Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
alcapone386 #105 üzenetére
Köszönöm az infókat!
-
válasz
alcapone386 #103 üzenetére
Király! Lehet veszek egyet. Milyen távolra raktad őket, jól kapcsolódnak?
-
válasz
alcapone386 #99 üzenetére
Ritkán előfordul használtan is itthon, vagy eladom és veszek két Blitzwolfot, bár az egy tízessel drágább darabonként.
-
válasz
alcapone386 #97 üzenetére
Köszi az infót, lehet rendelek egyet.
-
válasz
alcapone386 #95 üzenetére
A Blitzwolfnak is van ugyan ilyen hangszórója, az adatok is megegyeznek, csak az drágább, és nem tudom hogy egymással működnének e.
-
válasz
alcapone386 #91 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék! Most néztem meg nem kapható már sehol sem.
-
válasz
alcapone386 #68 üzenetére
Kb 3-4 méterre egymástól, üthet. 22000re le ment az ára. Csak azért kérdeztem megérné e még egyet venni.
-
Valakinek van kettő belőle, és össze tudta rendesen hangólni?
-
válasz
alcapone386 #62 üzenetére
Ha úgy állitod be brutál basszus van rajta! Én kiválasztom a leg kevésbé basszus hangzásképet, és a telefonon lévő lejátszó hangszínszabájozásánál állítok még. Egyszer rányomtam full basszusra, és hiába gumirozott az alja, szépen megindul valamerre. Ha meg kettőt lenne az még egy szép játék.
-
Most hogy voltam többször szabadságon, kiraktam és ment a zene, közepes hangerőnél, 12 óra volt a maximum, mikor merűl háromszor figyelmeztet utánna kikapcsol. Power bank és mehetet a zene tovább. Nekem eddig nagyon bejött, de nagyobb hangerőnél és ha több a basszus el kezd vándorolni, ha asztalon van nagyot esne onnét.
-
Egy hete vettem a 220 voltnál 24000 ft-ért Magyar garanciával. Érdemes volt várni hogy itthon is lehessen kapni. Olvasva a hozzászólásokat egy telefonon való zene lejátszáshoz túlontúl elég. A hangerő teljesen jó, majd ha lejutunk a telekre ott egy kicsit megeresztem. Pozitív a type-c töltő csatlakozás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest