Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
alcapone386
őstag
Szaggatott alatt azt érted, hogy csak az egyik szól szaggatva, vagy egyszer az egyik máskor a masik, vagy egyszerre szól, de szaggatva?
Én egy tronsmart megával tws nél azt tapasztalom, hogy összepárosítható, de csak akkor szólal meg a mega, ha ő az elsődleges és szaggat a hang.
Próbáltad a tws-t úgy hogy egyszer mondjuk a bal az elsődleges, másik alkalommal a jobb?
Illetve nincs bekapcsolva android bluetooth nál a két hangszóró egyszerre opció?
Én szívesen segítenék, de egy darabig most nem leszek Szegeden. (Amúgy itt lakom).
-
NvidiaRTX
őstag
Hát igen amit sejtettem előre, hogy a magas/közép nem lesz az igazi ebben jobb volt az XB41.
De a mély az mérföldekkel jobb ez egyértelmű.
Azt írta egy cikk 23 óra a bejáratása a hangszóróknak szal lehet lesz ez még jobb is.
Körbe járva szépen egyenletesen hallani a hangot.
Amit sajnálok, hogy a nagyon berregős alsó mély tartomány az hiányzik, de ugye ezt tudni lehetett mivel 40Hz az alja a cuccnak.
30k-ért megérte és kész. Nem vártam csodát. -
NvidiaRTX
őstag
Úgy hallottam 70% felett már nem erősödik a mély csak a magas ez miatt úgy hangzik mintha visszavenné a mélyet. Ez mennyire vészes?
Mondjuk szinte az összes ehhez hasonló Blutuszos hangszóró így viselkedik még a JBL is.
A Sony meg még rosszabb ott egy bizonyos töltöttségi szint alatt már nem lehet 100%-on használni.
Mennyire jó ez a 360 fokos hang?
Mennyire jó minőségű a magas hang?
Van doboz hangja a cuccnak?
Mennyit bírt nálad egy töltéssel?
Az ilyen 360 fokos hangszóróknál akkor nincsen sztereó hang?
Csak mono ami körkörösen szól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Bő két évvel az első Tronsmart hangszóró megjelenése után a céget már a legjobbak között említhetjük. A T6 Max egy nagyon jó hangszóró, de otthonra túl sok lesz.
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Tippmix
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest