- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci.32
csendes tag
válasz
XEON_QUADRO #230 üzenetére
Ezt én is tervezem, de eddig nem mertem belevágni. Az asztaliban nagyon megérte az SSD - kétségtelen, hogy netbookban is jól járnék vele -, de sokat szerencsétlenkedtem a driverek miatt. (GIGABYTE GA-970A-UD3 és OCZ Agility 3 páciensek mellett) Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de a netbookom is AMD-s, és még nem Brazos...tartok tőle, hogy ott is elszórakozhatnék, mire azt a sebességet hozza, amit szeretnék (fagyások nélkül).
-
Marci.32
csendes tag
válasz
#98593280 #149 üzenetére
A szerelőablakot illetően egyetértek veled, de szerintem azért még keveseknek van olyan háza.
Tényleg ilyen kevésre becsülnéd azokat, akik újrapasztáznak? Azért ezt elég sokkolónak tartom.
Idővel nagy valószínűséggel a melegedés miatt pórul jár a user. Barátnőm gépe is elkezdett kikapcsolgatni, mire kiderült, hogy 3-4 éves a paszta. Bordatakarítás és újrapasztázás megoldotta a problémát. Szóval végül mégis újrapasztázta valaki...
-
Marci.32
csendes tag
válasz
morcosharcos #1 üzenetére
Tényleg elég jó cucc lenne, egy sima kesztyű is ennyi jóformán...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest