Hirdetés
- Yettel topik
- Stabil pályára állt az Android 16
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fülhallgató kíséri majd a Huawei új hajlíthatóját
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
alcapone386
őstag
Szaggatott alatt azt érted, hogy csak az egyik szól szaggatva, vagy egyszer az egyik máskor a masik, vagy egyszerre szól, de szaggatva?
Én egy tronsmart megával tws nél azt tapasztalom, hogy összepárosítható, de csak akkor szólal meg a mega, ha ő az elsődleges és szaggat a hang.
Próbáltad a tws-t úgy hogy egyszer mondjuk a bal az elsődleges, másik alkalommal a jobb?
Illetve nincs bekapcsolva android bluetooth nál a két hangszóró egyszerre opció?
Én szívesen segítenék, de egy darabig most nem leszek Szegeden. (Amúgy itt lakom).
-
NvidiaRTX
őstag
Hát igen amit sejtettem előre, hogy a magas/közép nem lesz az igazi ebben jobb volt az XB41.
De a mély az mérföldekkel jobb ez egyértelmű.
Azt írta egy cikk 23 óra a bejáratása a hangszóróknak szal lehet lesz ez még jobb is.
Körbe járva szépen egyenletesen hallani a hangot.
Amit sajnálok, hogy a nagyon berregős alsó mély tartomány az hiányzik, de ugye ezt tudni lehetett mivel 40Hz az alja a cuccnak.
30k-ért megérte és kész. Nem vártam csodát. -
NvidiaRTX
őstag
Úgy hallottam 70% felett már nem erősödik a mély csak a magas ez miatt úgy hangzik mintha visszavenné a mélyet. Ez mennyire vészes?
Mondjuk szinte az összes ehhez hasonló Blutuszos hangszóró így viselkedik még a JBL is.
A Sony meg még rosszabb ott egy bizonyos töltöttségi szint alatt már nem lehet 100%-on használni.
Mennyire jó ez a 360 fokos hang?
Mennyire jó minőségű a magas hang?
Van doboz hangja a cuccnak?
Mennyit bírt nálad egy töltéssel?
Az ilyen 360 fokos hangszóróknál akkor nincsen sztereó hang?
Csak mono ami körkörösen szól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Bő két évvel az első Tronsmart hangszóró megjelenése után a céget már a legjobbak között említhetjük. A T6 Max egy nagyon jó hangszóró, de otthonra túl sok lesz.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Gigabyte 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest