- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
tibcsi0407 #807 üzenetére
Arra én is kíváncsi leszek. Mennyiért találtál?
-
*RLaci*
addikt
válasz
tibcsi0407 #836 üzenetére
Egyből nyomtam neki.Aztán fel is dobtam,mert ahogy írtad is törlődött. Most megy fel egy 328 mb-os frissítés.
-
*RLaci*
addikt
válasz
tibcsi0407 #834 üzenetére
Egy rokonom tegnap jött haza,ő hozta. A playen kivűl nem volt rajta semmi googles cucc.
-
*RLaci*
addikt
válasz
tibcsi0407 #832 üzenetére
Innen. [link]
-
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407 #816 üzenetére
Lehet mind a 2-t akarja, aztán majd eldönti melyik marad
-
Kornel
veterán
válasz
tibcsi0407 #814 üzenetére
Mate 10 is jöhet...
-
malor
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #804 üzenetére
És valószínűleg inkább a sima Mate 10-nek kellett volna idejönni és nem a lite-nak. Ismét egy érdekes döntés. Bár gondolom az olcsó telefonokkal akarnak piacot és márkát építeni. Ilyet is láttunk már.
-
mjani1172
addikt
válasz
tibcsi0407 #784 üzenetére
Viszont a többiben inkább hátralépett.A mászókás képet nézd meg, a 9 képein szebbek a színek.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
tibcsi0407 #755 üzenetére
Nagyon részletes teszt.
Köccemalor: A Kamera azért nem olyan rossz. Főleg a videós teljesítmény és a zoom húzza le. Az akku meg főleg videó futtatása alatt volt gyenge.
-
atikó
őstag
válasz
Nem rossz teszt, de a bluetooth 5.0 irja hogy nincs pedig van.
-
tipuka
addikt
válasz
fuh dejó link köszi, neki is állok nyammogni rajta
-
zoleeno1
veterán
válasz
Ez tényleg minden igényt kielégítő teszt, köszi a linket! Ugye, hogy nem is olyan rossz az a kamera
A kijelző meg egyenesen pazar.
-
malor
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #730 üzenetére
Én is töröm, de nem a hype miatt, hanem a Mate 9 miatt. Az nagyon egyben van. Amiatt kezdett el érdekelni a Mate 10 pro és kíváncsian várom milyen élőben.
-
válasz
tibcsi0407 #730 üzenetére
Én is felültem és előrendeltem vodafone-nál.
Nekem nagyon bejön tesztek és videók alapján.
Úgyis le akartam már cserélni az Mi 5s plus telefonom.Már írtad régebben,hogy ugyan úgy témázható és hasonló a rendszere a xiaominak és a huaweinek tehát biztos tetszeni fog és végre olyan telóm lesz aminek a kamerája is értékelhető képeket lő mert elegem lett a xiaomik botrányos kameráiból.Jövő hónapban jár le az upc mobile előfizum és gondolkoztam valamelyik végtelen vodás red csomagon hát most döntöttem is.75 ezer előleget kérnek mert én egy 2006-os pannon tartozas miatt a mobil fekete listán vagyok(unokatesómnak vettem fel anno előfizut amit aztán nem fizetett) amit 3 hónap után jóvá is írnak.Ez a 3-3-3 garancia él még a huaweinál és érvényes a szolgáltatós,előfizus telókra is? -
malor
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #728 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy nehéz a víz felszínén maradni és jól szörfözni, miközben meg is akarsz élni belőle. A Huawei is építi a márkát, pont úgy mint mások. Vakon előrendelni mert x, y és z azt mondja, hogy...Erre megy ki a játék, hogy mások döntsenek helyetted. Ezt vedd, mert...ne gondolkozz, csak vágyj rá és minél előbb szerezd meg. Jól bevált recept ez, amit a Huawei a Mate 10 szeriával most igen látványosan követ.
-
malor
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #726 üzenetére
Nehéz ügy szakmailag úgy kritizálni, hogy konstruktív is legyen, de közben a gyártók még szóba is álljanak veled és komolyan is vegyenek. Ez szinte mindennel így van, ahol elvárnak valamilyen szakmaiságot például az üzleti élet bármilyen területén. Nincs tökéletes kütyü és nem azért, mert a gyártók ilyen bénák, hanem azért sem valószínűleg, mert így lehet belőle megélni. A sajtó és média, de mi felhasználók is pénzből élünk. Nehéz megtalálni az egészséges egyensúlyt egy fogyasztói társadalomban.
Azért is írtam, hogy a Mate 9 szériához képest ez a Mate 10 széria inkább médiabarát lett, média korrekt módon is várhatja el a Huawei erről a szériáról a pr-t és marketing kommunikációt. A média korrekt kommunikáció pedig nem mindig felhasználóbarát, amitől a mobilaréna is szenved. De ilyen ez a popszakma. Felhasználóként marad a saját tapasztalat és a saját döntés felelőssége, már amennyire van még szabad akarata egy fogyasztónak manapság
-
malor
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #723 üzenetére
Ez már azért alap egy jó ideje, hogy ha valakit komolyan érdekel egy motyó, akkor annak rendesen utána néz. Csak az elején körülményes minden, amikor még szélesebb körben nem elérhető. Szeretném már én is megtapizni és fotózni vele.
-
válasz
tibcsi0407 #723 üzenetére
A tech2.hu véleménye alapján?
-
malor
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #719 üzenetére
Erre mondják, hogy nem látunk egyformán.
-
malor
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #717 üzenetére
Hazai viszonylatban nincs alternatívája és néha jó magyarul is olvasni. Semmi sincs itt sem kőbe vésve. A korrekt meg nem azt jelenti, hogy "tökéletes". A fotózáshoz meg tényleg nem ártana egy külön ember, akinek van rá ideje, ért is hozzá és kihozná az adott készülékből a legtöbbet. Jó lenne. Lehet van kívánságlista a fórumon, nem tudom. Nem lenne rossz, mert a mobiloknál a fotózási képességek elég komoly prioritást élveznek egy ideje.
-
malor
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #715 üzenetére
Mi győzött meg az összehasonlításban? Elveszik rengeteg részlet, mossa a képeket és talán fókuszálási gondjai is vannak. A három készülék közül a Mate 10 képfeldolgozása kilóg a sorból, nem "iparági trend".
-
malor
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #715 üzenetére
"Bár néha-néha előfordul, az embernek az az érzése támad, hogy a fotósnak nem volt a képkészítéshez türelme." - benne volt ez is a véleményemben.
-
MK VII
veterán
válasz
tibcsi0407 #705 üzenetére
Akkor nem vagy elfogult.. Bocsánat..
Csak furcsa számomra, hogy az egyértelmű nem egyértelmű itt egyeseknek... -
MK VII
veterán
válasz
tibcsi0407 #700 üzenetére
Itt egy hajnali képem...
Ez sem a legjobb, de itt korántsem volt még akkora fény sem mint a ködös képeken..
Nagyíts rá a hattyúkra meg a falevélre.Vagy itt van ez.
Ezen is megnézheted a leveleket, ágakat. Vagy a kiskacsák fejét, akár a parton levő horgászbotot..
Mindkettőt kézből készítettem.No...
Akkor most hasonlítsd hozzá ezt a képet. Kivágtam egy darabot a sínes képből. Ennyire ne legyél már elfogult.. Olyan a kép mint egy festmény.. -
MK VII
veterán
válasz
tibcsi0407 #696 üzenetére
Itt most nem az a kérdés, hogy ők mit hoznak ki a P9-ből hanem az, hogy miért ilyen szégyenletesen rosszak a Mate 10 képei?
Mert akárhogy is akarod az időjárásra fogni a zajosság és ez a festmény szerű képminőség bizony nem az időjárás hibája. -
MK VII
veterán
válasz
tibcsi0407 #688 üzenetére
Persze.. Csak nem mindegy melyikhez mérten...
Ezt a minőséget a P9 is simán hozza, sőt.De mindegy is.. Már megszokhattuk, hogy évről évre ugyan azt kapjuk csak más köntösben vagy talán még más köntösben sem...
Nekem volt P9-cem sokáig.. Nagyon szerettem, de nem voltam tőle elájulva.
Kamerája nagyon bejött, de amit a Huawei a biztonsági frissítésekkel meg a romokkal szüttyög az felháborító...
Ráadásul tele van apróbb hibákkal a rom. Értesítések maradtak el, egyik pillanatról a másikra egy frissítéstől úgy merült mint Titanic. 7 óra SOT helyett lett 3-4 óra közti SOT. Tudom tudom.. Google hibája.
Volt, hogy egy éjszakára ki lett kapcsolva a telefon és minden törlődött róla. Appok, adatok.. Minden.. Egy sima teljes kikapcsolástól ami nem tartott tovább 12 óránál.
Ráadásul kiadják hozzá a gyári romot ami kb 2-3-4 hónap késéssel érkezik meg kis hazánkba, a szolgáltatókról már nem is beszélve, akik még erre ráhúznak 1-2 hónapot, vagy ki sem küldetik a telefonra..
Konkrétan a B367-es rom a P9-re eltüntette a simkártya kezelést.. Egy csomó szolgáltatós telefont rollbackolni kellett és újrahúzni az komplett romot 6.0-tól kezdve, mert nem kezelte a simkártyát
Ráadásul trükköznek a hardverekkel. Ahány telefon típuson belül annyi hardver... Egyiken ami működik a másikon nem..
Szóval szép a Huawei meg meggyőző hirtelen ránézésre, de koránt sem tökéletes.. Nagyon nem...Ezek a képek meg tényleg már már egy 3-4 éves csúcstelefon szintjén vannak...
(#690) staker
Pont azt a vasúti sínes képet néztem én is meg jobban..
Szörnyű. olyan zajos, hogy egy középkategóriás dzsunka telefon is megirigyelhetné..
Mintha egy középkori akvarellt néznék..(#692) staker
Persze, javítanak, de könyörgöm.. Ilyen tesztképekkel akarják eladni a telefont? -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #686 üzenetére
-
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407 #688 üzenetére
+1, telóhoz mérten nagyon meggyőző szerintem.
MK VII: Te nem azt nézed?
Mire gondolsz, mi annyira rossz?
-
MK VII
veterán
válasz
tibcsi0407 #686 üzenetére
Kövezzetek meg, de szerintem ezek a képek röhejesek..
-
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407 #643 üzenetére
jaja, nevetséges
Én mondjuk jól jártam (már amennyire egy halandó jól járhat adásvétellel egy multinál
), mert ahogy azt pár napja írtam, ugyanannyi volt 10-es nettel a megrendelés, mintha 4-el rendeltem volna. Ezt sem hiszem, hogy így akarták, de már késő bánat
Elnézést a sok offért, én itt befejeztem a telekom témát, azért a készülékhez is kapcsolódott.
-
Kornel
veterán
válasz
tibcsi0407 #569 üzenetére
Értem.
Milyen képeket lő szerinted? -
Kornel
veterán
válasz
tibcsi0407 #567 üzenetére
Stabilizálás hagy kivetnivalót.
O+5 ennél jobb? -
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #451 üzenetére
Mocskos ipar
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #448 üzenetére
En nullarol inditanek, szal szep kis eloleget kellene elotte kicsengetnem
Kivancsi vagyok a Telenornal mi lesz a helyzet.
Ha akarnam, ugyse lenne M10P-m, mert ahhoz passzolnom kene a mostani 2 telot, es a reszletektol vakarnam a fejem, de meg 1x ugyanazt a hulyeseget nem kovetem el (H8 es Mi5 egy Mate9-ert...) -
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #443 üzenetére
Havi 22k? Sima ugy.. lenne nekem ha nem lenne a mostani 2 reszleten..
-
fenergie84
addikt
válasz
tibcsi0407 #359 üzenetére
ADAM1337: Én tartom a két éves periódusokat telefon váltás kapcsán. Nagyon vártam már egy jó, megfelelő telót...
-
fenergie84
addikt
válasz
tibcsi0407 #355 üzenetére
Like!
Én is ezt csinálom...
-
ghiottone
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #351 üzenetére
Nem vagy vele egyedül.
-
-FreaK-
veterán
válasz
tibcsi0407 #286 üzenetére
Szerintem meg elég jól kifejti, hogy mi a helyzet a teszttel, és el is mondja, hogy mindenki döntse el maga, hogy mennyire hisz neki. A tesztelés az mondjuk tényleg elég profin meg van csinálva náluk, csak hát ugye van ott más, aggodalomra okot adó dolog
(#285) zoleeno1: nézd meg a linkelt videót !
-
kano
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #283 üzenetére
Na akkor most pixel 2 vagy ez?
-
zoleeno1
veterán
válasz
Elnezest a tudatlansagomert, de ez mi?
-
-FreaK-
veterán
válasz
Kommentár nélkül:
DxOMark Smartphone Ratings: Explained! -
Kornel
veterán
válasz
tibcsi0407 #270 üzenetére
Én is szeretem a MIUI-t, immár 4 éve folyamatosan azt használom, de ha egyszer nem tud nekem megfelelő telefont gyártani a Xiaomi, akkor muszáj lesz elengednem.
-
Kornel
veterán
válasz
tibcsi0407 #261 üzenetére
Mix2 miért jó?
Majdnem mate 10 áron van. -
MK VII
veterán
válasz
tibcsi0407 #258 üzenetére
Én meg szerintem veszek egy Nokia 3210-et.. Szerencsére nincs feleségem aki megakadályozzon benne.
-
Aryon87
félisten
válasz
En mar nem is merem magat a gondolatot sem elkepzelni. Szerintem pakolhatnek is ha megint cserelnek
-
Kornel
veterán
válasz
Nálunk most én vagyok a soros, ő kapta a Mi6-ot
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #256 üzenetére
Kisordog nalam is motoszkal
-
RaveForce
veterán
válasz
tibcsi0407 #248 üzenetére
Semmi szorszalhasogatas, megcsak nem is en hoztam fel a samsungot, a frusztralt kollega cibalta ide a markat es kerdezte h a samsung kirol masolta a note8 dual kamerajat... ennyi
-
válasz
tibcsi0407 #135 üzenetére
Ez mondjuk igaz.Támadhatatlan az érved.
-
válasz
tibcsi0407 #110 üzenetére
Paperlaunch?Az mit jelent?
-
válasz
tibcsi0407 #106 üzenetére
Na az király!Csak sajnos az árakkal mar teljesen elszálltak.A p6 még 130 ezerrel indított amikor a többi csúcs 240-250 ezer volt Most ez már 260 ezer.Az árelőnyét amit eddig érvnek fel lehetett hozni mellette mára teljesen elvesztette.
-
tipuka
addikt
válasz
tibcsi0407 #39 üzenetére
de nem akarom lecserélni
-
tipuka
addikt
válasz
tibcsi0407 #22 üzenetére
na és a választ tudod esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest