- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
XEON_QUADRO
tag
válasz
#98593280 #225 üzenetére
Elég csúnya számok vannak. Főleg a következó oldalon.
-
XEON_QUADRO
tag
válasz
#98593280 #225 üzenetére
Hát köszönöm.
Rendszeres olvasód vagyok, majd próbálok ahhoz méltó cikket összedobni majd ebből és a fehér r4-ből álló leendő konfigomból
Úgy látszik lejjebb adom a teljesítménybeli igényimet a fehérség rovására
Esetleg csendes fehér ház és nem a tt level10 és változatai?
-
djculture
félisten
válasz
#98593280 #197 üzenetére
Nincs vele baj csak épp a továbbfejlesztett verzió erősebb áram managementet és dupla sávszélességet fog kínálni. Ami külső nagyobb fogyasztóknál és több gyorsabb eszköz egyszerre való használatánál is jól fog jönni. Nem hiába javítják az usb3 szabványt, nem azért mert unatkoznak gondolhatod.
-
djculture
félisten
válasz
#98593280 #193 üzenetére
Csak annyi hogy az áramellátásra nincs normális specifikáció. Ahány féle vezérlő annyiféle megoldás van.
A külső eszközök meg kínlódnak sokszor velük.
A friss szabvány a jelentős sebességnövekedés ellenére nem kapta meg az USB 4.0-s elnevezést: az újítást továbbfejlesztett USB 3.0-s technológiaként emlegetik -
Borisz76
nagyúr
válasz
#98593280 #159 üzenetére
Köszi a választ.
Merevlemez majd lesz de külső USB 3.0-ás 3Tb-osat szemeltem ki.
Még lenne hozzá az egy c920-as Logitech webkamera is majd....idővel.Táppal kapcsolatban esetleg ötlet ,hogy melyik moduláris lenne jó ?
Mivel nem lesz sokminden a gépben ezért nem szeretném ha ott éktelenkedne az a sok kábel -
_Oscar
tag
-
Marci.32
csendes tag
válasz
#98593280 #149 üzenetére
A szerelőablakot illetően egyetértek veled, de szerintem azért még keveseknek van olyan háza.
Tényleg ilyen kevésre becsülnéd azokat, akik újrapasztáznak? Azért ezt elég sokkolónak tartom.
Idővel nagy valószínűséggel a melegedés miatt pórul jár a user. Barátnőm gépe is elkezdett kikapcsolgatni, mire kiderült, hogy 3-4 éves a paszta. Bordatakarítás és újrapasztázás megoldotta a problémát. Szóval végül mégis újrapasztázta valaki...
-
törölt tag
válasz
#98593280 #149 üzenetére
Na de épp ezaz, hogy az AMD-nél K8 óta van hátlap minden esetben. És mint írtam, a saját rögzítőrendszerek ugyan azokat az alaplapi furatokat használják (mást nem is tudnának), a hátlap ígyis-úgyis ott van, és még a menetek is stimmelnek. Akkor mi értelme cserélni? Mivel a furattávolság azonos, így feszíteni sem fogja jobban a gyári hátlap az alaplapot.
(Nemrég szereztem be egy SI-128SE-t. Mit ne mondjak, hagytam fent a gyári hátlapot, mert az égvilágon semmi értelme nem volt leszedni, és egy gyakorlatilag ugyan olyat felrakni helyette.)
-
rudi
nagyúr
válasz
#98593280 #144 üzenetére
Igen, a 750K tényleg nagyon jó ár/értékebn, és most még egyszer, és utoljára leírom, hogy ha még ez az OEM piacra szánt hűtő kapható lesz tavasszal akkor beletesszük a konfigokba. A más kategóriás alaplapokkal és OEM hűtőkkel összevetésbe nem megyek bele, mert semmi értelmét nem látom az alma-körte összevetéseknek. Ettől föggetlenül nagyon jók, amiket összeválogattál és a mi ajánlásunkkal sem fog pórul járni a vásárló.
-
rudi
nagyúr
válasz
#98593280 #130 üzenetére
A Freezer 13 ventilátorral 700 grammos, az elég stabilan a helyén tudja tartani a felfogatója, ami ugyan nem hátlapos, de tapasztalataim szerint sokkal jobban tart, mint az Intel-féle rögzítőrendszer. Persze, most a 9k körüli árával már nem olyan jó ár/értékben, mint korábban volt.
-
rudi
nagyúr
válasz
#98593280 #131 üzenetére
Igen, valahol már megjegyeztem itt a topicban, hogy az X4 750K is egy jó alternatíva. Kérdés, hogy ez az OEM piacra szánt proci meddig és milyen tételben lesz elérhető. Persze, ilyen szempontból a Phenom II még nagyobb kérdőjel
Ha tavasszal lesz még 750K akkor bekerül majd az őt megillető helyre a konfigokba. Az Intel összevetéssel meg az van, hogy a Phenom II-t os elviszi a gyári cooler amit adnak hozzá. Nyilván hangosabb lesz, de akit nem érdekel a zaj, az továbbra is több ezressel az i3 alatt marad vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest