Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyco
aktív tag
Remélem bejon ez a marha nagy link, de ha nem, akkor láthatod hogy a 12-es a legnagyobb verizio ahhoz.
edit: kozben megneztem, csak az oldal jon be, mindenesetre ha oda beirod a kodot akkor kiköpi h 12 a max.
Tudod hogy kel használni a Nemesis-t? Azzal át tudod irni a hardwarekódot másra, és akkor lesz hozzá update-d. Itt a tutorial ha nem ismered. http://clear-nokia.blogspot.com/2007/05/nokia-n95-debranding-guide.html
Ird át 0536065 -ra és akkor az jo lesz neked ;) EURO-3-as fw-d lesz ugyhogy fog tudni magyarul. (nehol azt irjak h euro2-es a kod, nem az, elírás.)
Két dolog ha nekifutsz. Egyrészt full backup és az alkalmazasok egy reszet lehet még ugyis ujra kell telepitsd ha felrakod az uj fw-t, masreszt szokasos, csak sajat felelossegre ;) (ez egyebkent nem fugetleniti a telefonodat, csak egy standard nokia fw-d lesz a t-mobil helyett).
Vasárnap késő estig nem leszek, ha van kérdésed akkor tudok majd valaszolni de elég egyszeru a folyamat.udv
-
Wyco
aktív tag
szeirntem nem kell fuggetlennek lennie. az enyem o2-n fuggo, csak egyszeruen feltettem rá egy generikus pakkot, és most nem az o2 szoftvercsomagja van rajta.
de ha garis még a telefonod akkor menj be vele egy nokia szervizpontba és ingyen megcsinálják, van egy a westendben pl.
de mondom nezd meg a hardverkodot, elvileg a telefon hatuljan rajta van, egy 5-össel kezdodo (bár lehet más) hatkarakteres sorszám, és ha azt beutod a nokia.com-on a megfelelo helyre akkor megmondja hogy egyáltalán létezik-é ujabb fw ahhoz a kodhoz. -
nike_
addikt
Végre
-
samgar
őstag
válasz
Viktor0610 #38 üzenetére
Köszönöm
-
-
R1ch
tag
Van 1-2 progi, amik nagyon nem bírják egymást. Pl. a régi SmartSettingset totál kiakasztotta az S60Ticker,valahányszor SMS-em jött, az újnál már nincs ilyen gond. Vagy ha meg van nyitva az Opera, és közben taszkot váltok, néha a RotateMe úgy dönt hogy kilép KernExec hibával... így hirtelen ennyi jutott eszembe
-
na, már az nsu által is elérhető a 21.0.016 szoftver
(persze csak megfelelő product code használatával) -
bepe79
addikt
Ezeket az EURO3-as:
0534852 EURO3
0536074 EURO3
0555029 EURO3
0557077 EURO3es ezeket:
0561829
0561270
0561019
0557077
0557061a Product Code-okat most este mindet vegigprobaltam az N95-osomhoz, es egyikkel sem lehet meg az NSU-n keresztul a V21-es szoftverre frissiteni, csak a V20-asra. Rengeteg kulfoldi forum-topikot is vegigolvastam, de eddig nem leltem jol mukodo PC-re a V21-hez. (nem EURO3-as is jo lenne, mivel amugy is angol nyelvvel hasznalom a teloimat)
Meg probalkozom, gyorsan atsutok meg egy parat az NSS-el, es ha talalok mukodot, szolok. Ha valaki gyorsabban talalna, az megdobhatna vele pls!
-
Oliverda
félisten
Először is mi az a Widget?
Másrészt egészen véletlenül valaki nem tud olyan oldalt ami up to date Nokia szoftver verziókban?
-
türelem... még nem minden régió esetében jött ki a 21.0.016 szoftver, sőt hivatalosan még nem is említik a nokia oldalán; news (majd ha itt látod a listában, akkor ok!) itt pedig product code alapján tudod ellenőrizni, hogy esetedben mikor elérhető az új szoftver; can i update
-
Süti86
csendes tag
Segítsetek!Frissíteni akarom az n95 -ösömet,de a szoftverfrissítő progi azt jelzi ki hogy a V20-nál nincs újabb firmware!!!!
-
bepe79
addikt
Ez igaz. Barmennyire is hihetetlen, de az ujabb teloknal a regi SIM kartyak okozzak a fagyasokat.
-
-
rekid
addikt
dicseretes.. urulnek mar ha e51 cimmel olvashatnek ilyet
-
Mal[AC]
csendes tag
Ez most nagyon jól jött, mert mennyasszonyomnak nagyon sűrűn fagy, remélem ez majd megoldja. Amúgy másnak is szokott sűrűn(naponta többször) fagyni?
-
R1ch
tag
Ezazzzz
Nagyon dícséretes, hogy több mint egy évvel a megjelenés után még mindig adnak ki új szoftvert. Remélem tényleg növeli az akksiidőt... -
AMD Power
titán
Ezt már szeretem. Tanulhatna az SE a Nokiától ilyen téren.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új szoftver nem csak javításokat, hanem újdonságokat is tartalmaz.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest