- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is úgy értelmezem, hogy sikeres volt az előrendelés és keresni fognak telefonon. Neked azért nincs előleg kötelezettséged mert nyilván nincs tartozásod egyetlen szolgáltató felé sem és esetleg már meglévő ügyfél is vagy. Tavaly akartam redes kártyát a vodánál mert az upc-nél a net 1 megás lassított 3G és gyorsabbat akartam de egy sima sim kártyára készülék nélkül 80 ezer kauciót kértek. Akkor nem mentem bele, gondoltam majd ha az upc lejár. Most le fog járni és lám egy 250 ezres telefonra kevesebb kauciót kérnek mint egy sima előfizus sim kártyára. Ki érti ezt? Kétszer is rányomtam az elfogadra.Azóta nem kerestek de ott van hogy elfogadva és még csak 1-2 órája hogy nyugtáztam az előleget. Gondolom csak hívnak holnap mindenképp.Te mikor rendelted elő?
-
Kornel
veterán
Szerintem félreérted.
Maga a telefon lesz sokkal gyorsabb, ha UFS2.1 tárhellyel szerelt.
Egy bármilyen SD kártya simán visszafogja ezt a gyorsaságot, appok megnyitása, stb.
Nézz tesztvideókat UFS és eMMC-vel szerelt P10 összehasonlításokról.
Ide tartozik, hogy remélhetőleg már nem ezzel fognak trükközni most a Huawei-nél. -
Aryon87
félisten
Igazsag szerint en is elgondolkodtam most a Mate10 Pro-n.. de az U11 reszletes, nem is tudnek ugy kiszallni belole hogy jo legyen. Es meg egy olyan hibaba nem akarok beleesni, mint marciusban a H8 es Mi5 eladasaval Mate9-ert, ami 1 honap utan ment nem kis buktaval..
Bodrik:
Sima ugy, kivancsi vagyok majd a pro es kontrara ha megleped a valtast. Sejtem a valaszt, de azert majd ird meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- SQL kérdések
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest