Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz
7Heads Drago #857 üzenetére
Ugye rambol azt mondjak sose baj, ha sok van, de szerintem a 4 még mindenre eleg, foleg, ha nem is jatszol. A tarhely kerdes is olyan, ki mennyi cuccot tárol rajta, mennyi fotot, hosszabb videot keszit. En boven elfernek a 64-en is, eddig 32 is eleg volt mindig, de nem banom, hogy 128-at adnak, elfer, enni nem kér
Ha jol emlékszem a tesztek szerint a rendszer felzabal majd 20 gigat, az mondjuk kemeny... Pontos számt most hirtelen nem tudok mondani.
-
Kornel
veterán
válasz
7Heads Drago #857 üzenetére
Elég.
Lényeg hogy UFS legyen a tárhely.Mostani telefonomban 3 GB RAM van, sose volt kevés, ellenben az eMMC érezhetően lassu
-
Kornel
veterán
válasz
7Heads Drago #855 üzenetére
699 USD+ posta.
Black friday??? -
Goxi
tag
válasz
7Heads Drago #740 üzenetére
-
törölt tag
válasz
7Heads Drago #649 üzenetére
Jó hír.
99 %-ig biztos vagyok benne, hogy dual sim-es lesz a Telekomos változat, csak jöjjön már. -
Kornel
veterán
válasz
7Heads Drago #649 üzenetére
Ideje lenne már.
-
Xaels
félisten
válasz
7Heads Drago #268 üzenetére
Mint irtam nem, a HTC és az LG is előbb dupla kamerázott a 3D lecsengése után is. Dual Simes telefonból is volt elég jó hardver korábban, ebben nem vagyok otthon teljesen mert nem volt soha igényem, de a HTC a One flagshipekből adott ki dual sim verziót már 2013-ban is. Igaz az M7 dual stand by volt emlékeim szerint, de mintha itt is csak stand by lenne. A szoftverről nem szóltam, az legyen mindenkinek a saját preferenciája.
(#275) Goxi Iphone 5s és a TouchID korábban volt...
-
Imre921
tag
válasz
7Heads Drago #209 üzenetére
Köszi. Akkor 3D ben még mindig lemarad hangyaf.sznyival a flagshipektől. Ez érdekelt csak.
Kiváncsi voltam mennyit fejlődött ezen a téren a Kirin. Nem mintha bármi negatívat is tudnék mondani a Mate 9esemről és a Kirin 960ról
-
törölt tag
válasz
7Heads Drago #185 üzenetére
Memóriakezelésre nekem az etalon az AOSP (vagyis az ahhoz közeli ROM-ok), soha nem volt még semmivel gondom rajtuk. iOS alatt is böngészőt kivágta egyből a memóriából, amint másra váltottál. Oké, akkor még kevesebb RAM volt bennük, de most sincs nagyon sok azért.
A GPS nem navigáció alatt jött elő, hanem Stravában, és nem is pont egy óra után, volt hogy ment sokáig, volt hogy fél óra után már bedöglött. Mondjuk egy 3-4 órás bringázás alatt átlag 4-5 ilyen szakadás volt, és ha nem figyeltél oda, akkor elveszett a megtett útvonal (behúzta utólag légvonalban a térképen). Igen, mondhatnád, hogy ez Strava gond, de 3 másik telefonon is használtam előtte-utána az appot, és sehol nem jelentkezett ez a gond, interneten is csak Huawei telefonnál olvastam. Persze az ügyfélszolgálat válasza kb az "indítsd újra" és hasonló értelmes dolgok voltak.
Néma üzemben nincs hang, de DND-ben néha igen, néha nem. Én meg nem szeretem némára tenni, mert akkor semmilyen hang nincs, zene sem. Viszont út közben zenehallgatáskor DND-be teszem, mert nem bírom, hogy minden pittyenéskor lehalkítja a zenét, aztán újra visszahangosítja egy másodperc után. Ezt amúgy az egész rendszerben gyűlölöm, és nem EMUI, hanem Android specifikus probléma, hogy minden értesítéskor így behalkítja egy kicsit a zenét. 10 éve még elment, amikor út közben offline volt az ember, és talán napi 5 SMS jött összesen, de manapság már 10-15 app küldözget értesítéseket, és rohadtul zavaró, élvezhetetlen így a zene.
-
törölt tag
válasz
7Heads Drago #142 üzenetére
Mondjuk valószínűleg ehhez mindenféle optimalizációt kell majd nyomogatni, meg bezárogatni a háttéralkalmazásokat, meg nem kapod meg időben az értesítéseket, meg hasonlók.
De hol vannak amúgy a fanyalgók, hogy a Xiaomi 5" méretben ad ekkora akksit, 6"-os telefonba legalább 6000-es kellene?
Kornel: Mondjuk ha kicsit igényesebb fülhallgatót szeretnél, akkor már egyáltalán nem olyan nagy a választék (illetve jó mélyen kell zsebbe nyúlni). Tud például ez a telefon legalább aptX kodeket? Mert anélkül eléggé lecsökken a vezeték nélküli hangminőség... Vagy mondjuk LDAC-ot, ha már Oreoban alapból benne van?
Az átalakítóval meg olyan praktikus problémák vannak, hogy az a 10 centis toldalék ott fog himbálózni a zsebed mellett minden lépésnél, mert ugye ahol a jack csatlakozót bedugod, ott nehezebb lesz a kábel többi részénél, minden lépésnél viszi a lendület. Nekem volt ilyen, nagyon utáltam emiattPedig amúgy nem lett volna bajom, hiszen tényleg csak rádugod egyszer, és kész. Ellenben ha mondjuk autóban akarod bedugni, oda is kell átalakító (vagy egy BT modul), ha valakinél egy hangfalra akarod dugni, ott is kell. Igen, tudom hogy vannak már BT hangfalak is, de azért ez nem olyan elterjedt még manapság.
-
spect80
senior tag
válasz
7Heads Drago #142 üzenetére
Ha a gyártó ezt ígéri a marketing anyagban, akkor az biztos úgy is lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest