- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
Azért ne említsük egy lapon a SELinux-al.
De amúgy igen az a bajom vele, hogy ha nem önhibából lesz baja akkor sem javítják.
Bár ahogy megfigyeltem ez változó mert van akinek nyitottan is javítottak hw hinát de volt olyan ismerősöm akinek egy root miatt is visszadobták gari megvonással.És ha kiadok 100ezer pénzt egy telefonért amit ,biztosan, nyitni fogok előbb utóbb akkor ne szopasson már ez a szar knox.
Persze tudom a kisebb rétegbe tartozom akiket érint ez a dolog, de hát na. Engem érint és agagszt, de csak ennyiben. Amúgy meg jó dolog a knox csak nem értem casual useernek minek.
De egészségükre. Legyen benne felőlem amit akarnak amíg a bl-t nem piszkálják és nyugodtan szórakozhatok. -
s3nsitivity
addikt
De eddig mindig megvoltak a kiskapuk.
Emlékszek még mikor egy dróttal meg a 230-al kellett S-Offolni a sensationt, hogy maradjon a garid.
Samukon lehetett nullázni a számlálót stb.
Volt esélyed vissaztérni a gyökrekhez.
Most meg mióta megy a knox nem találtak kiskaput a system és boot partició írására.Ritkán használok gyári rom-ot, de ha van valami hardveres gond volt a készülékemmel volt esély visszaállni. HTC-knél is sikerült eddig (na jó ez most nem él a One-omnál de eddig igen.) és most ezzel ez is bukik az esély is.
Ez az ami engem aggaszt. -
s3nsitivity
addikt
Pl engem a system réteg rohadtul nem érdekel azt úgyis kiherélném.
Viszont az előző hsz-emben említett probléma aggaszt. Nem tudom potnosan mi kell a knoxnak a tökéletes működéshez de azt tuti, hogy a csamcsungokban a bl-t is módosítani kellett hozzá.
És az ugye jegyzi a nem hivatalos firm frissítéseket is, bl nyitásokat. És az úgy már elég para lenne ha most ez minden készülékre beiktatódna.
Nagyon remélem, hogy a guglinak ettől több esze van.(#260) DarkByte
Akkor este neki is ülök egy portolásnak.
-
s3nsitivity
addikt
Ajánlom is nekik.
Mert ha a knox miatt a bootlaoderek is mókoltak lesznek akkor kiakadok.
Ugyanis igazság szerint a google nem vállal felelősséget a nexusok nyitása iránt sem.
Csak egyszerű lehetőséget ad rá.
A HTC is megadja a lehetőséget egyszerűen csak leírja, hogy bukod a garid.
etc etc.
Szóval ha most beépül a knox a bl-ekbe (fingom sincs, hogy pontosan, hogyan is működik a knox de könnyen lehet, hogy kell hozzá a mókolás) és ugyan úgy ugrasztja a bl nyitás mint a samukon, akkor bszhatod ha visszazárod a bl-t amíg a knxoot nem tudod resetelni egy gariztatáshoz. -
s3nsitivity
addikt
Ki tudja a végén lehet lesz belőle valami.
Bár kétlem.De szerintem az lenne a legnagyobb dobás ha ugye most jönnek a "one" jogok és aki megkapja ezt a one-t arra járna egy kicsit módosított os, hogy tökéletesen fusson. És még szoftveres munkahelyet is teremtenének vele jó párat.
Szép álom.
Bár még ezzel a One plecsnivel is átformálhatják a piacot keményen.
-
s3nsitivity
addikt
-
s3nsitivity
addikt
válasz
DarkByte #211 üzenetére
Hát elvileg pont az, hogy ez valami olcsó, "butított" rendszer lesz ami kis hardveren is elfut, mert ,hogy túl drágák az értelmes telefonok.
Ergo felfogták, hogy a középkategóriás androidok nagyrésze használhatatlan.(#212) azopi74
Na igen. Érdekes év elé nézünk. De ha minden összejön a guglinak amit tervez akkor 90%, hogy nem csak a misit de még az epölt is elsöpri a következő évekbe.
-
s3nsitivity
addikt
röviden tömören:
android one : kis hardverre optimalizált android
android L : újabb főbb verzió de még csak dev prew
android wear : okosórákra rendszer
android auto : autókba tervezett handsfree rendszer, készülék
android tv : ilyen chromecast beépített szerűség, de még most megy. -
s3nsitivity
addikt
N7 (2012)-re még jött gyári 4.4.4
Szóval reménykedni lehet.
Bár tényleg kevés esély van rá.Most ez az autós cucc.. a következő bejelentés mi lesz? android fridge ?
Nem szóltam, igen baba ez az auto is.(#195) azopi74
Elméletileg igen, és hát már a KitKat is azért készült, reméljük lesz belőle valami mert akkor lesöpör minden konkurenciát.
-
s3nsitivity
addikt
óóó kíváncsi leszek a LG óra árára.
Lehet rendelek is egyet egyből, igen bejövős ez a szinkronizáció. -
s3nsitivity
addikt
Dehogy nem!
Már pörgetem is az XDA autó frissítést.
Na most jön a wear is, ezért nem vettem még peeble-t.
De ha nem lesz nagy durr beújítok egyre.(#186) azopi74
Na igen van egy kis metrós hajazás belátom én is pedig nagy google fanatikus vagyok.
De valahogy nekem jobban bejön a material design mindenestül mint a metro ui.
De ízlések és pofonok. -
s3nsitivity
addikt
válasz
sz.balazs.95 #181 üzenetére
Hát most érnek be, mennek tovább stb.
A key note utána még durvább lesz mert több helyszínen fog menni.Na végre! Ez hiányzott a multitaskingból nekem de nagyon! Xposeddal mondjuk megoldható volt de így sokkal jobb.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
wertigo1984 #179 üzenetére
Majd az Android Whisky lesz a király.
-
s3nsitivity
addikt
[link] YT - Google I/O Keynote !
-
s3nsitivity
addikt
JVM a PC-ken is van.
Mondjuk úgy, hogy Ő indítja a dolgokat.
" A kernel szolgáltatásait használják a Linux rendszerekben meglévő különféle programkönyvtárak, mint a libc, az SSL vagy az SQLite; ezek C/C++ nyelven vannak megvalósítva, és a Linux kernelen futnak közvetlenül. Részben ezekre épül a Dalvik virtuális gép, amely egyáltalán nem kompatibilis a Sun virtuális gépével, teljesen más az utasítás készlete, és más bináris programot futtat. A Java programok nem egy-egy .class állományba kerülnek fordítás után, hanem egy nagyobb Dalvik Executable formátumba, amelynek kiterjesztése .dex, és általában kisebb, mint a forrásul szolgáló .class állományok mérete, mivel a több Java fájlban megtalálható konstansokat csak egyszer fordítja bele a Dalvik fordító. A virtuális gép más, mint a Java alatti megszokott virtuális gép, vagyis a Java csak mint nyelv jelenik meg! "
Wikipédia kicsit személyre szabva még tavalyról.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Luck Dragon #144 üzenetére
Aztán majd ne nyalogasd a telefont, lehet nem tesz neki jót.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
sz.balazs.95 #138 üzenetére
Nem kellett volna belenyáladzani.
Mondjuk én beszélek mikor én is mindig így jártam. -
s3nsitivity
addikt
Valahogy az androidos topikokban sokkal jobb hangulat szokott lenni mint a WP vagy ájfon topikjaiban.. ki érti ezt?
-
s3nsitivity
addikt
Na ja, az valami förtelmes.
Van igazság a lollipopban mondjuk, bár eddig mindig édesség volt, már leöblíthetnénk egy kis limonádéval is.
Amúgy a MIUI hivatalos facebbok oldaláról van a kép csak, hogy legyen forrás megjelölésem.
(#107) ivana
Scriptet még a mirkóm is végrehajthat de egy programot már nem.
Az ART-osat meg rohadtul nincs kedvem most végig olvasni.
[link] TEssék Java nyelv működése ami mint köztudott Interpreteres nyelv.. akkor hol nincs gépi kód?!
-
s3nsitivity
addikt
Ahha, ha így van akkor végülis senkinek sincs teljesen igaza.
Értelmezésem szerint akkor:
Installálásnál az ART fordít egy köztes nyelvre(csak mint a java) majd futtatásnál átadja a JVM-nek ami futtatja(valahogy, merem remélni soronként). Ergo indításnál nem kell fordítani és futtatni csak futtatni.Vagy legalábbis valami ilyesmi a lényeg.
A backportot inkább hagyjuk még programoknál is okozott nekem álmatlan éjszakákat nem, hogy egy runtimenál..
Debian én így szeretlek.. ja mégse.
-
s3nsitivity
addikt
És az a "megírt program", hogyan hajtja végre ha nem közli a CPU-nak?
Gondolkozzunk már kérem..
De midnegy is nem ez itt a lényeg hanem a runtime kapcsolata.
(#90) vicze1
Ebből silabizáltam az interpreterre én is, de igazság szerint sehol se találtam róla egy konkrét leírást se, hogy akkor pontosan mit is csinál.
-
s3nsitivity
addikt
Nem az a külöbség köztük, hogy az egyik gép kódot fordít a másik nem.. a CPU nem is tud mást feldoglozni de mindegy.
Az interpreteres nyelveknél van egy köztes állapot ami egy hordozható bytekód és azt alakítja az interpreter soronként gépkikóddá. Míg a compilereseknél egyből fordítja a kódot gépivé és ezt futtatja egyben.
Na most én úgy tudom az art-ról, hogy telepítésnél létrehozza ezt a köztes nyelvet amit futtatásnál soronként fog futtatni így nem kell futtatásnál lefordítani az egész programot valamit futtatni az egészet így gyorsabban fognak indulni.
Ebben lehet tévedek és nem így van (esetleg lesz a végleges verizóban) de amit az interpreter compiler kapcsolatáról írtál az nem épp a teljes valóság.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
maggi1886076 #67 üzenetére
Igen persze, de úgy leghamrabb is csak jövő ilyenkor akartam váltani de ha tényleg ilyen lesz az új vanillás rendszer akkor amint lesz egy N6 beújítok rá.
Így értettem.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
GrooveHero #56 üzenetére
-
s3nsitivity
addikt
Tuti csak 4.5 lesz belőle és nem 5.0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest