Új hozzászólás Aktív témák
-
Allure
aktív tag
Hello dchard!
Tegnap hívott anyám, hogy tőlük egy utcával arrébb(500-600m) serényen kábeleznek a t-com szerelők egy fém doboz előtt, amit kb. 1.5 hónapja raktak oda. Megkértem, hogy csináljon róla majd egy képet, az előbb küldte át.
Én ezt egy VDSL2 szekrénynek nézem, bár nem vagyok benne biztos. Az tuti, hogy eddig egy kb 3-3,5 kmre lévő DSLAM-re voltunk kötve, mert másik nem volt a városban. Mérni még nem tudtam másnál a vonalat, de beszéltem egy-két ismerőssel és ők is mondták, hogy lassabb a szolgáltatás, mint lenni szokott. Szerintem a szereléseknek köze lehet a problémához, úgyhogy sok mindent nem nagyon tudunk tenni, várunk, míg helyreáll.
-
Allure
aktív tag
-
Allure
aktív tag
Hello dchard!
Édesanyámék Netmánia S csomagra vannak előfizetve kb. 1 éve, előtte pedig az 5 megabites csomagot használták. Semmi probléma nem volt eddig, szépen stabilan ment a le - és feltöltés kb. 10,8/1-es sebességgel. Néhány napja a sávszélesség hirtelen lefeleződött, kb. 4-5-6 megabites letöltési és 0,3-06 megabites feltöltési értékeket lehet mérni. Tegnap ment a hibabejelentés a Telekom felé és kb. 1 óra múlva kapta is anyám az SMS-t, hogy a hálózatban van a hiba, javítják. Ma reggel viszont megjelentek náluk a szervizesek, kicserélték a modemet egy ugyanolyanra (360R T1), mértek egy sebességet (kb. 6 megabites letöltést) és még megjegyezték, hogy biztos a gépek rosszak a házban és azért lassú a net. Meg persze hivatkoztak a garantált sebességre, hogy az megvan. És ennyi, ügy lezárva. Csináltam egy vonaldiagnosztikát és elég furán néz ki a bitallokációs és az SNR tábla. Utoljára még június környékén néztem, akkor nem így nézett ki. Találtam egy két évvel ezelőtti képet még az 5 megabites korszakból, azon is teljesen máshogy néz ki. A modem az általad a cikkben megadott beállításokkal megy/ment.
Itt vannak a képek: 2011 2011 2013 2013
Lehet ezzel még valamit kezdeni szerinted, vagy hagyjuk a francba az egészet? Köszi előre is a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest