- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
Na igen, ezért fogalmaztam úgy, hogy nekem, mint egyéni felhasználónak nem fontos, a vállalati szektort meg leszarom
Kicsit tudatossággal az ember elkerülheti a Malware-eket (szvsz a Play-nek kéne erről gondoskodnia első körben).
A Nokia "androidja" meg egy múló hóbort szvsz.A videóhoz: na hát ehhez nem kell agysebésznek lenni...
Azért egész értelmesen el tudunk mi beszélgetni, ha akarunk
-
helixP
nagyúr
Azért azt ne mondd, hogy a google nincs befolyással az Android rendszerre és a használat milyenségére.
Szerintem pedig túl sokat áldozunk a biztonság oltárán. Ez már nézőpont-beli különbség kettőnk között.
"Majd idővel lesz restet tool KNOX-hoz is." Abban a pillanatban abba fogom hagyni a "nyivákolást"
-
helixP
nagyúr
Ezt értem, de nehogy már a google, mint rendszer elinduljon ebbe az irányba... Az hogy egyes gyártó mit csinál, valóban egyéni döntés, -és ahogy mondod- én majd kimazsolázom, hogy melyik gyártó marad korrekt. De ha a google "irányelvekkel" erre terelgeti magát a rendszert, azzal nagy csapást mér rá, mert sokan pont a "customsága" miatt szeretik és választják.
Megint csak filozófia: "csak a gyárival vállalja a garanciát" na igen, csak én pedig pont az általa szarul megírt 'gyári' miatt kezdek el moddolni. Használhatóvá akarom tenni az ő készülékét, amiért engem büntet meg. Érzed az ellentmondást?
( Példa erre a szeretett Alcatel 995-öm, ami GB-vel jött ki, gyárilag kitoltak rá egy használhatatlan ICS-t és kész, ennyi volt. Szerencsére az ügyes modder összerakott rá egy olyan KitKat-et, ami döbbenetesen gyors és használható. Annyira, hogy képtelen vagyok megválni a telefontól. ) -
helixP
nagyúr
Igen, arra rájöttem már, hogy csak magadat tudod idézni, de jó lenne ha közben meg is hallgatnál mást is.
Nem, nem akarom átverni, ezt kifejtette s3nsitivity is már. Az a szervizes hozzáállás aggaszt, hogy akármi gondja van a telónak, először belenéznek, és rendszerbenyúlástól független garis probléma esetén is megvonhatják a szervizt.
A WayteQ-nél például simán lehet Custom romolni, átparticionálni a belsejét, annyi a kérés, hogy állítsd vissza az eredeti állapotot, ha garis gondod van.
Nem értem, ez mért ne lenne egy jó kompromisszumos megoldás máshol is? -
helixP
nagyúr
válasz
s3nsitivity #265 üzenetére
Erről van szó. Ezért lettem ~10-zel feljebb leoltva.
-
helixP
nagyúr
Ha azzal jár együtt, mint a Samsung készülékeken, akkor én nem kérek belőle. Ennyit számomra nem ér a biztonság.
Az, hogy ezzel az android a céges világban is opció lehet, engem személy szerint hidegen hagy.Köszönöm szépen a személyeskedéstől sem mentes előzetes véleményedet, amit 1 hsz-ből szűrtél le.
-
helixP
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #80 üzenetére
Csak a 4.5 Lúdláb !!!
Fr0z3n: Óóóó, látom másnak is felmerült
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gmail
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest