- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
Tudom, persze. Igazából én sem ragaszkodom egyik gyártóhoz sem, csak a V10 tényleg annyira el volt/van találva (számomra legalábbis), hogy ezért akartam ezen a fronton maradni. Iphoneon kívül az összes nagy gyártótól volt már premium telóm, rövidebb hosszabb ideig, simán váltok én is, ha úgy alakul. A töketlenkedésük engem még nem zavar, leghamarabb jövő év elején váltok, ha váltok
-
elekreg
tag
Nem volt azzal gond már akkor sem, én legalábbis jóval korábban vettem és nem volt vele problémám, illetve direkt visszaolvastam néhány kapcsolódó témában és már az év elején is találni jó fényképeket.
A videó stabilizálásán javítottak kicsit mostanában az egyik frissítéssel, de az továbbra sem 100%-os, hiába az OIS mind a két modulban, túltolja kicsit a szoftver.
Ettől függetlenül, ilyen irányú tesztek megnézése nélkül, látatlanban is vevő leszek majd a Mate 10 Pro típusra. -
törölt tag
A Strava GPS jel elvesztése Huawei hiba, csak ilyen telefonnál hallottam róla, egyszerűen egy óra után megáll az útvonal követés. A DND mód hibája is nekem eddig csak a H8-on jött elő, pedig volt pár telefonom az utóbbi évben.
De az optimalizációt nem arra írtam amúgy, hanem a másik témához, hogy a 22 órás videónézéshez kb az kell, hogy mindent bezárj meg letilts a háttérben. Ha rendesen, okostelefonként használod a cuccot, akkor kétlem azért, hogy ennyire sokat menne. -
atikó
őstag
igen, valószínű, nagyon szeretem a u 11 de az emui a szivemheznott,
es az uveg hatlap tovabbra sem szeretem, es be is tortem persze ez is szempont volt a mate 10 nel a fémet nagyon vartam, de majd elobe meglátjuk, szépen feljött a huawei de ezzel most összement a szemembe. De ha rabul ejt akkor megveszem, ha nem akkor mate 9 lesz. Legalább fém.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged