- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ali G.
senior tag
válasz
Parallaxis #156 üzenetére
nem tech demó, hivatalosan kapható lesz
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Parallaxis #139 üzenetére
Több Apple termékem van és még egyikkel sem kellett igénybe vennem szervizszolgáltatást, nos számomra ezt jelenti a prémium kategória.
Akkor nekem a ZTE is prémium kategória, mert több, mint 3 év alatt a két telefonjukból egy se romlott el vagy produkált furcsa dolgokat.
-
Totheground
addikt
válasz
Parallaxis #156 üzenetére
Hát, ha úgy nézzük az innováciöt, hogy ilyen meg nem volt, akkor annak számít.
A hasznosságában és használhatóságában kételkedek. -
Simi87
senior tag
válasz
Parallaxis #151 üzenetére
háromhatvan.
-
Hatvan9
senior tag
válasz
Parallaxis #97 üzenetére
"fénykard a kőbunkóhoz"
Gempas 70: Ha android vonalon vennék most, ezt venném és elég jó áron van
-
Hatvan9
senior tag
válasz
Parallaxis #69 üzenetére
Ennek példájára egy gyenge eresztésű Samsung felirattal ellátott ocsmány mp3 lejátszóra szoktak gondolni.Amit igazából senki nem ismert a Samsung másolás vádja előtt.De az iPhone megjelenése és lemásolása után hirtelen méltányolt népszerűségre tett szert.
Való életben kérdéses hány darab létezik belőle, a legtöbb információ internetes képeken lelhető csak.Az ok amiért példának okáért ezt szokták felhozni hogy nagy képernyővel valamint rezisztiv nyomás érzékenységgel rendelkezett.Csak leírtam mielőtt felesleges körökbe botlunk.Utólag ironikus módon kiderült hogy feltételezhetően iPod koppintás volt.
-
helixP
nagyúr
válasz
Parallaxis #67 üzenetére
Hetente jön 6-8. Na persze. Remélem az amatőr trollok által készített rossz vicceket nem számítod ide.
Amúgy akkor mi a véleményed arról az I'm a mac, and I'm a PC- negatív reklámokról, aminek 66 része van, $300 millót költött az alma és 2006-től 2009-ig elvolt vele?Valamint szerintem szerkeszd meg a hozzászólásaidat, ne légy kommentvadász.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Parallaxis #3 üzenetére
Ha ennyi pénzem lenne telóra, tuti hogy a Note4-re ruháznék be (igaz Note3-ról tényleg nem sok értelme van váltani...).
Szerintem az iPhone a tudásához képest még mindig irreálisan drága (hype).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest