állapotban indítom el (pl játék után) akkor is van, hogy csak ~30000-32000 körül csinál pontot, hiába ürítem a memóriát előtte (kilőve a korábbi alkalmazást), hogy hátha az okozza.. Azt tapasztaltam, hogy egyszerűen visszavesz a melegedés miatt (bár a hátlap még attól azért bőven megfogható, de azért van hője).
-
blade zte
őstag
válasz
aprokaroka87 #281 üzenetére
Nekem a blade csak 730-ig bírta, úgy is csak a kíváncsiság kedvéért, ha nem akartam 2 perc múlva üres akksival. botorkálni..
Persze a 2.5 ghz-s telókat már picit kockázatosabb oc-zni, ígyis gondolom túlmelegednek, ha a gyári maxon tolják.
-
aprokaroka87
nagyúr
Na igen..annak idején az én LG GT540-em kb 1.5 évig 800 mhz-en futtot,mármint a cpu
832 mhz-nél pl már újraindult vagy 2-3 szor,de utánna visszaállt 600 mhz-re.
Nem sült meg,kicsit mintha jobban melegedett volna...de ennyi.
szerintem a kernel nem engedi meg hogy túlhajtsd.
Nem hiába volt pl msm7227t ami 800mhz-re vitte fel már gyárilag a proci órajelét,mert addig még simán birta. -
Kiváncsi lennék olyan esetekre, ahol egy ROM vagy kernel hardveresen tönkre tud tenni valamit.
Mert az tiszta sor, hogy ha nem bootol a készülék akkor esélyes, hogy a mókolt ROM-nak lehet köze hozzá, bár, ez sem biztos.
Viszont a kijelző nem megy tönkre egy custom rom-tól, sőt, valószínűleg a mikrofon sem. -
Kepzeld magad a ceg helyebe. Gyartasz egy termeket, amiert koteles vagy felelosseget vallalni. Kezbentarthatatlan lenne, ha az utolagosan, a felhasznalo altal modositott telefonokert is garanciat kellene vallalni. Es hiaba magyarazod, hogy az nem teszi tonkre, de itt akar tobb millio (tizmillio) moddolt telefonrol is szo lehet, es nem tudod egyenkent biztosan megallapitani, hogy nem a custom rom volt-e a hibas.
-
helixP
nagyúr
Ezt értem, de nehogy már a google, mint rendszer elinduljon ebbe az irányba... Az hogy egyes gyártó mit csinál, valóban egyéni döntés, -és ahogy mondod- én majd kimazsolázom, hogy melyik gyártó marad korrekt. De ha a google "irányelvekkel" erre terelgeti magát a rendszert, azzal nagy csapást mér rá, mert sokan pont a "customsága" miatt szeretik és választják.
Megint csak filozófia: "csak a gyárival vállalja a garanciát" na igen, csak én pedig pont az általa szarul megírt 'gyári' miatt kezdek el moddolni. Használhatóvá akarom tenni az ő készülékét, amiért engem büntet meg. Érzed az ellentmondást?
( Példa erre a szeretett Alcatel 995-öm, ami GB-vel jött ki, gyárilag kitoltak rá egy használhatatlan ICS-t és kész, ennyi volt. Szerencsére az ügyes modder összerakott rá egy olyan KitKat-et, ami döbbenetesen gyors és használható. Annyira, hogy képtelen vagyok megválni a telefontól. ) -
vicze
félisten
Én elolvasom, csak ti azt tényleg ennyire nem látjátok, hogy ezekkel sértitek a garanciális feltételeket, és a gyártónak minden joga megvan a garancia megvonásra?
Azért nem jó mert pl. ha visszaálíltod az egy dolog, de addig bizony a HW-ban is kárt tehettél SW-vel, pl. túlhajtva a CPU-t a komponensek élettartam csökkent, és a legtöbb gyártó csak a gyárival vállalja a garanciát jó okkal. eMMC-t is elég simán szét tudod cseszni.
Az hogy A vagy B gyártó hogy vállalja a garanciát az az egyéni dolguk, te azt fogod választani ami számodra megfelel ezután. Mint írtam HTC mindig is így csinálta, a Sasmung baszakodása, csak nektek újdonság, és továbbra se értitek, hogy mire jó. Az meg hogy te nem tudod a gyártót átverni senkit se érdekel.
NEM lesz kötelező a bootloderhez kötése a biztonságnak ez biztos, de szükséges hozzá aki belerakja.
-
blade zte
őstag
válasz
aprokaroka87 #274 üzenetére
"ráadásul gyorsabb,könnyebb,adott esetben pc sem kell hozzá."
Ezt nem fogom fel, hogy mit szarakodnak az emberek mindig a gépes telepítéssel. Felrakod a modmanagert, meg az egykattos rootot, és a géphez hozzá sem kell szagolni. Még modmanager nélkül is el lehet boldogulni.
A gond az, hogy az emberek be vannak tojva, amikor garanciát nem vállal a cég, és nekik kockáztatni kéne. Egyszerűen nem hajlandóak maguk csinálni.
-
aprokaroka87
nagyúr
Na igen,ha a Google megoldaná úgy pl a gyári recovery-t,hogy azzal akár az SD kártyáról vagy a belső tárhelyről vissza lehet telepiteni magát az OS-t,akkor nem kellene minden szoftveres nyavajával szervizbe küldenie a kedves usernek a készüléket...egy recovery-s telepitéshez nem kell diploma...ráadásul gyorsabb,könnyebb,adott esetben pc sem kell hozzá.
-
Egyetértek.
Samsung szervízben dolgozó ex-kolléga mesélte, hogy bármilyen problémával megy be egy készülék, akkor kötelességük először megnézni a szoftvert és ha nem teljesen gyári a ROM/kernel/bootloader/stb. akkor megy is vissza, hogy nem érvényes a gari, és kiszedik az adatbázisból, hogy ne is próbálkozz később.
Mondjuk egy kijelző vagy mikrofon problémánál khm... nem teljesen indokolt.
Ez persze nem itthon van, hanem Angliában, de szerintem itthon is vannak hülye szabályok, csak itt gondolom a szervizestől függ, hogy mikor és hogyan tartja be.Ismerősömet visszapattintották a Jailbreak-elt Almafonjával, de nekem pl. a régi SonyEricsson X8 készülékemet simán javították úgy, hogy CM6 volt rajta - ingyen gariban.
-
helixP
nagyúr
Igen, arra rájöttem már, hogy csak magadat tudod idézni, de jó lenne ha közben meg is hallgatnál mást is.
Nem, nem akarom átverni, ezt kifejtette s3nsitivity is már. Az a szervizes hozzáállás aggaszt, hogy akármi gondja van a telónak, először belenéznek, és rendszerbenyúlástól független garis probléma esetén is megvonhatják a szervizt.
A WayteQ-nél például simán lehet Custom romolni, átparticionálni a belsejét, annyi a kérés, hogy állítsd vissza az eredeti állapotot, ha garis gondod van.
Nem értem, ez mért ne lenne egy jó kompromisszumos megoldás máshol is? -
Hintalow
senior tag
na addigra talán én is továbblépek az ics-ről
-
helixP
nagyúr
válasz
s3nsitivity #265 üzenetére
Erről van szó. Ezért lettem ~10-zel feljebb leoltva.
-
APippo
tag
válasz
s3nsitivity #265 üzenetére
Pont emiatt a casual júzernek, hogy még csak eszébe se jusson mókolni mert irgum-gurgum gari megvonva. Nyilván aki ért hozzá azt eddig sem zavarta ha nyitott volt de egy átlag felhasználónak a KNOX csak egy újabb indok hogy vigye vissza gariban ha baja van a készüléknek legyen az szoftveres vagy hardveres. (Kérdem én, hogy tud valaki egy androidot szoftveresen "elrontani?"
) Lényegtelen, eddig is meg lett oldva ezután is meglesz szerintem. BTW egyszer mintha olvastam volna XDA-n hogy az EU ban a bootloader nyitása nem vonja meg a garit
-
s3nsitivity
addikt
Azért ne említsük egy lapon a SELinux-al.
De amúgy igen az a bajom vele, hogy ha nem önhibából lesz baja akkor sem javítják.
Bár ahogy megfigyeltem ez változó mert van akinek nyitottan is javítottak hw hinát de volt olyan ismerősöm akinek egy root miatt is visszadobták gari megvonással.És ha kiadok 100ezer pénzt egy telefonért amit ,biztosan, nyitni fogok előbb utóbb akkor ne szopasson már ez a szar knox.
Persze tudom a kisebb rétegbe tartozom akiket érint ez a dolog, de hát na. Engem érint és agagszt, de csak ennyiben. Amúgy meg jó dolog a knox csak nem értem casual useernek minek.
De egészségükre. Legyen benne felőlem amit akarnak amíg a bl-t nem piszkálják és nyugodtan szórakozhatok. -
vicze
félisten
válasz
s3nsitivity #263 üzenetére
Tehát az aggaszt hogy nem tudod átverni a gyártót a garival?
(HW hibát továbbra is javítják, tök mindegy az SW, mert hát kb. le se szarják.)
Érinteni meg elég kevés ember érint a hatalmas problematika. Ha "játszós" telót akarok veszek egy Nexus-t, hogy tettem is és azon el lehet szórakozni. A rendes telómhoz meg nem nyúlok és kész.
Valamint ez ugyan úgy opció marad mint a SELinux a kernelekben, amire ugyan úgy köpködött a közösség, persze azóta ott van CM-ben is persze, mert igen is jó dolog a biztonság.
-
s3nsitivity
addikt
De eddig mindig megvoltak a kiskapuk.
Emlékszek még mikor egy dróttal meg a 230-al kellett S-Offolni a sensationt, hogy maradjon a garid.
Samukon lehetett nullázni a számlálót stb.
Volt esélyed vissaztérni a gyökrekhez.
Most meg mióta megy a knox nem találtak kiskaput a system és boot partició írására.Ritkán használok gyári rom-ot, de ha van valami hardveres gond volt a készülékemmel volt esély visszaállni. HTC-knél is sikerült eddig (na jó ez most nem él a One-omnál de eddig igen.) és most ezzel ez is bukik az esély is.
Ez az ami engem aggaszt. -
vicze
félisten
válasz
s3nsitivity #258 üzenetére
Továbbra se értem, belenyúlsz bukod a garit mi ebben a nagy dolog? Így volt ez a kezdetek óta.
Amit leírsz 1000 éve így van a HTC-kben, csak a Samsungosoknak ez újdonság.
A HTC bootloder mindig zárt volt és zárt is marad a "nyitás" annyit enged, hogy recoveryt tudsz cserélni és írni a systemre, magához a bootloderhez ugyan úgy nem férsz hozzá, és mutatja, hogy belenyúltál, ahogy a KNOX, sőt ha küldő tool-lal csinálod az is meg fog látszani. És minden HBOOT verziónál jön a játék a feltörésre...
Nothing new, csak egyesek seggéről most esik le a tojáshéj... -
s3nsitivity
addikt
Pl engem a system réteg rohadtul nem érdekel azt úgyis kiherélném.
Viszont az előző hsz-emben említett probléma aggaszt. Nem tudom potnosan mi kell a knoxnak a tökéletes működéshez de azt tuti, hogy a csamcsungokban a bl-t is módosítani kellett hozzá.
És az ugye jegyzi a nem hivatalos firm frissítéseket is, bl nyitásokat. És az úgy már elég para lenne ha most ez minden készülékre beiktatódna.
Nagyon remélem, hogy a guglinak ettől több esze van.(#260) DarkByte
Akkor este neki is ülök egy portolásnak.
-
DarkByte
addikt
Holnap várhatóak a Nexus 5 Android L image-ek. [link] Úgyhogy én megyek durmolni mára!
-
vicze
félisten
Igen borzasztón komolya csóka kb. 0 hozzáértéssel. Majdnem sírtam a sok hüyleségtől.
Kb. ennyit a "zseniérő"l... -
s3nsitivity
addikt
Ajánlom is nekik.
Mert ha a knox miatt a bootlaoderek is mókoltak lesznek akkor kiakadok.
Ugyanis igazság szerint a google nem vállal felelősséget a nexusok nyitása iránt sem.
Csak egyszerű lehetőséget ad rá.
A HTC is megadja a lehetőséget egyszerűen csak leírja, hogy bukod a garid.
etc etc.
Szóval ha most beépül a knox a bl-ekbe (fingom sincs, hogy pontosan, hogyan is működik a knox de könnyen lehet, hogy kell hozzá a mókolás) és ugyan úgy ugrasztja a bl nyitás mint a samukon, akkor bszhatod ha visszazárod a bl-t amíg a knxoot nem tudod resetelni egy gariztatáshoz. -
helixP
nagyúr
Ha azzal jár együtt, mint a Samsung készülékeken, akkor én nem kérek belőle. Ennyit számomra nem ér a biztonság.
Az, hogy ezzel az android a céges világban is opció lehet, engem személy szerint hidegen hagy.Köszönöm szépen a személyeskedéstől sem mentes előzetes véleményedet, amit 1 hsz-ből szűrtél le.
-
vicze
félisten
válasz
s3nsitivity #253 üzenetére
Ez a probléma úgy 90%-ban csak a fejekben létezik.
A bootloader pedig minden gyártó magának csinálja szóval, azt nem force-olhatod rá másra. Nexus meg mindig is nyitható volt és lesz is elég alap, ahogy a GPE-k is. Bár ugye Nexus már csak egy lesz ha minden igaz.
@helixP: Már megbocsáss, de kb. fogalmad sincs mi a KNOX mire jó és, hogy működik. Hogy mit herélne ki az androidon azt te se tudod valójában
-
Palibá
tag
Egy ilyen?
Ennek örülhettek majd
http://www.youtube.com/watch?v=ak1sYWRaEKg -
tomi613
aktív tag
Aki eddig nem szerette a Samsungot a knox miatt az csalódni fog! Az android L knoxos lesz.... [link]
-
-
Thaaleum
aktív tag
válasz
s3nsitivity #243 üzenetére
Hát, ez engem a WP-nél nem nagyon fenyeget...
-
uki
aktív tag
Android One is starting in India in the fall. Micromax, Karbon, and Spice.
One example is the Micromax. It's a dual-SIM phone with a 4.5-inch screen and an FM radio. It costs less than $100.Those Play apps auto-install, as do updates from Google itself. The Android One uses stock Android, but through Google Play OEMs and carriers can add their own apps.
The platforms are "high quality, low-cost" smartphones with widely available parts.
It's a set of hardware reference platforms for OEMS. -
törölt tag
válasz
s3nsitivity #243 üzenetére
Engem az sem érdekel, hogy ki fogja gyártani N6-ot, arra váltok, ahogy tudok. Esetleg Oppo-ra
-
Thaaleum
aktív tag
Nekem nagyon bejön ez a színes materiál dizájn.
-
törölt tag
válasz
s3nsitivity #240 üzenetére
Köszi. Kb erre vártam és a Nexus 8-ra. De az L tetszik nagyon. Már amennyit láttam belőle...
-
törölt tag
Nem sokat láttam belőle sajnos. Moto 360 se jött?
-
kengyel
nagyúr
Ezt hány darab készülék fogja majd megkapni ?
-
rsanyi18
tag
válasz
s3nsitivity #233 üzenetére
Ja, akkor elnézést a "sületlenségemért"
-
rsanyi18
tag
most komolyan az a neve hogy Android L?
-
Nova96
őstag
Nem lesz tablet bejelentés?
A csávó durva volt, hogy mondta.
-
s3nsitivity
addikt
Ki tudja a végén lehet lesz belőle valami.
Bár kétlem.De szerintem az lenne a legnagyobb dobás ha ugye most jönnek a "one" jogok és aki megkapja ezt a one-t arra járna egy kicsit módosított os, hogy tökéletesen fusson. És még szoftveres munkahelyet is teremtenének vele jó párat.
Szép álom.
Bár még ezzel a One plecsnivel is átformálhatják a piacot keményen.
-
tjb007
nagyúr
válasz
s3nsitivity #226 üzenetére
OK
-
tjb007
nagyúr
válasz
s3nsitivity #221 üzenetére
Nincs semmiféle másik OS, azop74 már leírta ennek One dolognak a lényegét.
-
haddent
addikt
Van valahol -szöveges- élő keynote? Ahol az eddigieket vissza tudom olvasni?
-
válasz
s3nsitivity #219 üzenetére
Biztos, hogy kompatibilis lesz a rendes droiddal, lehet, lesz valami herélt launcher vagy multitasking, hogy gyorsabb legyen. Nagyon nagy melléfogás lenne, ha nem lenne az, aki gagyi telefont vesz az nem fog költeni appra mert arra sincs pénz (kicsit sarkítva a dolgot lehetne szebben is fogalmazni), ezért nem fejleszt senki firefox os-re se.
-
s3nsitivity
addikt
-
DarkByte
addikt
válasz
s3nsitivity #213 üzenetére
Szerintem pont hogy ezen is Android L lesz. KitKat óta elvileg pont hogy a gyengébb mobilokon is jobban megy a rendszer. Illetve pont a fragmentálás ellen küzdenek, tökön szúrnák magukat ha most megint csinálnának egy mellékágat. Még a TV-s platformnál is kihangsúlyozták hogy a kódbázis alatta ugyanaz.
emvy: amennyire értettem ez ugyanaz a mobil képernyő mirror-ozás volt Chromebook-on mint amit a TV-n mutatott. Tehát konkrétan a mobil képét láttad a Chromebook-on interaktívban. Nagyon remélem ez a sima Chrome-os notification API-val is menni fog, mert ez a hívás, SMS, notification mirror-ozással azzal megy több hónapja. De ha az asztali gépemen rá tudnék nézni a telefonomra, sőt tovább megyek, direktben tudnék így oda fejleszteni, az elég hasznos lenne.
-
Fura, nekem eroltetettnek tunik az eloadasi stilus (foleg azert, mert a sugogepet nezik az eloadok, ami eleg zavaro). A TV es a kocsi jok, az uj Material design szerintem mellefogas. De akkora lenduletuk van, hogy ez nem biztos, hogy gond lesz.
Hm, mobilappok laptopon, ez most jo?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
DarkByte #211 üzenetére
Hát elvileg pont az, hogy ez valami olcsó, "butított" rendszer lesz ami kis hardveren is elfut, mert ,hogy túl drágák az értelmes telefonok.
Ergo felfogták, hogy a középkategóriás androidok nagyrésze használhatatlan.(#212) azopi74
Na igen. Érdekes év elé nézünk. De ha minden összejön a guglinak amit tervez akkor 90%, hogy nem csak a misit de még az epölt is elsöpri a következő évekbe.
-
azopi74
addikt
válasz
s3nsitivity #196 üzenetére
Hát igen, remélem, hogy lesz belőle valami, de egyébként ez az Android One is erőteljesen a MS wp-nél követett stratégiájára hajaz. Azzal a különbséggel, hogy androidot lehet továbbra is telepíteni minden szemétre, akkor is, ha nem felel meg a One sztenderd követelményeinek, csak nem kapják meg a One tanúsítványt, és az azzal járó előnyöket. Kérdés, ez mennyire fogja a vásárlókat érdekelni. Úgy lenne az igazi, ha a hulladékokat a Google Appsot se kaphatnák meg, és a Playt sem érhetnék el. Hardverfronton pedig a fő haszonélvező viszont ismét a qualcomm lesz, mert szinte biztos vagyok benne, hogy itt is a snapdragon lesz a preferált platform. Az is érdekes, hogy pont azok a gyártók az induló Android One partnerek, akik a közelmúltban a wp vonatra szálltak fel a ms új stratégiájának hála. Úgy tűnik, itt is egész pályás letámadást indított a gugli a ms ellen, levegőhöz se akarja juttatni a wp platformot, nehogy elérje a kritikus tömeget, ahonnan már csak felfelé vezet az út...
-
phanze
aktív tag
válasz
s3nsitivity #207 üzenetére
Ezt az android onet jó lenne feltenni a kis x8 amra nem?az elég gyenge hardver.
-
phanze
aktív tag
válasz
s3nsitivity #202 üzenetére
Közi
-
Syl
nagyúr
válasz
s3nsitivity #200 üzenetére
Az apple keynote-ja a fasorban sincs ehhez képest
-
s3nsitivity
addikt
röviden tömören:
android one : kis hardverre optimalizált android
android L : újabb főbb verzió de még csak dev prew
android wear : okosórákra rendszer
android auto : autókba tervezett handsfree rendszer, készülék
android tv : ilyen chromecast beépített szerűség, de még most megy. -
phanze
aktív tag
Már bemutattak valamit?
Nincs semmi infom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest