- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
AstraCDX
senior tag
Minden kedves hozzáértő fórumtársnak köszönöm a sok hasznos info-t .
A ma megjelent műszerész is elég rendesen nyomta a rizsát, hogy nem biztos hogy menni fog .
A sebesség fölhúzása valami mérnök, vagy technikus telefonos hívása után valósult meg .
Kihallatszott a telefonból, hogy 17Megát bírna a vonal, amitől a műszerész lefagyott egy pillanatra, meglepett orcát vágott, úja "bootolt" .
Meg volt lepődve, hogy ugyanazt hallotta a szakmai magaslatról amit én a diagnosztikai eredmények ismeretében mondtam, és mutattam is neki a kinyomtatott grafikonokat .
Tudomást sem akart venni róla, amit lobogtattam neki, hanem majd ő az ADSL műszerével az elosztófejben megméri .
Végül is nem volt semmi arcoskodás, de nem is bízott az általam említett mérési eredményekben .
Most már megy a tesztüzem, egyenlőre jó, a későbbi tapasztalatokat majd megosztom .
Mindenkinek MAXI köszi !
Üdv.
Astra
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest