Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
deka10
senior tag
válasz
this is life #114 üzenetére
Szia! Kb. 12-16 óra nálam legalábbis ennyit bírnak.
-
Sziasztok.
Milyen üzemidőre lehet reálisan számítani 25%-os hangerőn? -
tomcat1977
csendes tag
Sziasztok! Eladósorba került a hangszóróm, ha esetlege érdkel valakit keressen. Minden gyári kiegészítővel, dobozában.
-
hallerlaller
addikt
válasz
alcapone386 #111 üzenetére
Most elkezdtem youtube videókat nézni:
tronsmart bang vs anker motion boom
Ez az anker elég szépen teljesít, azt írják jbl charge-nál is jobb, de az extreme-nél nem.
[link]
médiába vann kirakva hasonlók szerinted, meg lehet hallgatni? -
alcapone386
őstag
válasz
hallerlaller #110 üzenetére
Sajnos élőben nem hallottam még
Egyetértek veled! Pl blitzwolf as2-t azért vettem meg, mert mindenki csak dícsérte. Miután megvettem jött a feketeleves. Jól szólt, de messze nem úgy mint mondjuk a Tronsmart Mega. Miután megvettem, néztem, hogy mind fizetett "Teszt" volt. Azóta vadászom az olyan teszteket, ami valóságon alapszik, és nem fizetett hírdetés...
Szerk: rendeljkinait szoktam olvasni főképp. Itt ha valami nem tetszik, legalább leírják. Mostanában teszteltek tronsmart hangszórókat is.
-
hallerlaller
addikt
válasz
alcapone386 #108 üzenetére
Esetleg a Force Pro-ról mi a véleményed? Sajnos nem nagyon tesztelnek itt hangszórókat, pedig jobb lenne néha olvasni nem csak fizetett promó teszteket..
-
hallerlaller
addikt
válasz
alcapone386 #108 üzenetére
Ok köszi, akkor geekbuyingra irányítom.
-
alcapone386
őstag
válasz
hallerlaller #107 üzenetére
Magyarországon ha lehet is, nagyon felment az ára. Én geekbuying ról rendeltem a második hangszorómat. (Meglepetésemre ez már tudja a gyorstöltést is, illetve az alján a gumi csúszásgátló is másképp néz ki a hűtés miatt.)
Szóval geekbuyingon érdemes figyelni az akciókat. Pl most volt Rendeljkinait Tronsmart fest, 25k körül volt Eu raktárból. Most ki is fogytak sajnos az Eu raktárak, ha jól látom
-
hallerlaller
addikt
Van valami hasonló hangfal mostanában, vagy lehet még kapni valahol normális áron? Haveromnak tönkrement a JBL és meghallotta nálam szólni a tronsmartot, mondtam neki milyen olcsó volt azóta ilyet akar.
-
válasz
alcapone386 #105 üzenetére
Köszönöm az infókat!
-
válasz
alcapone386 #103 üzenetére
Király! Lehet veszek egyet. Milyen távolra raktad őket, jól kapcsolódnak?
-
alcapone386
őstag
Szerencsétlen szomszédok.....
Működik -
alcapone386
őstag
Ma megérkezett a geekbuying rendelés. Még nem értem haza, tehát TWS-t nem tudtam tesztelni, de meglepetésként ért, hogy t6max márka alatt, már a 3. variációt foghatom a kezembe. Ezen a hangfalon már nincs dc csati, ellenben támogatja usb-c 9v-os töltést. Másik észrevétel, hogy ennek a talpa már úgy van kialakítva, hogy nem telitalppal fekszik fel az alján, hanem barázdázott.
3 verzió különbségek, amiket eddig észrevettem:
1. Legrégebbi (ez az, amivel marketplacen megszívtam): meleg fehér a ledes visszajelzés, van dc csati, ha a csatlakozókon rajta van a gumi fedél, akkor is megnyomható a bekapcsoló gomb.
2. E-digitálban vásárolt T6max: itt még ugyan van dc csatlakozó, de a gumifedéllel már nem lehet bekapcsolni a hangszórót, le kell venni a fedelet, és úgy nyomható meg a gomb, ledes visszajelző hidegfehér.
3. Legújabb variáns: ledes visszajelző hidegfehér, dc csati már nincs, a gumitalp barázdázott.
Nagyon remélem a változtatások a TWS módot nem befolyásolják
-
alcapone386
őstag
Itthon a használtat adják ennyiért (vagy drágábban), illetve market placen átvertek vele....szóval maradt a geekbuying
Blitzwolfból as2-m volt, tesztek istenítették, azért vettem, de inkább csak fizetett hírdetés volt. T6max bejött, azért gondoltam, hogy kap egy esélyt a stereo.
Blitzwolf as3-t még nem hallottam, de eddig a tronsmart mélyek közelebb állnak hozzám, mint a blitzwolf. (Tws fülesből volt mind a két márkából. Tronsmart maradt (asszony örökölte), blitzwolf ment ajándékba (nem hatott meg a basszusa
)
((((Samsung promón belül tudtam venni galaxy buds2-t 20eFt ért, így nálam ez nyert))))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Bő két évvel az első Tronsmart hangszóró megjelenése után a céget már a legjobbak között említhetjük. A T6 Max egy nagyon jó hangszóró, de otthonra túl sok lesz.
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Xiaomi 15 Ultra Photography Kit Legend Edition
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest