- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
Na igen..annak idején az én LG GT540-em kb 1.5 évig 800 mhz-en futtot,mármint a cpu
832 mhz-nél pl már újraindult vagy 2-3 szor,de utánna visszaállt 600 mhz-re.
Nem sült meg,kicsit mintha jobban melegedett volna...de ennyi.
szerintem a kernel nem engedi meg hogy túlhajtsd.
Nem hiába volt pl msm7227t ami 800mhz-re vitte fel már gyárilag a proci órajelét,mert addig még simán birta. -
vicze
félisten
Több ROM kell neki mert nagyobb lesz a bináris. RAM-ból alapból kevesebb eszik, és csökken a memória szivárgás, de szerintem megeshet hogy többet eszik bizonyos program esetén.
Azért tartsuk észben, hogy JavaVM-et egy JavaVM-re cseréled szóval azért maga a sebesség nem fog szinteket lépni, csak bizonyos dolgok gyorsabbak lesznek, mivel máshogy mennek végbe.Az hogy megszabadulunk a mocskos dex processztől amitől a hajam tépem már néha, az nekem sokad dob az üzemidőn az biztos.
-
törölt tag
Az szerintem elírás, nem kellhet neki több RAM, hanem több "memória", mert sokan ezt a szót használják a tárhelyre, és ez félreértésre ad okot, meg félrefordításra. Az van ugye, hogy az ART az nem JIT fordító, hanem telepíéskor fordítja le a kódot, és tárolja a telefonon, hogy amikor betöltődik, akkor csak olvasni kelljen, ezért több tárhelyet foglal, mert midenn ott lesz lefordítve, míg Dalviknál futás közben fordult a kód.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest