- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
szoftveresen tuti, hogy mások, de nem ritka, hogy hardveresen sem egyezik meg a véglegessel, a Samsung pl. évek óta ezt csinálja, nem teljes értékű készülék az LDU, mint mondjuk az Apple-nél. viszont a Huánál nem tudom, mi a divat, elvileg hétfőn le tudok csekkolni egyet, most már érdekel.
(#886) kiszu: feltételezem ez költői kérdés volt
amúgy lehet, tényleg csak én vagyok igénytelen, bár kétlem.
-
fogtunder
nagyúr
esküszöm keresek egy Live Demot valahol a környéken. most vagy nekem nagyon alacsony az ingerküszöböm, vagy azokkal van valami gáz. itt van előttem a Mate 9 és a Mate 10 pro, a kék túlszaturált és a gyári színhőmérséklet profilok nem a legjobbak, de egyszerűen nem látom, mitől ennyire gáz ez.
-
fogtunder
nagyúr
Ezt a fényerő témát nem nagyon értem, simán olvasható kint direkt napfényben is, nekem eleve le van húzva majdnem minimumra. A színhőmérséklet valóban vagy túl hideg, vagy túl meleg, de a hideg szerintem használható.
A kamera nem erős, én azért automata módban elvagyok vele, videót most próbáltam felvenni, hát a fókusz tényleg nem túl jó. Az tuti, hogy ha nagyon fontos valakinek a kamera, nem ezt kell venni, átlagos usernek szerintem simán jó.
-
fogtunder
nagyúr
bár nem engem kérdeztél, de én is azt váltottam le vele. igazából két dolog van, amiben a Note 8 jobb, a kamera és hogy van hozzá ceruza. a kamera azért közel nem drámai itt sem, a ceruzát én speciel nagyon ritkán használtam, könnyű volt elengedni.
én jobban is szeretem az EMUI-t, mint a TouchWizt, a telefon jobban kézreáll, jó helyen van az ujjlenyomatolvasó (el se hiszem, hogy ezt le kell írnom 2017 év végén egy flagship kapcsán), sebességben nem észlelhető a különbség, a kijelző nagyon jó mindkettőben. a jack hiánya okozhat problémát a Mate esetében, én ugyan nem használom szinte soha, de azért ha néha kell, nem az van, hogy az ember rádugja az első kezébe kerülő headsetet.
én a Note-ot hetek alatt se tudtam annyira megszeretni, mint ezt 3 nap alatt. -
zoleeno1
veterán
Gondolom úgy kalkuláltak, hogy nálunk akinek van rá pénze úgyis a pro-t veszi, aki nem engedheti meg, az meg marad lite-nál. Nyilván van egy réteg nálunk is, akinek a sima 10 paraméterei a kedvezőbbek, de valszeg úgy számoltak, hogy ez elenyésző. Egyébként az sem kizárt, hogy behozzák majd ide is az alap 10-et, csak nem a startnál.
-
Jó mondjuk nekem a xiaomi kamerák után ez a nagyon szuper kategória és lehet csak azert vagyok ennyire elajulva tőle mert elszoktam a normális fényképezőktől.Sőt minden bizonnyal ez a helyzet de amiket videókat lehet talalni a youtubeon összehasonlításban,nagyon meggyőző a többihez képest is és én nem találok hibát benne.Igaz nagyon laikus is vagyok.
-
zoleeno1
veterán
Kiemelted a 2 negatívumot az egészből, tipikus magyar szokás
A kameránál igaz van negatív is, de azért sok pozitívat is ír, nem hiába adtak rá 85%-ot, ami azért tényleg sokat javítható még szoftveresen. Az üzemidő meg így is kimagaslóan jó, csak nem hozza a huawei bullshit-et, hogy 30%-al jobb mint a 9-ben. Ez pont olyan, mint az autóknál a gyári fogyasztás adat, amit soha senkinek nem sikerül elérni, csak a gyárban a tesztelőnek, szakadékban, hátszéllel... nyugodjon békében
-
tibcsi0407
félisten
Figyu, én ezt úgy gondolom, hogy ha nem akarok valamit tisztességgel csinálni, akkor nem csinálom.
Főleg egy olyan szakmában, ahol emberek ezrei a véleményem alapján, vagy a képeim alapján választanak telefont. Ne szórakozzunk már a vásárlóközösséggel..
A Mobilarena pedig ezt csinálja.
Sokkal hasznosabb a felhasználói vélemények alapján venni telefont, mint a MA konklúziója a alapján. -
tibcsi0407
félisten
A Mobilarenas tesztek korrektek? Hááát..
Csak akkor, ha éppen jó napja van a tesztelőnek. Lásd Xiaomi Mi6 képek. A keresztlányom jobb képeket csinált volna egy Nokia 3210-zel...
Számomra mindig a GSMArena photo compare tool a mérvadó low light mellett.[link]
Azt hiszem nem kell szégyenkeznie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged