- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
most hol van az ábra?
Meg azt hogy gondolod, hogy alacsony meg magas amplitúdónál van zaj, középen meg nincs? Vagy ha középen van a két logikai érték, akkor minek akkora feszültségtartomány? Vagy szerinted az véletlen, hogy pl a TTL rendszerben (igen, a ttl nem mai gyerek, de az elv ugyanaz) A tápfesz - tápfesz*0,5 között van logikai 1, a 0 - tápfesz*0,2 között meg a logikai 0? Szerintem azért, hogy ha valamennyi zaj rakódik a jelre, akkor is még ne lógjon át a másik tartományába, és szerintem itt is pont így kellene lennie.
A zajmargóért pedig bocs, ha rosszul esett, pusztán arról van szó, hogy szerintem magyartalan, lehetne pl zajvédő sáv vagy zajhatár (nekünk a suliban kb így emlegetik az ilyeneket)peace
szerk: tudnál küldeni leírást, ahol úgy szerepel, ahogy mondtad? az lehet, hogy segítene
Új hozzászólás Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest