- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
XEON_QUADRO #223 üzenetére
i7 3770k + 7870 OC van nekem R4-ben és semmi gond nincs vele.
-
Marci.32
csendes tag
válasz
XEON_QUADRO #230 üzenetére
Ezt én is tervezem, de eddig nem mertem belevágni. Az asztaliban nagyon megérte az SSD - kétségtelen, hogy netbookban is jól járnék vele -, de sokat szerencsétlenkedtem a driverek miatt. (GIGABYTE GA-970A-UD3 és OCZ Agility 3 páciensek mellett) Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de a netbookom is AMD-s, és még nem Brazos...tartok tőle, hogy ott is elszórakozhatnék, mire azt a sebességet hozza, amit szeretnék (fagyások nélkül).
-
törölt tag
válasz
XEON_QUADRO #232 üzenetére
Hát sejteni véltem h gyengén hűt.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
XEON_QUADRO #230 üzenetére
jaja, remek dolog az SSD a netbookba, egész szépen elfedi, hogy mennyire lassú a proci.
nyunyu: ja gondolom. SSD laptopokon elég sokat segít, hugom sima laptopja azért érezhetően gyengébb a vinyó miatt, hiába az erősebb proci.
-
törölt tag
válasz
XEON_QUADRO #226 üzenetére
A BitFenix Colossus-nak vannak fehér házai is, igaz azok 40-50 ezerbe kerülnek, halkak, rettentően masszívak és lenyűgözőek. Kapcsolható a LED -jük is, én annál előkelőbb házat eddig még nem láttam. A Level 10 azért minőségben az R4 alatt van, szerintem. A cikket majd csekkolom, az alanya biztos h sokkal jobb lesz a múlt heti Rebel-nél
Bár egyébként R4 cikk nemrégiben jelent meg.
-
törölt tag
válasz
XEON_QUADRO #223 üzenetére
Ezt a HSZ-t nem én válaszoltam, de mondjuk számomra ott a kérdés, hogy vajon egy ASRock meghibásodásának mennyivel nagyobb az esélye nonstop használat esetén? Én nem hinném hogy egy 25 ezres ASRock alaplap többször hibásodna meg egy 30 ezres ASUS-nál. Ráadásul az 1155-ös ASRock-ok is már 3 év garosak.
Define R4-et még nem teszteltem, a Define Mini-t igen, annak nagyon gyenge a hűtése és szerintem a két ház hasonló nagyjából. Vmi külföldi tesztet is találtunk, talám bit-tech, ott is gyenge volt az R4. Nem mondom azt hogy megsülne benne nyáron 33 fokos szobában a cucc, de mondjuk én nem ajánlok tuning procit hangszigetekt Fractal-ba tenni. A hőfokok biztosan magasabbak lesznek benne, mint egy jobban szellőző házba. A NEXUS Prominent R hangszigetelt volta ellenére pl ,sokkal jobban hűt. RC-692 klón, talán azért is...
Ha pedig Fractal, akkor az FD3000 vezeti a hűtési táblázatomat, ~40 ház adatai vannak benne. Van már belőle USB3-as is. Legalábbis kinn külföldön volt már 1-2 hete.
-
M@cika
őstag
válasz
XEON_QUADRO #220 üzenetére
Sabertooth se volt ?
-
törölt tag
válasz
XEON_QUADRO #220 üzenetére
Melyikben?
-
törölt tag
válasz
XEON_QUADRO #174 üzenetére
A kérdést inkább a megfelelő topicba írd be: Milyen asztali gépet vegyek? - Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen TV-t vegyek?
- Léghűtés topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Villanyszerelés
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest