- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
egy hülye százat csinál, agyrém komolyan.. szerintem jópáran cumiztunk már indiai supporttal..
sajnos a kis büdzséből gazdálkodó cégek a verseny miatt bevállalták, meg menedzsmentnek is prezentálni kell a számokat a nagyobb prémiumokért, aztán jól belefutottak egy ördögi körbe, mert már az elején hazudtak saját maguknak.. közben meg rohadt a support és a munka sem ment úgy, ahogy régen.. és mennyi ilyen van..
el lehetett adni az egészet és a cégek be is vették. ideig óriág megy is, aztán úgyis borul a bili. van aki erre rájön és mert változtatni, és van aki már csak dafkéból sem és amig nem omlik össze a biznisz, addig megy. aztán ha összeomlott akkor majd vakargatják a fejüket és akkor talán lépnek. ahány cég annyi vezetés és döntés.
szerintem katasztrófa az indiai support. és aki indiából koponya, az már rég usa-ban vagy ny-eu-ban van és domesztikálódott, ki tudja, talán már kezet is mosnak rendesen... -
fordfairlane
veterán
Erről az outsourcingról mindig ez a videó ugrik be:
-
ddekany
veterán
Hogyne. Mint ahogy bármilyen fostalicskában, ami Turing-komplett lehet csodálatosakat alkotni... Én azonban egy ilyen deviáns alak vagyok
, és szerintem akkor már jobb nem-fostalicska nyelven szépet alkotni. Mert hát sok okos ember van, aki tud olyanokat is csinálni ám. De nem, vérpista szarját kell használni, mert... őőő...
-
ddekany
veterán
"Ezen már régóta vitatkozik a sok fejlesztő, hogy mi a gány (szvsz a c++ makró is az), de sosem lesz világbéke ebben a témában sem."
Mert ugye az átlagprogramozó sem különb más átlagembereknél, és afféle vallási klikkekbe tömörül. És ha pár sárgalacsin már arcon talált a túloldalról, akkor nincs visszaút, és ömlik mind a két oldalról a butaság. Pedig valószínűleg az ideális megoldás legtöbb feladatra az lenne, ha mind a kettő megközelítést támogatja a nyelv, és ahol nincs útban ott statikus típusosságot használsz, mert hát ez Neked (is) segít, máshol meg dinamikusat. A Fantom állítólag valami ilyet csinál amúgy (nem ástam bele soha).
Szegény Java meg... valaki visszamehetne az időben és éjjel Vulkán bolygó lakónak álcázva megfenyegethetné a tervezőit, hogy ha nem raknak bele rendes típusparamétereket, és ha elcseszik a null kezelést C-módra, akkor kiolvasztjuk az agyukat. Ha valaki visszamenne, szóljon, mert még van pár apróság... pl. a C-féle kasztolás is, unió típusok helyett. Ezekkel teljesednek ki az ellenőrzés, de ezek helyett félmegoldás lett a vége.
-
julius666
addikt
Valószínűleg amúgy azért lett ez ilyen, mert a rendes típusosság JS-re fordítva problémás lett volna, azt meg nem merték meglépni hogy ne lehessen bármilyen böngészőben Dart kódot futtatni. Nem hiszem hogy az egyébként tervezésbeli cél lett volna hogy éles futás közben ne legyen típusos a nyelv csak debugnál.
Én gány alatt azt értettem hogy úgy tesz a nyelv mintha mégiscsak erősen típusos lenne. Értem én hogy ez debughoz jó mert pár hiba futási idejű helyett fordítási idejű lesz de ilyen típus-utalásokat belerakhatok JS-be is kommentként amire aztán lehetne ellenőrizni, nem kéne külön nyelvi elemként bevezetni őket. Ez így csak egy kiváló megtévesztés a nyelvvel ismerkedők számára ami aztán problémákhoz vezethet.
-
julius666
addikt
ha az ie böngijében elfért még egy nyelv (VBS), akkor a gugliéban is elfér a dart
Elférni elfér, csak felesleges várni tőle bármit is.
Egyébként nekem továbbra sem azzal van bajom hogy valaki le akarja váltani valami jobbal a JS-t, hanem hogy ez a Dart cucc nem igazán jobb szvsz. Ez a "megpróbálok úgy tenni mintha erősen típusos lennék pedig nem vagyok az" dolog pl. kifejezetten unszimpatikus, ez így gány. -
julius666
addikt
Eich már rég elvitte volna OO irányba az egészet
Őőő... A JS OO nyelv, csak prototípus-alapú az öröklődés, nincsenek osztályok. Ami szvsz a dinamikus, gyengén típusos környezethez jobban is illik. Vagy gyúrják újra az egészet vagy maradjon ez, de szerintem hatalmas hiba lenne össze-vissza belegyúrni különböző paradigmákat csak azért mert sokan lusták megérteni az alapkoncepciót/nem tetszik nekik. Így is van benne pár gány megoldás, nem kell több.
Az ES5 nyilvánvalóan nem a nyelv újragondolása volt hanem csiszolása, pár hiányosság bepótolása és pár hiba kigyomlálása (lásd strict mode).
#35 FTeR:
Tudom, erről beszéltem, leírtad kb. azt mint amit én még egyszer csak máshogyan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest