Új hozzászólás Aktív témák
-
alcapone386
őstag
válasz
hallerlaller #110 üzenetére
Sajnos élőben nem hallottam még
Egyetértek veled! Pl blitzwolf as2-t azért vettem meg, mert mindenki csak dícsérte. Miután megvettem jött a feketeleves. Jól szólt, de messze nem úgy mint mondjuk a Tronsmart Mega. Miután megvettem, néztem, hogy mind fizetett "Teszt" volt. Azóta vadászom az olyan teszteket, ami valóságon alapszik, és nem fizetett hírdetés...
Szerk: rendeljkinait szoktam olvasni főképp. Itt ha valami nem tetszik, legalább leírják. Mostanában teszteltek tronsmart hangszórókat is.
-
alcapone386
őstag
válasz
hallerlaller #107 üzenetére
Magyarországon ha lehet is, nagyon felment az ára. Én geekbuying ról rendeltem a második hangszorómat. (Meglepetésemre ez már tudja a gyorstöltést is, illetve az alján a gumi csúszásgátló is másképp néz ki a hűtés miatt.)
Szóval geekbuyingon érdemes figyelni az akciókat. Pl most volt Rendeljkinait Tronsmart fest, 25k körül volt Eu raktárból. Most ki is fogytak sajnos az Eu raktárak, ha jól látom
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Opel topik
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest