- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
válasz
tylerddd #4982 üzenetére
Szia!
Nekem pont ilyenem van, még tavasszal vettem kb. 49-ért a Euronicsban.
Faék egyszerű, vannak valami előre beállított programok is, de én csak az időt meg hőmérsékletet szoktam állítani.
Menet közben ha kihúzod kosarat (pl. megfordítani a húsokat) akkor azonnal leáll és ha visszatolod, akkor folytatja rögtön (bár azthiszem mindegyik tudja ezt).
Én meg vagyok vele elégedve, de nem értek hozzá, csak megvettem és használom.
Ahogy nézem most is a Euronicsban a legolcsóbb: [link].
A gyári weboldal szerint van egy kisebb (4.5 literes) verziója, E6AF1-4ST típusszámmal, de amit linkeltem, az elvileg a nagyobb, 5.4 literes, E6AF1-6ST típusú. -
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Ez szerintetek kisüthető airfryerben? [Insta videó link]
Ha igen, gondolom ez alá már kell sütőpapír, meg befújni esetleg olajsprayyel? -
TomMusic
őstag
Miért kell alá papír?
Ja, gőzöm sincs, én nem értek ehhez, gasztronómiai analfabéta vagyok
Csak láttam hogy szoktak alá rakni, illetve gondoltam ha kifolyik a szósz belőle, akkor így nem ég annyira rá. És amúgy így is lett.
Viszont abban van valami, hogy alulról így nem tud annyira sütni.NDK-s melegszenya sütőm nincs, azért vettem az airfryert
Vészesen fogynak a tárgyak, úgyhogy előző félévben egyik tárgyból (amire van egy ráépülő) biztos ami biztos, meg is buktam.
-
TomMusic
őstag
Na ilyen kell nekünk:
[8 hüvelykes 3 rétegű sütő állvány]
Persze nem tudom hol lehet ilyen kapni... -
TomMusic
őstag
Hú, hát nagyon random raktam bele. Full érzésre. Az 500g csirkemellhez összesen kb. 2 teáskanál liszt, 4 csipet só, 2 csipet bors, 2 teáskanál őrölt bazsalikom.
De igazából nem lett túl jó, kevés íze lett, szitne a tojás dominált a legjobban.
Több hús és fűszer kell bele. Kb amit idéztél, az tényleg jó lehet. -
TomMusic
őstag
válasz
discrate #3507 üzenetére
Hát, én amúgy egy gasztronómiai analfabéta vagyok
Nade. A tapasztalatok:
Kibontás után elmostam a kis kosarát.
A készüléket csak akkor lehet bekapcsolni, ha be van tolva a kosár. Ekkor megjelenik lassan villogva egy bekapcsoló ikon. Érintőgombos, amitől kicsit tartottam, de jól működik. Tehát bekapcsolás után megjelenik a kijelzőn mindenféle [dolog]. Én csak kettőt állítottam be:
- bal szélén a fel-le nyilakkal a hőmérsékletet
- jobb szélén a fel-le nyilakkal az időt.
Ha ez megvan, akkor a bekapcsolás ikonra nyomva el is kezdi rögtön a sütést. Közben felváltva mutatja a hátralévő időt / beállított hőmérsékletet.
Ha lejár az idő, akkor sípol egyet, kiírja hogy End, és még egy kis ideig járatja a ventillátort.
Utána elcsöndesedik és kész.
Amit csináltam vele:
Először a kosár rácsos részére raktam Aldis Tandil márkájú sütőpapírt. Ezt akkorára vágtam, mint a rács felülete (tehát nem nagyobbra, hogy ne lógjon rá a falakra). Erre fújtam 2-3-at olívaolaj spray-el, majd ráraktam házi készítésű nuggetts (aprítóval összedarálva: csirkemell + krumpli + lilahagyma + tojás + pár apróság) darabokat (megjegyzés: nagyon nagyon macerás az összedarált trutymákból bármit is formázni, ragad mindenhez..).
185 fokra és 20 percre beállítottam a fent írtak szerint. 10 percnél én leállítottam (menet közben a bekapcsoló ikont nyomva leáll), megfordítottam a nugettseket és beraktam még 10 percre (azthiszem azt újra be kellett állítani).
Igen, lehetett volna csak 10 percre először beállítani, de ha elfelejtem félidőnél átfordítani, akkor legalább nem az van hogy ott vár engem félkészen.
Ja, a fogantyújánál van egy kis gomb, amin van egy védőfedél. Azt elcsúsztatva lehet megnyomni a gombot, amitől kijön a kosár a tartójából. Erre nagyon figyelni kell, hogy asztalon csináljuk, tehát ne a levegőben, mert akkor lepottyan az alsó rész a földre! Szerencsére én ezt már tudtam, mert kipróbáltam az egyik áruházban.
Hát ez lehet elég szájbarágós lett
Szerk.: ja még mindenképp akarok bele valami grillrácsot, hogy legalább 2 szinten lehessen bele pakolni. -
TomMusic
őstag
Pár napja-hete érdeklődtem itt, végül teljesen mást vettem mint amik szóba jöttek.
Ezt: [Electrolux E6AF1-6ST], 48k-ért elég jó vétel szerintem, mindenhol máshol 60-70k. Még az eladó is meglepődött mikor lehúzta kasszánál.
Ki is próbáltam még aznap este, és hát ez abszolút az amire én gondoltam.
Viszont online nekem nem sikerült megrendelni, be kell érte menni az üzletbe. De ez lehet csak az én bénaságom volt. -
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Ez jó lehet? [Philips HD9270/70 Airfryer XL] -
TomMusic
őstag
Sziasztok!
[Innen] jövök. 5-6 literes példányt keresnék, ami elvileg több mint 1500W-os. Ez nagyon megtetszett, és jó lenne ilyesmi kajákat csinálni: [link] . Meg hát gondolom gyorsan lehet mindenféle mást is sütni.
Külföldről nem igazán akarok rendelni, hanem amiért elmegyek és elhozom (ez az én gyagyám). Egyelőre ez tűnik jónak: [ETA Vital Fry 4172 90000].
Van ennél (árban) jobb?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest