-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
TomMusic #3668 üzenetére
Annyi, hogy én változtattam kicsit rajta, én zabpelyhet daráltam, raktam is hozzá és abba illetve lisztbe forgattam, így könnyebb volt belőle egyenletes golyókat gyúrni és ropogósabb lett, viszont nem mertem eléggé fűszerezni így kicsit ízetlenebb lett, így a végeredményt még tuningoltam sajttal paradicsommal.
Batátával tálaltam itt a felénél látszik milyen lett belülről.
[kép]
A végeredméby már teljesen másképp nézett ki, de együtt nagyon finom lett. :-) -
Beni2360
félisten
válasz
TomMusic #3663 üzenetére
Ki, mindket oldalat olajozd es en mar rá szoktam a sütő papír tálcára egy kicsi kenes olajjal es mehet bele. Fel uton lehet forgatni. Nem lesz száraz a bunda.
Lehet közben finom szilikon ecsettel a talcárol pamacsolni.
Hétfőn sima pacolt csirke combot szinten a sütő papír talcaban sutottem olajjal át kenve mindkét oldalát, 180c/ 20 p+15 p. Majd 5 perc visdza es 200 piritas aki ropogosabban szereti. -
Smiro
senior tag
válasz
TomMusic #3563 üzenetére
Az NDK-s sütőt be kell szerezned, kihagyhatatlan a konyhából
Majdnem airfryer, ezüst színű, teteje felnyílik, elöl kell nyeles tepsin és benne rácson adagolni a szenyát, hőlégkeverést meg az ujjfújás váltja ki, ha nem a nyelet, hanem a sütőt érinted meg. Persze ha gyiák, akkor egyen gyíkot, de ha majd egyszer komolyabban felszerelkezel... Anélkül nem fogsz soha sonkás bulocskit enni. (Anno Bajkál Étterem földszinti, asztalra váró traktus. Pincében komolyabb fogások készültek.) Az enyém van vagy 50 éves.
Ismétlés: a tudás anyja... legalább elmélyülnek a dolgok a hosszú idő alatt... jobb, mint egyből biflázni ötösre. Ugyanmá! Inkább egy jó iparos melós keze alá kerüljek, mint egy stréberé alá
Azé' remélem, nem hídépítő leszel és nem pillértanból vágtak ki. Ha jól sejtem, arra egész cucc épül.
-
-
Beni2360
félisten
válasz
TomMusic #3520 üzenetére
Azért ha szabad szolnom 11 hónap hadznalat után a felső szinten mint a padlás szobaban már tul közel van a nap. Meg fog egyni fent minden. Nem veletlen az alacsony grill rács. Azert az egész kosat nincs 10 cm-r. Es felette kb 2cm-re a spirál. Képen minden szépen mutat. Nalam nem opció még ezen az áron sem. A saslik sütő felső resze is már kozel van es neg ott a husi fél szélessége.
-
Essejó
veterán
válasz
TomMusic #3509 üzenetére
Látszólag eldobható nájlon kesztyűben formázza a gombócokat, ha az össze trutymózott gezemicét berakod hűtőbe, kb 1 órára tán könnyebb és vizes esetleg étolajos kézzel formázod gömbölygeted a nugets-et akkor kevésbé ragad. Ha forgatáskor nem állítod le, hanem csak kihúzod a sütő fiókot, akkor nem kell újra programozni miután megforgattad a cuccost, csak vissza tolod a fiókot, és ott folytatja ahol járt időben a kihúzáskor. Legalább is az én TefalMaxom így működik.
-
San398
őstag
válasz
TomMusic #3509 üzenetére
Szerintem a linkelt rácsot felejtsd el, annak a magassága kb 3,5cm, még be tudsz alá pakolni kisebb dolgot de nem fog rendesen sülni mert nem lesz elég hely a levegő áramlásnak. Egy minimum 5-6 centi magas legyen. Én 3,5 centi magasat vettem amelynél a felsők természetesen szépen megsültek, de a rács alattiak szinte nyersek maradtak mert nem tudott a levego ott is keringeni ezekhez hasonló méretút keress inkább [link] [link] (sajnos nem találom én melyik fajtát vettem ézért nem azt linkeltem)
-
Breki
veterán
válasz
TomMusic #3509 üzenetére
A pár apróságot arányaival leírnád pontosan?
Egész jól néz ki és pontosan ilyen aprítóm van.
Most olvasom egyik hozzászólásban:
Én is így csináltam, de tojás nélkül tettem bele főtt krumplit, kanál lisztet, csirke fűszereket, sót, száraz koriandert, finom lett ❤️ Próbáljátok ki finom -
woodworm
veterán
válasz
TomMusic #3469 üzenetére
Többször volt már szó róla, elég szabadon fog a ceruza a térfogat számításakor a gyártóknál. Ráadásul cm-ben soha nem tüntetik fel a kosár méretét. Hirtelen az árukeresőn találni egy a termékhez adott vásárló véleményt, ahol megemlíti, hogy a kosár mérete 22,5cm*21cm*9cm. A silvercrest kosarát ugyan nem mértem meg, de a hasonló cosori kosár 23cm*22cm*9cm.
Ami jobban számít, az a sütőtér kiképzése, hogy a levegő hogyan áramlik benne. A cosori pl. névlegesen 1700W, a silvercrest pedig 2100W. Hús sütésekor ugyanazokat a paramétereket használva a cosori egyenletesebben süt alul és felül, a silvercrest pedig felül túlsüt, alul pedig (viszonylagosan) sületlenül hagyja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest